neostrador 12.12.04, 12:24 Większość z was ma dziewczynę, napiszcie więc jak ją poderwaliście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prion Re: Jak poderwaliście dziewczynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:30 Ja atakuje tak: Czesc mala, masz ochote na wielkiego, goracego hot-doga? Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Jak poderwaliście dziewczynę? 12.12.04, 18:47 O kutfa! Ja bym na to nie poszła. Chociaż jestem zboczona i bezpośrednia, jak mało która, taki tekst by mnie tylko przestraszył i nic by z tego nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Jak poderwaliście dziewczynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:29 Nie lubisz fastfoodow? Masz na ich punkcie jakas fobie? Odpowiedz Link Zgłoś
micheleone Re: Jak poderwaliście dziewczynę? 12.12.04, 13:44 Jak rybę: najpierw rzucić trochę zanęty, potem zaczepić przynętę na haczyk, ostrożnie i precyzyjnie zarzucic, cierpliwie czekać. Kiedy zacyna brać nie śpieszyć się, podrywać jednym zdecyowanym, choć nie gwałtownym ruchem. Jeżeli zbyt powolnie, to ucieknie, jeżeli zbyt mocno to się zerwie. Wyciągnąć, zdjąć z haczyka, trzymać i nie puszcać. I jest Twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Jak poderwaliście dziewczynę? 12.12.04, 13:55 Każdy kto choć raz był na rybach, wie że ryba może się zerwać. Można też długo walczyć, wyciągać, a trafi się jakiś mikry okaz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Jak poderwaliście dziewczynę? 12.12.04, 15:52 neostrador napisał: > Większość z was ma dziewczynę, napiszcie więc jak ją poderwaliście. W ogóle nie interesowałem się dziewczynami, sama mnie poderwała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś