Dodaj do ulubionych

Dekoder cyfrowy - nowy pomysł oszustów

04.03.11, 22:17
Gotów jestem się założyć, że nie chodziło tu o typowe okradzenie staruszki ale był to przedstawiciel firmy E....X chcący wcisnąć abonament na cyfrę. Nie dajcie im się naciągnąć jak chcecie oglądać C+ idźcie do dystrybutora stacjonarnego mniej to będzie kosztowało. Domokrążcy zdzierają na kosztach montażu. A co do dziennikarzy GW w Częstochowie - nie róbcie sensacji z byle czego.
Obserwuj wątek
    • przem0_25 Dekoder cyfrowy - nowy pomysł oszustów 05.03.11, 11:02
      Ludzie obudźmy się wreszcie nadchodzą lata złodziejstwa i cwaniactwa . Solidarność , jaka solidarność jak każdy pilnuje własnego interesu , a policja i straż miejska nic nie pomoże bo nie ma środków i sprzętu . Tyle że jest . Każą nam korzystać z usług cyfrowych , bo i tak telewizja publiczna będzie z czasem nadawać cyfrowo , lecz nie mówią że co parę miesięcy będą truć podwyżkami , promocjami , lub innymi głupotami co wymyślą i abonament będzie rósł . Podobnie z telefonami komórkowymi , czego przykład mieliśmy w telewizji . A z mediami to dopiero zabawa ostatnio przyszła do mnie pani za wodę , popatrzałem na wydruk i za to że mam licznik , który sam założyłem i jest zakręcony bo jest zima ,i jest na podwórko , to za tzw. konserwacje muszę płaci miesięcznie 8 zeta . To powiedziałem że wykopie sobie studnie , to odparła , że jeszcze muszę mieć zezwolenie. Złodziejstwo w każdej dziedzinie.
    • Gość: jaa Re: Dekoder cyfrowy - nowy pomysł oszustów IP: *.static.reseler.com 05.03.11, 17:46
      Dlaczego nie podałeś nazwy firmy ? Z tego co ja wiem to takie numery z naciaganiem na telewizje stosuje firma EWATEX ale nie znam adresu siedziby bo ja zmienili . Wcześniej to byla Mirowska 38. Teraz gdzies na Kościuszki. Wyłudzacze.
    • Gość: dobre słowo Re: Dekoder cyfrowy - nowy pomysł oszustów IP: *.static.reseler.com 08.03.11, 23:33
      Nawet nie idzcie tam do pracy bo to banda oszustów i naciągaczy. Ewatex lub Emka , zwał jak zwał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka