Gość: chudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:55 Wszytscy pytaja jak schudnąć..a ja wrecz przeciwnie chcialbym przytyc ladne pare kilo. Wykluczam wszelkie chemiczne wspomagacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Jak przytyc? 29.01.05, 18:08 A dlaczego wykluczasz wszelkie jak to określiłes "wspomagacze"?? ćwiczenia na siłowni wiąża sie z koniecznościa uzupełniania mikroelementów..więc...co w bułce masz wszystkie? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Jak przytyc? 29.01.05, 18:12 > w bułce masz wszystkie? W ambułce jest wszystko co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Jak przytyc? 29.01.05, 18:14 Ile masz wzrostu i ile ważysz? Najpierw oblicz sobie BMI, jesli wyjdzie OK to zapomnij o tyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Jak przytyc? 29.01.05, 19:07 Podaje niezła moim zdaniem metodę. Po pierwsze - ogranicz posiłki - jeden dziennie na wieczór, obfity bedzie oK. Organizm zwolni metabolizm żeby dostosować się do ograniczonej podazy żarcia i wtedy to co zjesz podczas tego posiłku ładnie ci się bedzie odkładać wpostaci tłuszczyku, waga zacznie rosnąć. Do tego ogranicz aktywnośc fizyczną,żeby nic nie spalać. Szybki przyrost wagi gwarantowany. Uważaj żeby nie przeholować, nie jest to zdrowe to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Jak przytyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:58 jedz metkę...najlepiej z cebulą :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:08 No ja bym tez chetnie zyskal pare kilo, ale metki do ust nie wezme :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Jak przytyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:13 metka, to odmiana kiełbasy z surowego miesa mielonego, jada się to z chlebem, pieprzem, sola i cebulą, z potraw miesnych najszybciej mozna przytyc po tej potrawie. nie mylic z metka inaczej zwana omką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiak Re: Jak przytyc? IP: *.udn.pl 06.02.05, 10:25 Gość portalu: ene due napisał(a): >nie mylic z metka inaczej zwana omką :) koles gowno sie znasz a zabierasz glos...metanabol i omnadren to dwa inne srodki....a poza tym z tym tyciem to jest roznie jezeli chcesz przytyc w tluszcz to pewnie jedz jakies kielbasy i inne + brak ruchu....ale jezeli interesuje cie masa miesniowa to trening koles + dieta z odpowiednio dobranym stosunkiem bialek weglowodanow i tluszczy...to tyle PZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:10 Chudy! Poginaj na siłownie ino raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:20 ściślej - masa mięśniowa się zwiększa, a chyba o to chodzi chudemu. Potocznie sie mówi przytyć:] Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:31 To ja czegos nie rozumiem. Kobiety chodza na silownie zeby zrzucic kilogramy, a faceci zeby zyskac? smok Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:34 Kobieciny 70% czasu skaczą po steperach itp. A jak ćwiczą to z malutkimi ciężarami. Tak akurat żeby pośladki zaokrąglić :] Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:35 yy znaczy sie po tych różnych co robią tak "cyyyyyyyyyyyy syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cyyyyyyyyyyyyyy" i rowery;] Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:38 Ja tak pytam z ciekawosci bo nigdy nie bylem na silowni :) i nawet nie wiem co to jesr "steper" :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Jak przytyc? 29.01.05, 22:39 okok, pomyłeczka, czytnij wyżej i bedize ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Jak przytyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:26 > i nawet nie wiem co to jesr "steper" :) Steper to tak jak farmer, tylko zamiast farmy ma step. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K i wciaz brak odpowiedzi IP: *.net-80-236-78.issy.rev.numericable.fr 05.02.05, 14:02 a ja tez bym chcial przytyc BMI=18.5 no wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: i wciaz brak odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:11 < ciąża , ale to chyba nie wchodzi w rachubę ;) < pozdrawiam tłusto:) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: i wciaz brak odpowiedzi 05.02.05, 20:10 Byla juz odpowiedz. Po prostu wiecej wcinaj. Zwieksz znacznie swoje racje zywnosciowe, sporo bialek i weglowodanow. Pomysl ze spowalnianiem metabolizmu sam w sobie niezly ale niezdrowy - grozi wygladem z "Super size on me" ;). Lepiej machaj powolutku ciezkimi sztangami, zalapiesz miesni a te sa ciezsze nawet niz tluszczyk :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekshey [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Jak przytyc? IP: 200.141.76.* 05.02.05, 23:07 Jego Swietobliowsc tez zamierza przypakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Jak przytyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:25 jedz duzo i czesto musisz miec nonstop uczucie sytosci ze masz brzuch pelny i najlepiej jezeli beda to wysokokaloryczne dania, oraz bialko, no i malo ruchu Odpowiedz Link Zgłoś