sasanka79 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:33 ale poddajesz sie komuś czy czemuś czy przez coś lub kogoś? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:39 Raczej czy w dobrym, czy w złym tego zwrotu wymiarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Poddaje się IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 29.01.05, 21:38 już? dziś? teraz? naprawde? no cóż... to pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:50 Jeśli poddajesz się ukochanej:)) to gartuluje, bo mówiłes ze zakochany jesteś czy raczej zauroczony. Jesli poddajesz sie, bo coś się zamotało:) Oj to radze nie patrzeć na to zamotanie, tylko je ominąć:)W zyciu tak jest są supły i wstążęczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:55 To ciekawe co?:)))) Jak chcesz to napisz:)) adoracja jak sugeruje nik poniżej? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:59 Adoracja? Hmm... To raczej ja adoruję i mam big hope:) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Poddaje się 29.01.05, 22:02 Lubie ciekawe rozmowy z ciekawymi duszami. Bo człowiek dla mnie to dusza i jej talenty. Lubie analizować poczynania ludzkiej psychiki. To gratuluje Ci udanej adoacji:)) Najpierw adoracja potem celebracja. I masz nadzieje, że to nie będzie na chwilke dziwe tylko po zycia kres? te adorowanie i celebrowanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Poddaje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:04 w tym rózne odmiany adoracji i celebracji, wtedy jest co badac empirycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Poddaje się 29.01.05, 22:26 Hm, chyba za bardzo zawiał ta Twoja przenosnia:) Ja miałam na mysli taki zwiazek, małżeńswto w którym jest uczucie i to na dwóch płaszczynzach i duchowa i fizyczna. A to rzadkość w dzisiejszym świecie:)znam zaledwie dwa takie młażeńśwta reszat wersja light:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Poddaje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:39 moze troszkę zawiła, mozna adorowac i celebrować równie dobrze samego siebie.. to co Ty miałas na mysli, to faktycznie rzadkość, a wielka szkoda, że tak na ogół jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Poddaje się 29.01.05, 21:58 Tony! nie męcz adoratorek! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Poddaje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:03 Tony no...., było "a" czas na "....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Poddaje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:52 nom..ileż można znieść adoracje :P Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Joe Black 29.01.05, 22:09 zobaczymy co to za Czarny Jenek (?!) hmmm:] Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Joe Black 29.01.05, 22:16 Świetna gra aktorów... niesamowity pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Joe Black 29.01.05, 22:25 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to już wiem skąd w necie filmik jak gościa "potrącają" samochody;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: Poddaje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:42 a ja nie rozumiem skąd ta potrzeba podaństwa, a może to ucieczka do TV? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Poddaje się 30.01.05, 10:31 Czemu poddaństwa? Można czegoś silnie pragnąć, wiedzieć, że to będzie dla nas idealne, a jednocześnie bać się tego i wzbraniać się przed tym. Poddając się przestajesz walczyć ze swymi obawami i jak liść na wietrze dajesz się nieść ku celowi:P Odpowiedz Link Zgłoś