Dodaj do ulubionych

ARMIA HOMO

IP: *.swipnet.se 20.06.02, 18:59
Napiszcie czy mieliscie jakies przygody homo w wojsku ?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: ARMIA HOMO 21.06.02, 09:49
      Najpierw Ty daj przykład i opowiedz o swoim bujnym seksie homoseksualnym w
      czasach, gdy byłeś w armii.
    • mikmik Re: ARMIA HOMO 21.06.02, 11:48
      albo lepiej lec juz na te Kube i sprobuj z Fidelem i jego armią :)
    • kuska_64 Re: ARMIA HOMO 21.06.02, 12:52
      Napiszcie czy mieliscie jakies przygody homo w wojsku ?

Tak, mialem i to bardzo wiele...
      Kapralem byl chlopak ze wsi. Bedac tzw kotem byl bardzo gnebiony, a pozniej sam
      postanowil gnebic innych. Wszystko, czego sie nauczyl zawdziecza armii, bo
      przyjechal z plytkim swiatopogladem, a z pewnoscia nie wiedzial kto to gay.
      Gnebil mnie w sposob nastepujacy: po calym dniu kazal lizac mi swoje smierdzace
      stopy, dokladnie wylizywac to co miedzy palcami, wachac onuce. Gdy stopy byly
      czyste przelaczalem sie na czlonka, musiadem dokladnie wylizac ser spod napletka,
      a pozniej piescic ustami jego nabrzmialego kutasa przez dobrych kilka minut.
      Przerywal mi wieloktrotnie i kazal wachac swoje spocone jaja, po czym musialem je
      dokladnie wylizac i doporowadzic do stanu az beda twarde. Sciagal swoje majtki i
      zakladal mi je na twarz, blokujac oddech. Pozniej szedl do kibla i sral, gdy
      wracal, kazal mi wylizac swoj otwor odbytowy do czystosci i lizac do momentu, gdy
      otworzy mu sie i bedzie mu dobrze. Gdy sie znudzil, spuszczal mi sie na twarz lub
      do buzi, czasami gwalcil. Niestety, nie konczyl po pierwszym razie, czasami
      trwalo to kilka godzin.
      Czesto odlewal mi sie do buzi, przychodzil rano.. ale ja nie cierpialem smaku
      moczu z nocy, bo byl kwasny i gorzki.
      Nastepnego dnia bylem nieprzytomny, ale mialem fory i dzieki temu zyje.
      Czasami gdy byl pijany i odwozilem go, rzygal na mnie oraz kazal mi przygladac
      sie jak sra. Nie moglem protestowac, bo bil mnie i obiecywal, ze bede mial tutaj
      pieklo.
      Pozdrowienia

• sloggi Re: ARMIA HOMO do kuski64 21.06.02, 14:30
        Jesteś obrzydliwym perwersyjnym kołkiem.
        • kuska_64 Re: ARMIA HOMO do sloggi 21.06.02, 14:41
          sam jestes kolem... chyba nie byles w woju.
          • sloggi Re: ARMIA HOMO do kuski64 21.06.02, 14:47
            Nie uwierzę, że żarłeś kał i mastkę. Jeślibyś to robił, nie chwaliłbyś się
            nikomu.
            • kuska_64 Re: ARMIA HOMO do sloggi 21.06.02, 15:03
              nie napisalem, ze zarlem kal, napisalem ze lizalem dupe, ktora zeszla dopiero
              co ze sracza, a to roznica. Scat to nie jest to co lubie.
              Co do mastki to sie mylisz... jadlem. Wyobrazasz sobie tygodniowego fiuta,
              ktory nie widzial wody? Pewnie nie... Jesli sie ktos zneca nad Toba, to chyba
              jest Ci wszystko jedno, myslisz tylko o tym aby przetrwac...
              I mozesz mnie nie przepraszac....
              • sloggi Re: ARMIA HOMO do kuska64 21.06.02, 15:39
                Wiesz, czasami cieszę się, że nie posiadam odruchu wymiotnego.
                Jesteś gayem ?
                Jeśli tak, to jakiś mało wrażliwy jesteś, skoro tak realistycznie opisujesz
                swoje wspomnienia
                p.s. ten smak pewnie też pamiętasz ?
                • kuska_64 Re: ARMIA HOMO do sloggi 24.06.02, 09:15
                  wiesz, nie mam ochoty dyskutowac o mojej wrazliwosci.
                  Zreszta co Ty mozesz wiedziec na ten temat?
                  Ktos prosil aby cos opisac, dostal to, o co prosil... case closed.
                  PS
                  Jesli nie masz odruchu wymiotnego, to wloz sobie palec i go wywolaj, moze Ci
                  ulzy, a z pewnoscia wskazane jest dla Ciebie wyjscie z tego forum, tak dla
                  poprawy samopoczucia.
      • cheezwhiz Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 14:50
        kuska_64 napisał(a):

> Napiszcie czy mieliscie jakies przygody homo w wojsku ?
        >
        >
        > Tak, mialem i to bardzo wiele...
        > Kapralem byl chlopak ze wsi. Bedac tzw kotem byl bardzo gnebiony, a pozniej
        sam
        >
        > postanowil gnebic innych. Wszystko, czego sie nauczyl zawdziecza armii, bo
        > przyjechal z plytkim swiatopogladem, a z pewnoscia nie wiedzial kto to gay.
        > Gnebil mnie w sposob nastepujacy: po calym dniu kazal....

Nie wierze w ta historie! To jest zupelnie nie mozliwe
        • kuska_64 Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 14:57
          cheezwhiz napisał(a):

> Nie wierze w ta historie! To jest zupelnie nie mozliwe

... dlaczego? Bo Ty bys tak nie zrobil?
          • cheezwhiz Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 15:07
            kuska_64 napisał(a):

> > Nie wierze w ta historie! To jest zupelnie nie mozliwe
            >
            > ... dlaczego? Bo Ty bys tak nie zrobil?

nie wiem, nie bylem w wojsku, ale slyszalem o fali, o szorowaniu podlogi
            szczeoteczka do zebow i robieniem pompek i tego typu rzeczach. Na to co opisujesz
            na pewno ktos by zareagowal!
            • kuska_64 Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 15:53
              Facet... a kto?
              Komu mozesz sie poskarzyc?
              • cheezwhiz Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 16:25
                kuska_64 napisał(a):

> Facet... a kto?
                > Komu mozesz sie poskarzyc?

Hej, przeciez koszary to nie Mariott, tam sa pewnie kilkunastoosobowe pokoje, nie
                mow mni ze obciagales jakiemus szeryfowi a 18 chlopa sie przygladalo!
    • Gość: Behemod Re: ARMIA HOMO IP: *.dwi.uw.edu.pl 22.06.02, 18:53
      sloggi-przestan sie czepiac biednego kuska.To czlowiek bo glebokich przejsciach
      i juz z pewnym bagazem zyciowym.
      Mnie sie bardzo podobal ten opis-nadzwyczaj realistyczny i wolny od lania wody
      czy owijania w bawelne.Poza tym napisal na temat wiec o co Ci chodzi?Dlaczego
      mialby tego nie pisac?W koncu samo zycie...
      • Gość: starzec Re: ARMIA HOMO IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:04
        Też byłem w woju, ale jesli to wszystko co kus napisał jest prawdą, to pora
        umierać!
    • Gość: Dune Re: ARMIA HOMO IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 27.06.02, 15:31
      To co napisal kuska bardzo mi sie spodobalo. Do woja mnie nie ciagnie, ale tak
      przecwelowanym to chcialbym byc bardzo. No moze bez tego zygania, ale reszta
      to marzenie. Choc wiele z tego juz mialem to jednak nie z kolesiem z
      mundurze..............!!! A to ogromna roznica...
    • scandic Re: ARMIA HOMO 27.06.02, 16:40
      Piąty post w tym wątku to potwarz dla wszystkich gejów. Na podstawie takich
      bredni tworzą się stereotypy o gejach. Geje są wszędzie, także w GAZECIE, TP.
      SA, NETII itd. Chłopaki, jak macie jaja weźcie się w garść, wytropcie kolegę po
      IP i wyślijcie to bzdety o wojsku do jego matki, koleżanek z pracy, szefa,
      sąsiadów...
      • d.z scandic masz rację... 27.06.02, 23:28
        Całkowicie z Tobą się zgadzam. Powinny być jakieś granice.
        To tak fajnie pod nickiem pisac o swoich fantazjach czy rzeczywistych przeżyciach
        ale moim zdaniem demokracja to nie tylko wolność słowa ale przede wszystkim
        odpowiedzialność za nie.
        Niech ten post przeczyta jakiś 12-14 latek (to jest bardzo możliwe) i co?
        Po pierwsze przeżyje szok!
        Na samą myśl o wojsku zrobi się mu niedobrze.
        Po drugie stworzy sobie wyjątkowo nieprawdziwy obraz gejów i ich wzajemnych
        stosunków. No bo co czytając ostatnie wypowiedzi gejów z tego forum o gejach
        sobie można pomyśleć ano to:
        1. Uprawiają obrzydliwy sado-masochistyczny seks, który wywołuje odrazę.
        2. Klną podczas uprawiania seksu.
        3. Koniecznie muszą sobie wsadzać coś do odbytu.
        4. Uwielbiają wąchać brudne skarpety (najlepiej ze stóp opanowanych przez
        grzybicę).
        Czy to jest prawdziwy obraz geja? Nie! Czy wszyscy geje tacy są? Nie. Ale
        niestety takie wrażenie można odnieść czytając to co jest tu napisane.
        Tylko potem dlaczego ludzie wypisujący tutaj takie rzeczy mają pretensje, że źle
        się ich traktuje, że odmawia się im prawa do głosu, że nie chce się przebywać w
        ich towarzystwie, że wyłapałoby się ich wszystkich i gdzieś na bezludną wyspę
        wywiozło? Właśnie dlatego, że wcześniej bez zastanawiania i myślenia o
        konsekwencjach pisze się rzeczy, które na ogólnodostępnych forach pisane (w
        naszym kraju) być nie powinny.
        Scandic masz rację ale co z tego kiedy mleko już się rozlało.
        Z poważaniem
        d.z.
        PS
        Próbowałem na tym forum zakładać różne wątki. Niestety na powazniejsze tematy
        nikt nie chciał dyskutować. Czyżby rzeczywiście nie miał nikt nic do
        powiedzenia?
        • geograf Re: scandic masz rację... 04.07.02, 16:22
          nic nie dodam, zostało mi tylko podpisanie sie pod tym wszystkim....

P.S. Nawet jeżeli jest jakiś inteligentny i powazny wątek to ginie on w tych wszystkich idiotycznych...Wchodząc na to forum właściwie mnie odrzuca, rzucają mi się od razu wątki typu "jak myjecie swoje penisy" bądź gorsze...jakoś nie chce mi się tutaj przebywać...i tak zapewne jest z dużą częścią normalnych osób...

pozdrawiam serdecznie
    • Gość: artur Re: ARMIA HOMO IP: *.skane.se 02.07.02, 06:02
      Napiszcie jak was tam kaprale cwelowali ?
    • Gość: mikolaj7 Re: ARMIA HOMO IP: *.swipnet.se 04.07.02, 06:59
      Kto wrocil ostatnio z wojska?Jak tam w koszarach po capstrzyku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka