Dodaj do ulubionych

nowinki z forum kobieta

09.01.05, 14:31
wytlumaczcie mi dlaczego kobiety palaja taka nienawiscia do innych kobiet.Ja
tego nie rozumiem!! Kazde podejscie do bycia milym konczy sie tym ze jest sie
ruganym ostro i wyzywaniem matki kogos tam. jak jakis chlopak chce sobie z
tego porobic jaja to one na niego naskakuja ze za strach patrzec a
jakiekolwiek proby bycia mily dla tego chlopaka (bo badz co badz to jak sie z
nim rozmawia na gg to jest mily) sa uznawane jako naiwnosc i jeszcze nie wiem
co.

przykro mi ale juz nie dam rady tam siedziec i przenosze sie tu!!

rozmawiacie czasem o pilce noznej czy cos w tym stylu czy przewaga to bzdury??
Obserwuj wątek
    • Gość: prion Re: nowinki z forum kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:37
      Jak chcesz, moge cie zbluzgac, zeby nie bylo ze tylko
      kobiety sa niemile dla kobiet.
      • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 14:41
        mozesz mnie bluzgac kiedy chcesz i za co chcesz tylko nie za to ze jestem
        kobieta(bo o to glownie kobiety bluzgaja inne kobiety-czysta zazdrosc i zawisc)

ile wy tu macie lat???

Aimar jest dobrym pilkarzem a do tego slodziutki i nie moge ogladac meczy
        Valencii bo juz nie jestem obiektywna a cale zycie staralam sie patrzec na
        pilkarzy jako na pilkarzy a nie na plec przeciwna...........jednak jestem
        babsztylem!!
        • Gość: thistle Re: nowinki z forum kobieta IP: *.crowley.pl 09.01.05, 14:59
          Owen swego czasu był słodziutki;)
          Szkoda,że większosć piłkarzy ma tak koszmarnie przepakowane nogi, i że te
          obcisłe, Kameruńskie (?) koszulki nie przeszły .......
          • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 15:03
            tottenham i roma maja takie calkiem fajne i ladne koszulki hehe

owena tez lubie i szkoda ze poszadl do realu choc moze troche go podratuje
            • Gość: thistle Re: nowinki z forum kobieta IP: *.crowley.pl 09.01.05, 15:09
              A obcisłe te koszulki? to chyba poszukam transmisji z Premiership.
              Owen w realu chyba grzeje ławę:(
              LM oglądam tylko, gdy przypadkiem pokaże się moja ulubiona sędzia Colina
              (jeeeezu, jak mnie ten Kojak z oczami psychopaty cieszy :))))))))
              • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 15:14
                grzeje ale ile polotu daje jak wchodzi.....

no i niefch tottencham wkoncu do jakis pucharow wejdzie!!
                • Gość: thistle Re: nowinki z forum kobieta IP: *.crowley.pl 09.01.05, 15:18
                  Oby wchodził jak najczęsciej (będzie na co popatrzeć, reszta realu już
                  medialnie przeżuta)
                  Tottenham bedzie sobie musiał chyba sciągnąć jakiegoś nowego-ruskiego żeby się
                  do pucharów dokopac ;(
                  • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 15:25
                    no bo w realu to juz smieszy jak te gwiazdziny sie obuzaja jak sedzie osmiele
                    sie dac in kartke jakos za beznadziejnie zalosne wymuszenie rzutu karnego....

wez przestan.....nawet nie prowokuj zeby tottenham znow kupil jakiegos
                    pilkarzyne za kupe kasy .....tak jak rebrowa i postige
                    • Gość: thistle Re: nowinki z forum kobieta IP: *.crowley.pl 09.01.05, 15:31
                      Myślałam raczej o jakimś Abramowiczu ;)
                      Chelsea nie wyli by im na melidię Katinki "And we are and we are and we are so
                      F*** rich" i nie dokopywali tak ;/
                      • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 15:38
                        mimo wszystko wszystkiego najlepszego dla Tottenhamu hehe
    • tony82 Witamy, witamy i... 09.01.05, 15:58
      ...mopem do roboty zaganiamy:)))
    • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 16:29
      no to powiem ze te forum jest jakies grzeczniejsze

przynajmniej nic o siurach nie mowicie....poczytajcie sobie czasem naprawde
      jest sie z czegos smiac hehe
      • tony82 Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 16:32
        ...bo to jest forum na poziomie. Głównie dzięki forumowiczom, ale także naszemu
        sekatorowi pascalowi;)))
        • tygrysio_misio Re: nowinki z forum kobieta 09.01.05, 16:36
          no a nasz sekator to nic nie robi wieczorem a wtedy jest najgorecej

a te babki po 30 to sie na humorze nic a nic nie znaja hehe i temu mozna im tak
          latwo dowalic jak to robia niektorzy faceci tam

buzibuzi
        • Gość: katinka Re: nowinki z forum kobieta IP: *.attu.pl 09.01.05, 19:20
          ;)
    • sagis Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobieta? 09.01.05, 19:02

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=19256146&v=2&s=0
      • tygrysio_misio Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 09.01.05, 20:59
        tak ale to dlatego ze mialam jakis ciezki dzien no i jeszcze temu ze wqrza mnie
        jak ktos pochopnie mnie ocenia a zwlaszcza jak mowi cos o mojej matce bo to
        chamstwo 1 klasa a ja nie chce sie znizac bo poprostu nie chce sie z nikim
        klucic
        • sagis Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 09.01.05, 21:40
          Ale, jak Ty wypowiadasz się o innych! Nie jest ważne, że ktoś Ciebie wkurza,
          tylko, jak Ty odnosisz się do innych. Może to Ty nie umiesz czegoś od innych
          przyjąć?
          I nie pisz później, że to inni tacy są.
        • sagis Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 09.01.05, 21:40
          Nie chcesz zniżać się, ale to robisz:-)
          • tygrysio_misio Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 09.01.05, 23:22
            wiem i temu mi jest glupio teraz bo to ze cipkofil jest (wiesz jaki) to
            przemilywalam (glupio zabrzmialo hehe) ale w pewnym momencie juz mialam dosc
            glupich docinek w stosonku do mnie i zareagowalam tak jak sama nie chcialam i
            mi glupio i poten sama przeprosilam
            • sagis Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 10.01.05, 09:08
              tygrysio_misio 09.01.2005 23:31 + odpowiedz

trzeba miec jakas klase i nie znizac sie tylko jakos tak obrazac ale ale nie
              tak ostro i dosadnie jak cipkofil ale tez nie mozna powolywac sie w obrazaniu
              na jego moja czy czyja kolwiek matke!!
              ---------------
              tygrysio_misio 09.01.2005 23:51 + odpowiedz
              za glupote i ograniczenie pewnych osob nie odpowiadam ale jak chcesz to moge
              odpowiedziec ci na twoim poziomie?
              -----------

Dziwne masz pojęcie o kulturze słownej. Stworzyłaś swój własny kodeks.
              Jeśli byłaś w ogóle w stanie na takim samym poziomie obrażać kogoś, to znaczy,
              że jesteś podobna.
              Jest w Tobie jakaś sprzeczność.
              Ja nawet nie potrafiłabym czegoś takiego wymyśleć i nie chciałabym zaśmiecać
              sobie głowy czymś takim.
              Aby, komuś odpowiedzieć nie musisz używać tego samego języka. Lepiej wtedy
              zignorować to.
              Ty masz swój kodeks w obrażaniu, a ktoś ma inny i obraża czyjąś matkę. A, jak
              widzi, że przejmujesz się tym, to tym bardziej to robi.
              Jeśli chcesz uniknąć takich sytuacji, to w ogóle unikaj takich dyskusji i
              takich osób.
              Na takim anonimowym forum jest wiele osób, które po prostu mają przyjemność w
              obrażaniu innych. Są to prymitywni ludzie i w ten prymitywny sposób
              dowartościowują się.

Pozdrawiam.
              • gomory Re: Czy to Ty takie rzeczy wypisujesz na F.Kobiet 10.01.05, 10:11
                > Dziwne masz pojęcie o kulturze słownej. Stworzyłaś swój własny kodeks.

Masz inny kodeks niz wlasny? To od razu widac umiesz ze potrafisz zyc zyciem
                innych ludzi ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka