Gość: Monika IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 08.06.02, 20:16 okreslacie(w rozmowie z kimś lub w myślach)mianem łatwej?Ma ona jakies charakterystyczne w waszych oczach cechy wyglądu? ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.infinity.net.pl 08.06.02, 21:44 Gość portalu: Monika napisał(a): > okreslacie(w rozmowie z kimś lub w myślach)mianem łatwej?Ma ona jakies > charakterystyczne w waszych oczach cechy wyglądu? ... no i jaka odpada zeby sie z nią związać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: 62.233.169.* 08.06.02, 23:23 Gość portalu: Monika napisał(a): > Gość portalu: Monika napisał(a): > > > okreslacie(w rozmowie z kimś lub w myślach)mianem łatwej?Ma ona jakies > > charakterystyczne w waszych oczach cechy wyglądu? ... > > no i jaka odpada zeby sie z nią związać > odpada wulgarna a po wyglądzie staram sie nie określać kobiet - choć czasem ciężko (zestaw tlenione włosy + plastikowe wdzianko dziala na mnie jakos dziwnie niekorzystnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 08.06.02, 23:38 Gość portalu: tomek napisał(a): > odpada wulgarna no tak :-) znaczy taka co przeklina czy cos jeszcze? > a po wyglądzie staram sie nie określać kobiet - choć czasem ciężko (zestaw > tlenione włosy + plastikowe wdzianko dziala na mnie jakos dziwnie niekorzystnie > :) wzasadzie pozory mylą śmiem rzec ze są i z wygladu niepozorne a lubicie gdy kobieta/dziewcze pokazuje ze jej sie podobasz czy lepiej jak jest zdystansowana (byc moze pozornie ale wy o tym nie wiecie).Czy jest na to regula czy zalezy od konkretnego mezczyzny? Czy jak ona zaprosi Cie na randke to nie jest to nachalne?duzo sie mowi o tym ze teraz kobiety nie muszą juz ukrywac jak ktos sie jej podoba,ale czy w was nie jest zakorzeniona chęc zdobywania? (btw.wiele kobiet -jesli o tym nie wiecie;-)-tez tak patrzy na sprawe czyli lubi zdobywac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 11:14 a lubicie gdy kobieta/dziewcze pokazuje ze jej sie podobasz czy lepiej jak jest > zdystansowana (byc moze pozornie ale wy o tym nie wiecie).Czy jest na to regula > > czy zalezy od konkretnego mezczyzny? Czy jak ona zaprosi Cie na randke to nie > jest to nachalne?duzo sie mowi o tym ze teraz kobiety nie muszą juz ukrywac jak > > ktos sie jej podoba,ale czy w was nie jest zakorzeniona chęc zdobywania? > (btw.wiele kobiet -jesli o tym nie wiecie;-)-tez tak patrzy na sprawe czyli lub > i > zdobywac) > Mnie imponuje, kiedy kobieta jest na tyle odważna, zeby potrafiła mnie "poderwać":)) Kobieta , która wychodzi z inicjatywą nie jest "łatwa", po prostu wie czego chce. Bardzo nie lubie natomiast kobiet udajacych księzniczki! Określenie "kobieta łatwa" dotyczy raczej kobiet niezrównoważonych, które nie panuja nad swoimi emocjami i popędem - dlatego łatwo je zmanipulować i wciągnac do łóżka ... Takiej to bym nigdy nie zaufał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silvio Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.g1.pl 09.06.02, 19:06 > > okreslacie(w rozmowie z kimś lub w myślach)mianem łatwej?Ma ona jakies > > charakterystyczne w waszych oczach cechy wyglądu? ... > > no i jaka odpada zeby sie z nią związać o rany, znowu obawy kobiety zeby jej ktos nie uznal za latwa i nie zostawil. kobiety porzuccie ten mit! Mezczyzni uwielbiaja jesli kobieta wezmie jego twarz w rece i powie: zrobmy to! to juz jest mezczyzna na cale zycie Silvio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 09.06.02, 19:16 Gość portalu: Silvio napisał(a): > o rany, znowu obawy kobiety zeby jej ktos nie uznal za latwa i nie zostawil. > kobiety porzuccie ten mit! Mezczyzni uwielbiaja jesli kobieta wezmie jego twarz > w > rece i powie: zrobmy to! > to juz jest mezczyzna na cale zycie co ty gadasz:-)? przecież tak wlasnie jest: jemu wydaje sie ze jak sie pocałują to juz niewiadomo co będzie(znaczy liczy on na seks)a poźniej-'narazie ,chyba czas sie pozegnac'.A jej niekoniecznie musi chodzic tylko o seks jednorazowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Jaką kobietę/dziewczynę ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 23:47 Och, właśnie odpowiedzieliście na mój dylemat.. od kilku tygodni spotykam się pewnym facetem, widzę jak patrzy na mnie i cieknie mu ślina, ale jest tak chorobliwie nieśmiały, że wciąż jestesmy na etapie pocałunku na dzieńdobry i dowidzenia.. I daję mu do zrozumienia, że może sobie pozwolić na więcej, a ten - nic :( już podejrzewałam go, że to jakaś gra... Chyba sama się zajmę rozwijem sytuacji.. a jesli go spłoszę? to trudno! :) Odpowiedz Link Zgłoś