Dodaj do ulubionych

ach ci faceci.....

IP: 80.53.160.* 21.02.05, 23:28
Śliczna buźka, szerokie bary, ładny torsik i zgrabna dupcia...ach, która z
nas nie marzy w głębi duszy o takim misiu..?? Co ambitniejsza pani powie, ze
liczy sie tylko tak zwane "wnętrze". Ale nie oszukujmy się, każda z nas lubi
popatrzyc się na takiego dobrze zbudowanego mena i niejednokrotnie ślini się
oglądając plakaty z gołymi facetami w Empiku, nieprawdaż??
Pozdrawiam:]
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: ach ci faceci..... 21.02.05, 23:30
      ja oglądam bez ślinienia się!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Słonko Re: ach ci faceci..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:54
      Wiesz co każda pani lubi co innego. Nie każda fascynauje tors czy biceps. Są
      panie, co lubia patrzeć w oczy, widzieć wnich głębie danego człowieka.
      Nie mów za innych.
      Są panie, które lubia słuchać głosu! tak panowie, mozna uwieść także głosem! A
      jak pięknie jest, gdy taki ładny, miły głos mówi piękne i mądre słowa.

Ja się nie ślinie i nie oglądam:) Szukam raczej szkicy, fotografii i to pań, bo
      czasem je maluje:))
      • Gość: ona Re: ach ci faceci..... IP: 193.212.132.* 22.02.05, 08:20
        Tylko,zeby za tymi pieknymi i madrymi slowami jeszcze szly czyny,o ktorych tym
        cieplym meskim glosem tak pieknie mowia,to byloby idealnie....,ale od czynu do
        slowa droga wiedzie daleka zbyt czesto
    • burrunduk nieprawdaż... 21.02.05, 23:58
      we mnie półnadzy modele wywołuja zazwyczaj odruchy wymiotne, ale ja mam akurat
      dziwny gust ;)
      i przełykaj, przełykaj, bo to nieestetyczne ;)
      • wadera3 Re: nieprawdaż... 21.02.05, 23:59
        hehehehe
      • Gość: Słonko Re: nieprawdaż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:21
        Wiesz moją mame też mój tato ujął głosem itp Może takie upodobania się
        dziedziczy?:))

P.S
        A skoro juz przy modelach jestesmy, moze ktoś napisze mi adres lizka do fotki
        ładnje kobiety takiej pół nagiej, moze byc w sukience. Raczej chodzi o zdjęcie
        artystyczne. ktos poprosił mnie o namalowanie mu takiego czegoś, a że to
        znajoma mojej przyjaciółki nie mam sumienia odmówić, ale juz mówiłam, że nie
        wiem czy dam radę. Jak na złość obie we mnie wierzą. Mam problem z piersiami -
        zawsze takie kobiety rysowałam z miseczką b lub c i z małymi brodawkami, ale za
        to z kółeczkiem o średnicy 5 cm i więcej. Uczono mnie tak rysować jeszcze w Lo
        i tak rysuje. Z kolei nie lubie jak kobiety mają piersi z kółeczkiem o średnicy
        3, 2 cm a brodawka 1 cm. Nie wiem czemu taki rysunek wydaje mi się bez uroku.
        Ale tylko rysunek, bo osobiście lubię te małe średnice i małe brodawki. Może
        dlatego, ze sama mam taki. Ten rysunek jest na urodziny dla pani fotograf no i
        mam treme i ciągle mówie, że to będzie jedna wielka pomyłka. Ale one obydwie
        jak na złość bardzo wierzą, że namaluje tak, że pani fotograf przypadnie do
        gustu:(( Boże zmiłuj się, już w weekend, w sobote, siedziałyśmy do późna nad
        ujęciami itp.
        • yvona73pol Re: nieprawdaż... 22.02.05, 03:53
          a moze lustro??
          a w ogole to co to za dyskryminacja? piersi sa rozne, i nie zawsze te
          klasycznie wymiarowe najladniejsze....
          im bardziej model odbiego od kanonu, tym ciekawszy...
          no, chyba ze do Palyboya ;))))
          • Gość: chicagowiak Re: nieprawdaż... IP: *.client.comcast.net 22.02.05, 06:21
            Brawo Iwonko!!! Jako dojrzaly i doswiadczony mezczyzna przyznaje Ci 100% racje!!
            • Gość: laurka Re: nieprawdaż... IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 22.02.05, 08:02
              wiecie co kolezanki drogie, cos wam powiem
              moj mężulek jest właśnie tak jak z obraska, zbudowany, opalony, czyściutki,
              zadbany taki troche metroseksualny (czy jak tam to się pisze) i mi to odpowiada,
              ja tam jestem zadowolona tylko czasami denerwują mnie te głupie małolatki co
              ciągle się na niego gapią ale co tam.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka