anne20 07.04.05, 02:12 Co mezczyzni uwazacie na ten temat,jestescie za takim biustem,podoba sie wam,lubicie go ruszac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 08:36 > jestescie za takim biustem,(...) lubicie go ruszac ? Najczesciej za takim biustem stoi kobieta, a wole ruszac czyms innym ;). Silikonowy biust moze mi sie podobac, a moze mi sie takze i nie podobac - zalezy jak wyglada :). Odpowiedz Link Zgłoś
facett Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 09:54 gdybym wiedzial ze kobieta ma cos sztucznego w sobie wa szczegolnie biust od razu bym mnie to osobiscie odrzucilo.kocham nature i wszytsko co naturalne w kobiecie takze piekne duze biusty))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 10:38 > gdybym wiedzial ze kobieta ma cos sztucznego w sobie (...) od > razu bym mnie to osobiscie odrzucilo.kocham nature i wszytsko co naturalne Oczyma wyobrazni zobaczylem facetta idacego pod reke z szczerbata dziewucha (a feee plomby), naturystka z wasikiem, kudelkami pod pachami i obnoszaca dumnie ogryzione paznokcie i loczki na lydkach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 11:04 heheehehe no ale od silikonowego biustu do warg juz niedaleka droga a dalej jakie pole do popisu huhu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 11:27 Tak tylko chcialem zwrocic uwage, ze wielu facetow opowiada ze lubia niepoprawiana urode. Nie zdajac sobie sprawy ze "naturalna" pieknosc ktora ich oczarowala wieczorem, miala malowane zeby, rzesy, oczy, usta, podklad, farbowane wlosy, sztuczne paznokcie, push-upa. No i, ze kobietom tez rosna wlosy tu i owdzie ;). "Naturalnie" piekne, troche-tylko-podniesione cycki tez moga zwiesc samca ;). Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 13:30 facet myli naturalnosc z... duzym biustem ;)))) (patrz jego post); a i tak by silikonu nie poznal, nawet, gdyby sie o niego mocno ocieral ;)))) "naturalnosc" i u pan i u panow niekoniecznie jest atutem ;))) no bo jak, facecie, twoja naturalna pani ma porzucic depilacje i... dezodorant? powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
investigation Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 13:45 naturalnosc naturalnoscia, ale wiem, ze defekty urody moga naprawde byc problemem, zanizac samoocene, powodowac brak pewnosci siebie - niby blache, bo ktos powie, ze jesli siebie akceptujesz to inni tez beda - i ok. jest w tym czesc prawdy, ale nie mozna zrobic tego na zawolanie. Osobiscie nic bym sobie nie poprawila (i nie chodzi o to ze jestem jakas pieknoscia, bo nie jestem, tylko mam w miare naetralne podejscie co do swojego wygladu), ale znam kobiete, ktora po operacji powiekszenia biustu (do ladnego, sredniego rozmiaru) naprawde zaczela lubic siebie, stala sie radosniejsza, bardziej komunikatywna.. niby pierdolka ale jak niekiedy zmienia zycie - jesli kogos stac i naprawde tego chce, nie mam nic przeciwko temu a juz na pewno nie potepiam. pozdrawiam ps. hmm no moze po jakims dluzszym zastanowieniu, to kiedys, troche w swoj nosek bym zaingerowala;) albo i nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimo_toto Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 13:44 Ty to masz trzeźwe spojrzenie na życie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anne20 Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 16:10 Gomory nie zgadzam sie z toba,Ja nigdy nie uzywalam jeszcze podkladu,pudru,cieni itp,czasami podkreslam rzesy,wlosow nie mam farbowanych,nie mam tez wasow,depilacja jest rzeczy zupelnie normalna i robi to prawie kazda kobieta,biust mam maly i jestem z niego zadowolona,podobam sie innym i sobie, pytanie zadalam bo wiele kobiet powieksza sobie biust,chyba jednak robia to wylacznie dla siebie a nie z mysla o swoim mezczyznie :] Ja powieksze ale tylko wtedy jak moj straci jedrnosc,wtedy rozumiem taka operacje ale zeby robic to mimo ladnego biustu i tylko dlatego ze nie jest duzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 21:14 Anne - zawezilas caly swiat, do tego co Ciebie otacza. A swiat jest szerszy ;). Pewnie chetnie zalozylabys sie ze mna ze "prawie kazda kobieta sie depiluje". I przegralabys - robi to mniejszosc. Ale bez watpienia wiekszosc Twoich rowiesniczek tak czyni uwazajac, ze inaczej bylyby niezadbane. Minie jeszcze pare lat, a Twoja poleczka z kosmetykami zacznie przybierac coraz wieksze rozmiary - wspomnisz jeszcze moje slowa ;). Teraz po nieprzespanej nocy, "niezrobiona" mozesz wygladac nawet dziewczeco i wdziecznie. Za 20 lat mozesz takim obrazem przegonic z pola strachy na wroble ;). Wiele kobiet powieksza sobie biust, by czuc sie bardziej kobieco. Czesto nie tyle z mysla o konkretnym mezczyznie, ale o wrazeniu jakie w ogole beda wywieraly. Zreszta jestes kobieta - wiec pewnie potrafisz dostrzec przyjemnosc z milego oddzialywania na mezczyzn. Ty dopuszczac plastyke piersi jak Tobie sie nei spodobaja wlasne. A przeciez tym paniom ktore dokonuja operacji wlasnie sie nie podobaja wlasne. Racz zwrocic uwage, ze maja dokladnie te sama argumentacje co Ty :). Jedne beda niezadowolone ze maja za male, inne bo to "uszy cocker- spaniela", a jeszcze inne bo im opada z wiekiem. Ale wszystkie je laczy jedno i to samo - sa niezadowolone z obecnego stanu. Hierarchizowanie powodow na bardziej i mniej naturalne, osobiscie wydaje mi sie smieszne :). Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 16:50 Wszyscy mamy coś ładnego i coś co wolelibyśmy ukryć przed swiatem. I to jest naturalne. Chodzi o to aby nie przesadzać, w tych zabiegach, tak aby forma nie przerosła nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
anne20 Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 22:08 Masz racje,ale nie zgodze sie ze za 20 lat makijaz mi pomoze :] Moja mama jest zadbana kobieta po 40 stce,nie przesadza nadal z kosmetykami,bacznie za to zwraca uwage na diete i sport i to dzieki temu wciaz jest atrakcyjna,kosmetyki i ubior to tylko dodatek,owszem makijaz pomaga ale jesli stan skory jest zly to puder tego nie zalatwi,na wyglad w wieku 40 stki musze pracowac juz teraz,dzieki temu nawet za 20 lat wciaz bede fajna babka bez wiszacego brzucha i piersi do pasa :P Dziekuje za odpowiedzi,nadal jestem ciekawa co inni mezczyzni mysla o sztucznych kuleczkach :) Bo te dopuszczam w przyszlosci a reszta to geny i zdrowy styl zycia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: SILIKONOWY Biust 07.04.05, 22:27 dopuszczam (a nawet preferuję:) w zasadzie każdy sposób poprawienia urody (w myśl zasady 'nikt nie jest taki piękny, by nie mógł być piękniejszy':), oprócz stosowania wypełnienia silikonem gdziekolwiek. nie musi być idealnie, byle było naturalnie - chyba jednek tylko do cycków mogę zastosować tę zasadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
anne20 Re: SILIKONOWY Biust 08.04.05, 01:39 Problem w tym ze nie wygladaja na naturalne ,napisze nawet ze do mlodych jedrnych piersi nie maja sie co rownac ,jednak zdecydowanie sa ladniejsze od obwislych sflaczalych sliwek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: SILIKONOWY Biust 08.04.05, 22:30 Problem w tym ze nie wygladaja na naturalne ,napisze nawet ze do mlodych > jedrnych piersi nie maja sie co rownac ale są naturalne, liczy się świadomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: SILIKONOWY Biust 09.04.05, 15:51 e, no, jak sa fachowo zrobione... i oczywiscie bez przesadyzmu, nie patrzmy na pewne aktorki (zwlaszcza X ;)))) no i spora czesc rozkladowek, niestety ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agateka Re: SILIKONOWY Biust 09.04.05, 23:11 wiesz Aniu myśle że jak będziesz dbała o zdrowie (dieta + ćwiczenia) tak jak to pisałaś to nie będą potrzebne te sylikony!! poza tym obwisły biust grozi paniom które mają chociaż średniej wielkości piersi więc te z małymi nie muszą się tak martwić :D szczęściary :D Odpowiedz Link Zgłoś
spalona.grzanka Re: SILIKONOWY Biust 10.04.05, 00:07 jesli kobieta ma biust ktory jej odpowiada i czuje sie z nim dobrze (kobieco) to wszystko jest ok, a co z taka kobieta ktora ma straszne kompleksy z powodu malego biustu? lepiej juz dla jej psychiki by bylo zrobic sobie silikony, niz cale zycie byc zawstydzona, niesmiala i niepewna swojej kobiecosci. to nie zycie wtedy jest tylko egzystencja. wiec jak dla jakiejs kobiety pomoze powiekszenie biustu, to niech go po prostu sobie robi i sie cieszy nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: SILIKONOWY Biust 10.04.05, 02:03 Agatko, maly biust tez moze sflaczec, tyle, ze efekty inne (nie wierze, ze nigdy nie widzialas); wtedy jest taki jakby go nie bylo ;) ale to juz swoje lata trzeba miec, powyzej 50-tki minimum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: SILIKONOWY Biust 10.04.05, 11:49 Jak sie ma 20 lat, to 30 jest kosmiczna dlugoscia, a Ty z 50 wyjezdzasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: SILIKONOWY Biust 10.04.05, 14:32 heh, bo niektorzy maja wiecej niz 20 ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: SILIKONOWY Biust 10.04.05, 16:03 Starsze niz 20 latki, powinny juz wiedziec ze nie ma co przesadzac w walce o siebie-dla-niego. My mezczyzni jestesmy odrealnionymi istotami, ktore oczekuja niemozliwego. Nienagannych cyckow, twardych ud, wiecznej mlodosci i seksu, mnostwa wydziwionego seksu. Nie doceniamy stalosci, osobowosci, zalet charakteru. No i co, jest sie dla kogo tak meczyc dietami, streczingami i sztucznym biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: SILIKONOWY Biust 11.04.05, 04:09 dla siebie, gomory, dla siebie ;))) kobiety tez sa samolubnymi istotami ;))) a i on skorzysta ;))) jak bedzie grzeczny i tez sie wysili ze swej strony ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś