Gość: zzz IP: *.crowley.pl 01.12.04, 22:35 czy to normalne że młodego fajnego faceta pociągają rozebrane laski w wieku jego matki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: czy to normalne 01.12.04, 22:37 Gość portalu: zzz napisał(a): > czy to normalne że młodego fajnego faceta pociągają rozebrane laski w wieku > jego matki? ...każdy ma swój gust ;))) ja mam takiego młodego i jestem w wieku jego Matki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: czy to normalne 02.12.04, 03:56 ty stara sprosnico!! 20 lat roznicy! Ale chociaz chlopak zawsze dobrze odzywiony, uprane i uprasowane, nie? A mlodki i tak bedzie jaral, nie ma obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20parolatek Re: czy to normalne IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:19 każdy ma swój gust ;))) ja mam takiego młodego i jestem w wieku jego > Matki;))) pewnie , ze kazdy ma swoj gust:D a wsrod kolegow ,znajomych (studentow) wielu mialo by ochote na znajomosc z 30 - 40 latka , zadbana, zgrabna itd :P ja tez:P wiec moze to nie jest takie nienormalne:D?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz no tak... IP: *.crowley.pl 02.12.04, 14:26 tylko, że te laski to panieniki ok. 60tki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krank Re: czy to normalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:49 Zadbana czterdziecha? Pewnie ze tak. Wiek tu nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: czy to normalne 02.12.04, 11:48 cyba od życia też im się coś należy (tym 40-echom) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowa2 Re: czy to normalne 02.12.04, 13:24 a wam małolaty, kopary opadają jak chłopaki waszych marzeń za tymi 40-chami się oglądają heheheheeheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: do wadery 02.12.04, 11:49 ale że wadera ma tyle lat? hmmm po rozmowie wydawało mi się że o połowę mniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: do wadery 02.12.04, 22:48 laurka-1 napisała: > ale że wadera ma tyle lat? > hmmm po rozmowie wydawało mi się że o połowę mniej ;-) Kochana-Wadera ma znacznie więcej lat /metrykalnie/...niż sobie wyobrażasz ;))) zaś w rzeczywistości/tak jak w rozmowie wirtualnej/ nie przyszłoby Ci to do głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: czy to normalne 02.12.04, 22:54 jeżeli ten młodzienic studiuje archeologie to oczywiście że normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: czy to normalne 02.12.04, 23:00 pinga.pinga napisał: > jeżeli ten młodzienic studiuje archeologie to oczywiście że normalne. wspaniale czyta się ten bełkot /wspólnie z młodzieńcem ;))))))/ ale cóż,ubodzy duchem też muszą istnieć .... Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: czy to normalne 02.12.04, 23:03 o czym piszesz ??? Jaśniej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: czy to normalne 02.12.04, 23:05 o tym,że nie wychodzisz poza stereotyp...ale to nie każdemu dane..... Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: czy to normalne 02.12.04, 23:10 Na pierwszy rzut oka widać, że ma chcicę a chłopa brak :) Wide wątek o "30 letnich dziewczynach" :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: czy to normalne 02.12.04, 23:14 Czy ta chcica mnie dotyczyła Smoku?...... Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: czy to normalne 02.12.04, 23:20 jeśli nie, to nie ma o czym mówić ;))) chcicę mam zawsze,ale mam też i chłopa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga [...] 02.12.04, 23:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: czy to normalne 05.12.04, 11:24 Gość portalu: zzz napisał(a): > czy to normalne że młodego fajnego faceta pociągają rozebrane laski w wieku > jego matki? Jasne, że normalne. Młody samczyk to łakomy kąsek dla będącej u szczytu swych potrzeb erotycznych kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: czy to normalne 05.12.04, 14:12 chyba nie wiesz jak często bywa dokładnie na odwrót....ale przecież ani Twój kolega,ani Ty/hipotetycznie/ nie przyznacie się przed sobą,że kuszą Was dojrzałe kobiety,dojrzała kobieta zaś szybciej się pochwali,że "skonsumowała" młodszego faceta.....choć nie zawsze jest się czym chwalić ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: czy to normalne 05.12.04, 14:44 wadera3 napisała: > chyba nie wiesz jak często bywa dokładnie na odwrót....ale przecież ani Twój > kolega,ani Ty/hipotetycznie/ nie przyznacie się przed sobą,że kuszą Was > dojrzałe kobiety,dojrzała kobieta zaś szybciej się pochwali,że "skonsumowała" > młodszego faceta.....choć nie zawsze jest się czym chwalić ;))))))))) Wiesz, nie mam już 20 lat ale zgadzam się. Na odwrót też jest bardzo fajnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś