Gość: ????? IP: 170.253.228.* 05.09.01, 09:00 Jakie wartości w Twoim życiu są najważniejsze? A jak nie wartości to jaki jest Twój cel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomciob Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 16:10 Miłość, miłość, i jeszcze raz miłość. A potem pozostałe. Z pozdr. (tomciob) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIU Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.teleaudio.com.pl 13.09.01, 15:55 Owszem, miłość jest najważniejsza tylko mężczyźni nie potrafią jej dać kobiecie.To tacy egoiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomciob Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 16:03 Miłości nie można dać. Miłość można czuć i okazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywy Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 20:42 Gość portalu: tomciob napisał(a): > Miłości nie można dać. Miłość można czuć i okazywać. Daruj, ale głupiś Waszmość! Kto nie umie DAĆ miłosci, nigdy jej nie odczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maur Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.chello.pl 13.09.01, 23:17 Gość portalu: żywy napisał(a): > Gość portalu: tomciob napisał(a): > > > Miłości nie można dać. Miłość można czuć i okazywać. > > > Daruj, ale głupiś Waszmość! > Kto nie umie DAĆ miłosci, nigdy jej nie odczuje. A ja akurat zgadzam sie z Tomciobem :p Odpowiedz Link Zgłoś
bluszcz Re: Co jest najważniejsze w życiu? 14.09.01, 16:28 Nie można jej dać, to znaczy, że nie można jej wziąć, nie można jej odebrać... Zawsze myślałam, że daję miłość, ale Tomciob uswiadomił mi, że dobrze jest tak myśleć, ale to nie staje się. Jak dobrze jest zrozumieć. Co jest najważniejsze w życiu? Nie wiem. Wiem co jest dla mnie ważne - czuć i okazywać miłość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lily Re: Co jest najważniejsze w życiu? 18.09.01, 21:14 Oczywiście że miłości nie można dać - to nie przedmiot, nie dajesz jej w prezencie opakowaną w kolorowy papier i zawiązaną kokardką. Przypomniałam sobie a propos czyjeś słowa "Miłość jesr jak duch: każdy o niej mówi, ale nie wiele się z nią spotkało twarzą w twarz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateman Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: 212.6.102.* 19.09.01, 11:34 Kasa,prestiz,wladza,dupy,szybkie fury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: 213.25.197.* 27.09.01, 15:58 Tak! Tak! Zgadzam się w 200% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysta Re: do batemana IP: 213.25.85.* 19.09.01, 12:26 Niestety, zawsze po tym świecie będą chodzić prymitywni emocjonalnie faceci. To co wymieniłeś to żadne wrtości, dziś są jutro ich nie ma. I co wtedy zrobisz? Bez forsy za którą kupisz furę, na którą chcesz załapać dupę tak samo zimną i wyrachowaną jak Ty. Ale o czym będziecie ze sobą rozmawiać? Jak długo wystarczy Wam dobra zabawa i seks? A propos, czy Ty sam chcesz zarobić na swoje "wartości", czy przy zdecydowanym udziale rodziców? Powodzenia. I obyś którego dnia nie poczuł pustki wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Zdrowie IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 19.09.01, 16:18 Zejdzcie na ziemie! ZDROWIE jest najwazniejsze. Jak nie ma zdrowia, to i milosc w zyciu nie pomoze! ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zdrowie IP: *.sympatico.ca 19.09.01, 20:08 A ja mysle ze szczescie jest najbardziej poszukiwane. Moze ktos mi powie gdzie go szukac? Tylko czlowiek szczesliwy potrafi dac milosc prawdziwa jak tez ja i przyjac. Zdrowie taksamo jest w przyjazni ze szczesciem i............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr B. Re: Zdrowie IP: *.unitel.com.pl 27.09.01, 13:59 Masz rację tylko zdrowie. Moja siostra umiera na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateman Re: do batemana IP: 212.6.102.* 24.09.01, 15:39 Ale madre slowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: do Krysty IP: 213.25.197.* 27.09.01, 15:59 A Ty, żebyś nie poczuła pewnego dnia pustki W SOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: female SPOKOJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 19:13 spokoj jest najwzniejszy, ale oczywiscie cos sie zawiera w tym spokoju: religia, udane malzenstwo i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
femme Re: Co jest najważniejsze w życiu? 23.09.01, 20:10 WItaj!! Mysle, ze to sie zmienia. Dla mnie najwazniejsze jest poczucie stabilizacji, tkak mala stabilizacja :-)), dobry zwiazek Milosc, tylko co to jest i czy na pewno istnieje???? Wole okreslenie zadowolenie z zycia. Milosc w swej definicji oznacza wzloty i upadki, wole bez wzlotow i z malymi upadkai, sadze, ze przyjazn w zwiazku jest o wiele wazniejsza, pewnie wiele zwiazkow przetrwaloby gdyby laczylo je cos wiecej niz "milosc". Pozdrawiam femme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona? Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: *.gad.pl 27.09.01, 15:19 zyć w zgodzie z własnym JA- nie krzywdzić siebie i innych, czynić tak by nigdy nie żałować, nie tracić siebie w wirach różnorodnych, a wtedy (tak sobie myślę) będzie i szczęscie, i miłość, i zadowolenie Zdrowie- oby Bóg dał nam go jak najwięcej i na dłuuugi czas kurde, nie ma chyba priorytetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: 213.25.197.* 27.09.01, 16:00 Gość portalu: zona? napisał(a): > zyć w zgodzie z własnym JA- nie krzywdzić siebie i innych, czynić tak by nigdy > > nie żałować, nie tracić siebie w wirach różnorodnych, a wtedy (tak sobie > myślę) będzie i szczęscie, i miłość, i zadowolenie > Zdrowie- oby Bóg dał nam go jak najwięcej i na dłuuugi czas > kurde, nie ma chyba priorytetu Takie pierdoły to na BigBrotherze wygadują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Co jest najważniejsze w życiu? IP: 213.25.197.* 27.09.01, 15:57 Pełna lodówka Dobry samochód Ładny domek (za miastem!) Dobry seks kiedy JA mam na to ochotę Wielki telewizor Mnóstwo wolnego czasu Święty spokój Pełny portfel, żeby sobie w/w kupić Dobre zdrowie, żeby z w/w korzystać I przyznajcie się ludzie (przed samymi sobą - nie na forum) - czy większość z Was tego własnie tylko nie pragnie. Odpowiedz Link Zgłoś