slimagg 16.03.05, 16:38 Czy jest sens cos takiego zaczynac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: Zwiazek na odleglosc 16.03.05, 16:50 A jak na odległość będziecie sie bzykać ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajaro Re: Zwiazek na odleglosc 16.03.05, 17:17 To zależy ile macie lat. Jeśli jesteście już dorośli i wiecie że związek na odległość to tylko forma przejściowa i za niedługi czas będziecie ,mogli być razem to warto zaryzykować. Jeśli natomiast spodobaliśćie się sobie,nie znacie się dość dobrze ani dość długo i jesteście w młodzie(za młodzi)to dajcie sobie spokój. Ja osobiście żyję w takim związku,więć doświadceznie mam i mogę się nim z Tobą podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
slimagg Re: Zwiazek na odleglosc 16.03.05, 17:34 No fakt znamy sie krotko i slabo wiek czy ja wiem studiujemy, ale chyba masz racje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Zwiazek na odleglosc 16.03.05, 19:28 próbę zawsze warto podjąć. Nikt nie zapewni i nie da gwarancji,że związek "miejscowy" będzie udany, a ten " na odległość" - nie .Zaryzykuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid0 Re: Zwiazek na odleglosc 17.03.05, 14:40 kobiecie na odleglosc jest trudno czasem nawet bardzo trudno jak jest mezczyznie to nie wiem, bo nie jestem jak sie kogos kocha to zawsze warto chocby byl na koncu swiata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: Zwiazek na odleglosc 17.03.05, 19:35 ja wytrzymałem 3 lata niestey byłem zbyt młody ale to był prawdziwy związek niestety wiek i odległość mnie pokonała nie wiem czy mi żal :) Odpowiedz Link Zgłoś