wwalecznaaa 03.04.05, 02:39 Atrakcyjna dziewczyna- waszym zdaniem, to niby jaka?Zadbana-tak czesto slysze, ale co to w waszym jezyku znaczy?Bo troche sie gubie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: atrakcyjna dziewczyna 03.04.05, 07:23 Jesli mnie minie, to mam ochtoe sie obrocic na ulicy. Prosta definicja, nie :). Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: atrakcyjna dziewczyna 03.04.05, 10:08 Moim zdaniem jest tak, że jeżeli dziewczyna jest atrakcyjna- to ona doskonale to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: atrakcyjna dziewczyna 03.04.05, 10:16 Często jej się tylko tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynu1 Re: atrakcyjna dziewczyna 06.04.05, 08:48 Przede wszystkim musi być czysta, odziana w podkreślające jej osobowość (i kształty ;-) ubranie, powinna mieć starannie dobraną fryzjerkę i ładnie pachnieć. A do tego jeszcze z 100 innych, drobniejszych lub poważniejszych szczegółów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: atrakcyjna dziewczyna 06.04.05, 10:02 Dla kazdego co innego znaczy "atrakcyjna kobieta" - dlatego pewnie sie gubisz w tym wszystkim! :) Ja uwazam ze to zalezy glownie od drobiazgow, szczegolow. Jak poprzednik zauwazyl bardzo pozadany jest dopasowany stroj do osobowosci oraz sylwetki kobiety. Ja zwracam uwage jeszcze na dlonie, wlosy!!, sposob poruszania sie, sposob w jaki zachowuje sie w towarzystwie, zapach, oczy, sposob malowania sie, usmiech i jeszcze kilka drobnych szczegolow :) ale wszystkiego nie zdradze ... hehehe Pozdrawiam S Odpowiedz Link Zgłoś
wwalecznaaa Re: atrakcyjna dziewczyna 06.04.05, 18:30 ech, masz racje, to tak jak z tym "prawdziwym facetem". Ale zawsze dobrze sie czegos dowiedziec:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: atrakcyjna dziewczyna 07.04.05, 05:49 Atrakcyjna, to tak ktora dobrze sie ze soba czuje. A co za tym idzie z ludzmi i swiatem tez zyje w zgodzie:) www.fotolog.net/monikagata/ Odpowiedz Link Zgłoś