diabel.tasmanski 26.02.05, 15:59 wabie kotki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota** Re: Miau miau miu - watek sexualny IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.02.05, 16:05 Sprowokowałeś lwiątko... jesteś gotowy na taką "zabawę"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota** Re: Miau miau miu - watek sexualny IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.02.05, 16:15 Lwiątka czasem drapią, kąsają, a nawet gryzą... a poza tym, lwiątko trzeba oswoić, aby Ci się dało pogłaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Miau miau miu - watek sexualny 26.02.05, 16:53 hihi... widac, kto jest bywalcem forum od niedawna (bez urazy) :))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Miau miau miu - watek sexualny 26.02.05, 17:04 Potrafo obłaskawić rożne zwiarzęta. Perswazja , zachętą , pięścią . Poradze sobie i z lwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota** Re: Miau miau miu - watek sexualny IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.02.05, 18:33 ... z lwem może i sobie poradzisz, ale z lwicą? Kotki dają się pogłaskać, ale tylko wtedy jeśli one tego chcą. Nawet domowy kiciuś ocierający się o nogi, czasem potrafi wbić pazurki. Pomyśl co może lwica... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Miau miau miu - watek sexualny 26.02.05, 18:36 Nawet lwica bedzie mruczeć z rozkoszy jak ja poglaszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: Miau miau miu - watek sexualny IP: *.ksiezyc.pl 26.02.05, 17:23 kotki to sie chyba wabi- kici kici;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Miau miau miu - watek sexualny 26.02.05, 17:58 E no co ty. Koty miaucza w marcu. Slyszałem to na własne uszy. Nigdy natomiast nie słyszałem zeby koty wabiły sie kici kici. Zawsze tylko miauczały Odpowiedz Link Zgłoś
hansii a ja: - wale (n) tynki 26.02.05, 17:27 pod warunkiem, ze te tynki tego chca i porzuca niepotrzebne n-iuance Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ja: - wale (n) tynki 26.02.05, 18:55 ale czym je walisz: paca kielnia czy moze aparatem tynkarskim?? jakie tynki: cementowe cementowo-wapienne wapienne gipsowe gipsowo-wapienne czy specjalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: a ja: - wale (n) tynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:00 moze paca, apotem tynki w gipsie są hihihi ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ja: - wale (n) tynki 26.02.05, 19:05 czemu do gipsu takiego do zlaman nie dodaje sie piasku?? byl by mocniejszy i by sie nie kruszyl tak szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: a ja: - wale (n) tynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:09 paca vel stuka..... za bardzo moje słówka przełożyłaś na swą profesję studyjną, zdaje się budowlaną :) u mnie to żarcik słowny był taki.... Tygrysiu ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a ja: - wale (n) tynki 26.02.05, 19:41 wiem ze to byl zarcik :) .....ale tak tylko mnie to zasanawia czemu uzywa sie zaczynu a nie zaprawy?? Odpowiedz Link Zgłoś