Dodaj do ulubionych

Jak ujarzmić?

IP: 10.9.65.* 05.09.01, 17:06
Mam pytanie do doświadczonych w branży: jak zatrzymać nastolatka, ktoremu znudziła się roczna zabawa i
chce się uniezależnić? Czym go skusić? Czym postraszyć? Jak wytłumaczyć? Czy to w ogóle możliwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: anula Re: Jak ujarzmić? IP: 10.1.1.* 05.09.01, 17:48
      Dodo!
      Uciekaj jak najdalej, moze on i ladny, moze i dobry w te rzeczy ale mlody!!!! Taki szczawik nie jest w stanie
      sprostac Ci emocjonalnie ani uczuciowo, no chyba,ze jest nadwyraz dojrzaly ale to teraz jakas rzadkosc.
      Znudzila mu sie zabawa to dalej jazda! pamietaj, ze to ty jestes wazna i to o Ciebie chodzi jak sie nie podoba to...
      Wszystko jeszcze przed Toba ( nie wiem ile masz lat ale wyczuwam, zes mlodka) Posluchaj ciotki klotki, ktora tez
      miala slabosc do mlodych, pieknych chlopcow i tylko przez nich chlipala. Domagaj sie MERZCZYZN!!!!
      • Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: 10.9.65.* 06.09.01, 11:26
        mam ponad 30. I nie mogę tak łatwo zapomnieć...
      • Gość: anula Re: Jak ujarzmić? IP: 10.1.1.* 06.09.01, 13:17
        Stara jestem a robie bledy jak w szkole mezczyzni oczywiscie ...
        • Gość: Anna26 Re: Jak ujarzmić? IP: *.244.84.3.Dial1.Washington2.Level3.net 08.09.01, 04:51
          Nie ujarzmiaj - porzuc. Jesli jemu juz przestaje zalezec to pewnie wraz z
          Twoimi kolejnymi urodzinami bedzie gorzej. Sorry za terapie galtownie
          brutalna. Na pocieszenie dodam, ze jest mnostwo wolnych gosci po trzydziestce.
          Na tym forum nawet...
          • Gość: Bona Re: Jak ujarzmić? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.01, 22:33
            Po cholerę ujarzmiać?! Też swego czasu zachwyciłam się kimś dużo młodszym ( i
            nie raz, ale dwa razy ). I dwa razy było to ostatecznie duże nieporozumienie.
            Dopiero gdy poznałam mężczyznę mojego życia, doceniłam wiedzę, delikatność,
            doświadczenie...Jest ode mnie 11 lat starszy, a ja też nie pierwszej młodości.
            I chociaż miewam propozycje od równolatków oraz młodszych i dużo młodszych
            panów, nigdy przenigdy nie przychodzi mi nawet do głowy, żeby go zdradzić. Nie
            uwierzę na słowo, że może być ktoś lepszy. A sprawdzać nie mam ochoty. (Wiem,
            że to niemożliwe.)
            • Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: 10.9.65.* 09.09.01, 14:58
              To wszystko latwo się mówi, jak już się ma kogoś super w zamian. Łatwo zapomniec. Ale nie w tym przypadku,
              nie w tym momencie, nie w tym punkcie!!!
              • Gość: Xena Re: Jak ujarzmić? IP: *.acn.waw.pl 09.09.01, 15:41
                Dodo, zdajesz sobie sprawę, że to nie ma najmniejszego sensu? Dla tego
                nastolatka byłaś atrakcyjnym poletkiem doświadczalnym, wprowadziłaś go w
                tajniki alkowy i sztuki miłosnej. Twoja rola się skończyła. On teraz będzie
                chciał wykorzystać - z innymi, młodszymi i świeższymi partnerkami - ową wiedzę
                i umiejętności zdobyte w trakcie rocznego stażu u ciebie. Nie rwij włosów z
                głowy, nie zadręczaj się tym - spróbuj przeboleć i zachować miłe, elektryzujące
                wspomnienia. Zatrzymywanie go na siłę, szantażowanie NIC NIE DA! Pozwól mu
                odejść. On ma kilkanaście lat i wielki apetyt na życie. Nie pozbawiaj go tego
                swoją zaborczością. Przykro mi, to brutalne, ale trzeba było się z tym liczyć,
                zanim pozwoliłaś sobie na niefrasobliwe zaangażowanie.
                • Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: 10.9.65.* 09.09.01, 16:07
                  dziękuję za głęboką analizę i poradę. Jest mi smutno, że nie ma lekarstwa, ktore by pozwoliło na rozwiązanie
                  dobre dla mnie... Żal mi, że to już koniec i że wszystkie osoby tu piszące w sumie mówią to samo. Nikt nie dał mi
                  nawet cienia nadziei...
                  • Gość: hol Re: Jak ujarzmić? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 02:01
                    hmmmmmmmmm czytając te brednie widze że powinniście zmienić płeć
                    • Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: 10.9.65.* 10.09.01, 11:08
                      dlaczego? O co ci chodzi?
                      • Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 16:57
                        A kto powiedział, że jestem kobietą???!!!!
                        • Gość: mesco Re: Jak ujarzmić? IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 19:09
                          Gość portalu: d napisał(a):

> A kto powiedział, że jestem kobietą???!!!!
                          ---

od poczatku wiedzialem ze jestes facetem. Kobieta zabawila by sie z nastolatkiem,
                          który by ja tylko dobrze przelecial i nic wiecej.
                          Ty sie zakochales i zalujes jego mlodego ciala, bedac z nim w lózku przypomoinala
                          ci sie twoja wlasna mlodosc. Ale cóz nie utrzymasz go przy sobie, nie masz
                          zadnych szans. Tak jak ty tego mlodego znalazles, tak on teraz kogos innego
                          szuka. Od ciebie sie nauczyl, teraz bedzie szuklac rówiesnika do równej zabawy.
                          Sam mialem ostatnio 16 latka, który szukal tylko mozliwosci swobodnego seksu.
                          Dlaem mu to co chcial, ale czy mozna miec zwiazek z prawie dzieckiem? Chyb nie,
                          takze po kilku dniach rozmyslan,zapomnialem go.

• Gość: d Re: Jak ujarzmić? IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 19:45
                            jesteś czujny. Ale nie przewidziałeś jednego: to była zabawa, bo generalnie (równolegle) wolimy dziewczyny. I
                            jemu się znudziło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka