Dodaj do ulubionych

czy nie ma takich facetów?

IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 05.02.05, 16:47
Czy naprawdę nie ma takich facetów, którzy cenią miłość, uczciwość i
zaufanie? Czy mam pecha czy to normalne że wszyscy faceci, których znałam
okazywali się w końcu kłamcami i tchórzami? Czy niemożliwe jest żeby stworzyć
dobry związek oparty na uczuciu. Czy to że marzy mi się facet, który będzie
mnie kochał, szanował, pragnął, tęsknił, czekał, wracał, ....
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.attu.pl 05.02.05, 16:52
      sa, sa... naprawde!
      takie watki czesto sie powtarzaja, poczytaj sobie, a moze zmieni Ci
      sie "poglad" ;)
      • Gość: a. Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 05.02.05, 16:59
        Katinka dzięki za pocieszenie. Niestety ja takich nie spotykam, więc trudno mi
        w to uwierzyć pomimo zapewnień wirtualno-pisemnych :(((
        • Gość: katinka Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.attu.pl 05.02.05, 17:21
          moze niedobrymi sciezkami chodzisz... :)
          usmiechnij sie :)
          • Gość: a. Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 05.02.05, 17:25
            Katinka, uśmiecham się pomimo wszystko :)
            Ale czy to nie jest wymowne, że odezwała się tylko kobieta? Może naprawdę ich
            nie ma?
            • tony82 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 17:29
              Są. Tylko, że albo mają już swoje kobiety i im poświęcają czas, albo nie
              wychylają się, bo mają złe doświadczenia z babsztylami:))) Zachowują się
              jak "przyczajony tygrys, ukryty smok". Poznają tą swoją jedną jedyną i znów
              znikają. Taka komenta:)) Rolą kobiety jest pojawić się na jej drodze:)

Albo gadam z sensem, albo koniec z kawą i kurzem z książek ;D
              Pozdrawiam.
              • smok_sielski Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:29
                Co? Gdzie? Jaki znowu smok? ... Aha smok... uhm... już nic :)

smok
            • Gość: MEN Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.ksiezyc.pl 05.02.05, 17:32
              pewnie ze sa... no moze niewielu ale ja sie zaliczam całkowicie!
              nie wiem czy to takie niezwykłe ale od roku jestem w zwiazku i tak bardzo sie
              kochamy z moja dziewczyna ze przez ten czas nie mielismy ani jednego CICHEGO dnia
              nie mowiac o jakiejkolwiek kłotni... jestem bardzo szczesliwy i pewny ze moja
              Ania powiedziała by to samo
    • emu27 Fajni faceci 05.02.05, 18:00
      Ja kiedyś poznałam fajnego faceta. Był moim ideałem, ale nagle niespodziewanie
      okazało się, że on też musi robić kupę. A sumie był uczciwy. Ja mu ufałam i nie
      spodziewałam sie tej kupy kompletnie...

Hi hi - każdy ma takiego faceta, na jakiego uważa, że sobie zasłużył. To jest
      tak obrzydliwie prawdziwe.
      • Gość: Rybka Re: Fajni faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 09:44
        Uhuhuhu to sie usmialam:) No tak, kupa rzecz ludzka...
    • Gość: Pep3r_21 Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.dashnet.lublin.pl 05.02.05, 18:37
      Heh...
      Ja taki jestem. Ale coś nie mogę znaleść normalnej dziewczyny. Nie mówie o
      pięknych, inteligentnych, długonogich modelkach o wzroscie 170 cm i wymiarach
      90-60-90 ale zwykłej fajnej dziewczynie. Czy na prawde takich nie ma? :)

Pozdr.
    • Gość: hansi alez sa! - tylko poczekaj troche! IP: *.arcor-ip.net 05.02.05, 19:36
      miedzy 20-tym, a 30-tym rokiem zycia zajmowalem sie zabawa z panienkami...
      ale po 10-ciu latach zabawy, znudzilo mi sie to deko i w koncu sporzadnialem...

Badz wiec dobrej mysli. Po 10-ciu probach zabawowych trafisz przy 11-tej
      na porzadnego, ktoremu tez zabawy sie juz znudzily i szuka stabilizacji.
    • marcgo Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:02
      Gość portalu: a. napisał(a):

> Czy naprawdę nie ma takich facetów, którzy cenią miłość, uczciwość i
      > zaufanie? Czy mam pecha czy to normalne że wszyscy faceci, których znałam
      > okazywali się w końcu kłamcami i tchórzami? Czy niemożliwe jest żeby stworzyć
      > dobry związek oparty na uczuciu. Czy to że marzy mi się facet, który będzie
      > mnie kochał, szanował, pragnął, tęsknił, czekał, wracał, ....
      A mi marzy sie dokladnie taka kobieta!!!!-bo do tej pory szczescia nie
      mialem.Ale nie poddaje sie i szukam dalej!
      • wadera3 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:05
        wymiencie sie mailami....;DDDDD
        • konrado80 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:45
          a Ty waderko jak zwykle na posterunku :)))))))
          • wadera3 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:46
            ....jak to posterunkowa.... ;DDD
            • konrado80 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:51
              z tym swataniem ludzi :)))
              w ktoryms watku mnie chcialas z siakas... :)
              ale cos nie miala checi dziewczyna :)))
              • wadera3 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:57
                to nie swatanie-samo się nasuwa,jak czytam te wątki...;)))
                • konrado80 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 21:01
                  ale widac nik tego nie docenia
                  • wadera3 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 21:04
                    nieważne-mam dobrą zabawę ;)))
                    • konrado80 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 21:22
                      i to jest najwazniejsze :))
    • Gość: marian Re: czy nie ma takich facetów? IP: 200.141.76.* 05.02.05, 20:55
      zapomnialas o zdrowym i radosnym spolkowaniu
      • wadera3 Re: czy nie ma takich facetów? 05.02.05, 20:58
        nieprawda,pamiętam ,ale nie muszę tym się chwalić;)))
      • Gość: a. Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 05.02.05, 21:58
        ja też nie zapomniałam :)))
    • Gość: c.kapturek Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 02:09
      ba.... zima jest i on śpi póki co jak niedźwiadek.....poczekaj przyjdzie
      wiosenka i się motylki zbudzą....bedzie git :))))))))))))))))))
      są, tylko kwestia przełamac blokady psych., mozliwe ----> kwestia wspólnej
      budowy znaczy się mocnych fundamentów, jest wspaniałe i możliwe, bo marzenia
      się spełniają. nie kus losu myslami o pechu, wręcz mysl odwortnie, wiem to
      trudne, ale trzeba się starać.....siły zyczę i uporu pozytywnego :)))))))))))
    • mickey.mouse Re: czy nie ma takich facetów? 06.02.05, 02:13
      Nie ma ? Sa. Ja sam zadaje sobie analogiczne do Twojego pytanie:

Czy naprawdę nie ma takich kobiet, którzy cenią miłość, uczciwość i
      zaufanie? Czy mam pecha czy to normalne że wszystkie kobiet, których znałam
      okazywali się w końcu ....? Czy niemożliwe jest żeby stworzyć
      dobry związek oparty na uczuciu. Czy to że marzy mi się kobieta, która będzie
      mnie kochał, szanował, pragnął, tęsknił, czekał, wracał, ....

Przepraszam za posluzenie sie Twoim tekstem i kilka drobnych przerobek
    • Gość: złoty Re: czy nie ma takich facetów? IP: *.wsei.pl / 217.67.201.* 06.02.05, 09:23
      Nio a ja jestem takim, facetem, mam to szczęście że spotykam takie dziewczyny
      tylko chyba bardzo dbam o smutne serduszka dziewczyn, moga sie mi zwierzać ze
      wszystkiego i mówią że takich facetów jak ja jest naprawdę niewielu, tylko z
      wami dziewczynki jest jeden problem, który nagminnie staje sie moim udziałem,
      jak spotykacie takiego faceta, to tak bardzo się boicie że stracicie go jako
      przyjaciela, że nie chcecie się z nim zwiazać, i tego wielu facetów nie może
      zrozumieć, dlaczego osoba która kocham i widze że bardzo mnie lubi nie chce byc
      że mną? i po kilku takich próbach bardzo zniechęca sie do naprawde warto
      ściowych dziewczyn, faceci bardzo potrzebuja bliskości dziewczyny i często wola
      być z taka która ich wykorzystuje, nie kocha ale przynajmniej z nim jest!
      Ja żadej dziewczynie nie potrafiłem przyjaźni odmówić, mimo że ciężko jest
      zaakceptować myśl, że to tylko przyjaźń, bo jak mi na kims zależy nie zostawiam
      go samego z problemami i w ten sposób mam duzo serdecznych przyjaciółek ale
      dalej jestem sam, mimo że brzydki nie jestem strasznie ;p co mnie czasem bardzo
      boli...
      Dlatego dobra rada dla ciebie, jak spotkasz takiego faceta, dobrze się zastanów
      czy nie warto spróbować związać się z nim zamist poprzestawać na samej przyjaźni
      , bo jest taka po części prawdziwa opinia że chociaż "w przyjaźni się więcej niz
      miłość zawiera, bo przyjaźń Ci serce daje a miłość serce zabiera" nie zmienia
      faktu że dla dziewczyny słowo "przyjaciółka" jest bardzo wygodne bo do niczego
      nie zobowiązuje, i tak wiekszośc facetów to odbiera.
      Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach zycze!
    • diabel.tasmanski Re: czy nie ma takich facetów? 06.02.05, 22:25
      A ty co taka szczera jesteś ?
      >Czy niemożliwe jest żeby stworzyć
      > dobry związek oparty na uczuciu. Czy to że marzy mi się facet, który będzie
      > mnie kochał, szanował, pragnął, tęsknił, czekał, wracał, ....
      jak masz ponad 23 lata to możesz o tym zapomnieć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka