bzyka_87 06.01.05, 15:09 mam pytanie do wszystkich mezczyzn. czy wedlug was slub w wieku 23 lat, gdy dziewczyna ma 20 jest czyms dziwnym? a tak poza tym dlaczego mezczyżni nie chca sie zenic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Slub + mezczyzna 06.01.05, 15:18 > czy wedlug was slub w wieku 23 lat, gdy dziewczyna ma 20 jest czyms dziwnym? Raczej smialym niz dziwnym ;). > poza tym dlaczego mezczyżni nie chca sie zenic? Zartujesz czy nie masz penisa ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Slub + mezczyzna IP: *.arcor-ip.net 06.01.05, 15:18 taki slub nie jest czyms dziwnym.a mezczyzni nie lubia sie zenic poniewaz cenia sobie swoja wolnosc i trudno jest nam z tego zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyka_87 Re: Slub + mezczyzna 06.01.05, 15:22 co do penisa to nie mam go bo jestem kobieta. a co do wolnosc, czy slub naprawde tak bardzo zabiera wolnosc? chyba czegos nie rozumiem, ale ok. a tak poza tym smilym w sensie pozytywnym czy negatywnym? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Slub + mezczyzna 06.01.05, 16:06 Nie cykaj, ja zaczalem mieszkac ze swoja obecna malzonka majac wlasnie 23 latka :). Jak slub zabiera wolnosc? No wiesz... te marzenia jak z teledyskow, o wlasnym basenie pelnym polnagich, pluskajacych sie lasek raczej nalezy wtedy pogrzebac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Slub + mezczyzna 06.01.05, 17:42 zabiera i to nie duża ale prawei całą wolność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Slub + mezczyzna IP: *.mad.east.verizon.net 06.01.05, 15:22 Dla mnie to zdecydowanie za wczesnie dla niej i zdecydowanie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Slub + mezczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:39 żenić hmmm....oni sie statkuja najlepiej po 30-stce do tego czasu zdarza sie wyszalec, choc jednym zajmuje to dłużej (niekiedy w małżeństwie/ choc kobietom równiez). tylko plisssss, sie zastanówcie 1000 razy czego chcecie (kalkulacja wrecz), bo tu nie chodzi o wiek, lecz bardziej ....wydaje mi sie o rozsadek :))))) żeby nie było za pare lat, że...ona mnie zdradziła....on mnie zdradził....czy to jeszcze miłośc czy przyzwyczajenie.....po co przez to wszystko przechodzic.....i potem ewentualnie dzieci maja na to patrzeć...ehhh...to taka mała dygresja a propo ostatnich wątków życia w partnerstwie/małżeństwie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Slub + mezczyzna IP: 5.5R2D* / *.pg.com 06.01.05, 16:04 Nie jest dziwny. Aczkolwiek , faceci dosyć późno dojrzewają emocjonalnie i spolecznie (gdzieś przed 30 tką) dlatego uważam , że: facet powinien się ożenić nie wcześniej jak w 27-28 roku życia i powinien być starszy od swojej partnerki o 4-5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Slub + mezczyzna IP: *.zigzag.pl 06.01.05, 17:30 > a tak poza tym dlaczego mezczyżni nie chca sie zenic? bo albo już są żonaci albo nie mogą, bo ustawa o związkach nie przeszła przez Sejm... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Slub + mezczyzna 06.01.05, 17:51 <<a tak poza tym dlaczego mezczyżni nie chca sie zenic?>> ...bo się naczytali FM i zanim im ochota przyszła, to już im odeszła :) Odpowiedz Link Zgłoś