Dodaj do ulubionych

co pomyśli facet????????????????????????????????

09.04.05, 23:46
Co pomyśli facet który przekonuje kobiete do seksu i
a-ona sie zgodzi
b-ona sie nie zgodzi
co pomyśli o niej samej!!!

Klucz do testu:
Osobnik badany ma 24 lata,deklaruje że na razie musi sie ustawić w
życiu,interesuje go tylko seks.

nie pisze szczegółów abyście odpowiadali konkretnie na pytanie.
Obserwuj wątek
    • krasnoloodek Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:03
      facetem nie jestem ale co do punktu "b" to osobiście usłyszałam "dziwna jesteś"
      ciekawe co by powiedział gdybym się zgodziła
      osobnik ma 25 lat i mówi że "lubi seks"
    • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:18
      a- fajnie
      b- nie naciskam
      • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:20
        on właśnie naciska!

pytałam co myśli o dziewczynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        to że fajnie to wiem,to oczywiste
        Pozdrawiam
        • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:23
          jak naciska i sie zgodzisz to pewnie i tak pozniej okresli Cie w myslach
          stosownym epitetem.. Co do punktu A- coz ja tego nigdy nie robilem (
          namawialem do sexu ) wiec pozostaje mi tylko domniemanie.
          P.S. Jezeli naciska.. coz.. skrecilbym w inna ulice na miejscu tej dziewczyny.
          • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:30
            czy możliwe jest że jak uważa że jestem inteligentna,ładna itd.to czy może
            zmienić zdanie i pomyśleć o stałym związku(dodam że mu nie ulegne)
            • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:37
              Gdyby chcial stalego zwiazku to by tak nie nalegal na ten sex.. To moja opinia.
              Na marginesie moze chodzi mu o staly sex ? :P
              • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:45
                chyba tak, też tak sądze
                to smutne...
                a sądzisz że może być przyjażń między mną a nim?

a Twoi znajomi(mężczyźni)też myślą tak jak Ty(jeżeli chodzi o te sprawy)
                Jestem ciekawa czy to zależy od srodowiska w którym on przebywa(mieszka z dwoma
                kolegami)
    • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 00:48
      a jeszcze jedno!

ten facet kiedy spytałam czemu akurat mnie wybrał jako kandydatke do łóżeczka
      odpowiedział że to tajemnica.
      Jak myślisz jaka?

• konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:01
        a mial jakis inny wybor???
        czyli bylas np z kolezankami i potem umowil sie z Toba?
        • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:02
          nie o to chodzi przeczytaj wyżej ok?
        • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:05
          miał inny wybór bo ze mną studiuje i 95% to dziewczyny w naszej grupie a reszta
          to faceci.I dlaczego na mnie akutat spojżał?A nie na inną?Jest pełno super
          dziewczyn w mojej grupie a ja jestem przeciętna raczej.Powiedział że to
          tajemnica i tego nie rozumiem:((
          • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:14
            sorki ale nie chcialo mi sie przeczytac
            ale co do pytania
            to moze uwaza Ciebie za tzw. latwa
            ale nie wiem bo ani nie znam jego ani tym bardziej Ciebie
            wiec ciezko mi cos na ten temat powiedziec
            ale jak jestes normalna i rozsadna dziewczyna
            to powinnas go olac, chyba ze sama tego chcesz?
            • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:17
              Kolega(?) ma racje z tym olaniem. Pomijam "scieme" ze to tajemnica o matko
              takie wjazdy na psyche kobietom to sie w LO robilo.. Jak dla mnie to szlagier
              takie texty.. a Ty sie zastanawiasz.. matko..
              • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:22
                ja sie nie zastanawiam tylko jestem ciekawa opinii innych facetów na ten temat-
                czy seks jest najważniejszy.

Kilka razy ustaliliśmy że będziemy
                "kumplami" i nie będziemy powracać do sprawy seksu ale on powraca wciąż.Co to
                ma znaczyć?Nie może sobie innej poszukać koleżanki?
                • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:25
                  nie rozmawiaj z nim o tym tylko postaw sprawe jasno
                  ze nie i juz, niech zrozumie ze nie szukasz faceta tylko dla sexu
                  • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:29
                    Moze jest prawiczkiem ? :D
                    Wybral sobie Ciebie na ofiare..
                    Postaw krzyzyk na nim imo..
                  • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:31
                    on to wie bo mu mówiłam.Twierdzi że to rozumie ale nadal nalega.
                    Sądzisz że to ciężki przypadek?:)

ciągle pisze jakies bzdury jakby był totalnym gó..arzem-że "wali konia" że
                    ogląda filmy erotyczne że stoi mu sprzęt,że chce dawać mi klapsy itp. podczas
                    pisania do mnie smsów - wkurza mnie to ale on nie przestaje.
                    • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:37
                      zablokuj jego nr i olej go

PS. nie chce Ciebie straszyc, ale uwazaj na niego
                      bo znam przypadki ze podobasz sie kolesiowi
                      mowisz jemu ze nie, a on caly czas nalega i nie dociera to do niego ze ty nie
                      chcesz, ale to jego coraz bardziej kreci i potem moze byc corac gorzej
                      zmien moze nr tel tak zeby on do Ciebie nie dzwonil, zeby tylko byl kontakt na
                      uczelni i nigdzie wiecej, tak zeby jak naj mniej Ciebie widywal
                • amelia-1 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:32
                  > Kilka razy ustaliliśmy że będziemy
                  > "kumplami" i nie będziemy powracać do sprawy seksu ale on powraca wciąż.Co to
                  > ma znaczyć?

To oznacza, ze ma ochote sie z toba pobzykac. Nie wiem, czemu wlasnie z toba -
                  moze celowo wybral sobie przecietnie atrakcyjna (twoje wlasne slowa)
                  dziewczyne, liczac na to, ze nie bedzie tak wybredna jak jej atrakcyjniejsze
                  kolezanki.

I nie, nie licz na to, ze sie w tobie zakochal albo ze jak zgodzisz sie z nim
                  sypiac, wyjdzie z tego staly zwiazek (wbrew temu co tutaj piszesz mysle, ze
                  masz taka nadzieje i oczekujesz potwierdzenia, ze to mozliwe; raczej nie
                  zalozylabys tutaj trzech watkow, gdyby tak nie bylo).
                  • antediluvian Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:37
                    Nom.. a facet to jakis erotoman amator.. Boze takie texty dziewczynie gadac..
                    zenada normalnie.. inteligentny inaczej, a Ty powinnas powiedziec zeby s... ale
                    widac tego nie chcesz.
                    • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:42
                      ale ja robić mu na złość,podjudzać go bo jestem wściekła że śmiał mnie obrazić.

ps dla poprawy humoru.Dzwonił do mnie 0 5 rano abym usłyszała jego
                      orgazm:)))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:46
                        przeczytaj sobie i wez na powaznie moj powyzszy post
                        Pozdrawiam
                      • amelia-1 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:47
                        No coz... Pewnie swoim zachowaniem dalas przyzwolenie na takie akcje. Na ogol
                        tego typu "gry towarzyskie" tocza sie miedzy ludzmi, ktorym to odpowiada i
                        ktorzy nie maja nic przeciwko temu.
                        • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:50
                          a skąd możesz wiedziec.
                          żadnego przyzwolenia mu nie dałam.wiesz lepiej ode mnie?
                          • amelia-1 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 01:58
                            Gdyby ci to rzeczywiscie przeszkadzalo, juz dawno zablokowalabys jego
                            nr/przestala odbierac telefony/zrobila awanture, a nie pytala na forum, czy on
                            moze sie zakochac/zmienic zdanie/zdecydowac na zwiazek. Twoje intencje sa az
                            nadto czytelne (dla niego pewnie tez i dlatego sobie pozwala).
                          • yvona73pol Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 02:00
                            moze nawet sama o tym nie wiesz.....
                            ludzie dziwnie interpretuja zachowania i slowa innych ;)
                            z konradem sie zgadzam, to moze byc natret....
                            moze wybral ciebie, bo sadzil, ze latwo pojdzie, ze bedziesz mniej wymagajaca
                            (rowniez w lozu) a teraz widzi ze nie i sie nakreca.... kto wie, co moze z tego
                            wyjsc...
                            zanim zacznie przysylac ci w pudeleczku palce i uszy - uciekaj ;)))))
                            • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 02:15
                              yvona73pol napisała:

> zanim zacznie przysylac ci w pudeleczku palce i uszy - uciekaj ;)))))
                              sie smiejesz, a moja kolezanka ma problem z takim jednym
                              ona jest od dawna z chlopakiem a tamten dalej do niej
                              dzwoni i przysyla smsy, w koncu zablokowala jego nr a on i tak kombinuje dalej
                              dostala od niego prezent w ktorym byla mysz zabita i tekst ze ona bedzie
                              nastepna, koles jest niepoczytalny i co najgorsze nie da sie nic zrobic
                              • megieraa Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 02:58
                                tacy faceci dla kobiet nie powinni istniec
                                ile ty masz lat?
                                i jeszcze sie zastanawiasz, co on mysli?
                                on nie mysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                jakis tepak i prostak
                              • amelia-1 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 13:55
                                Da sie. Takie pogrozki sa karalne. Mozna to zglosic policji.
                                • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 13:59
                                  ale co oni jemu zrobia???
                                  jakie sa na to dowody ze to on???
                                  jakie jest nasze Polskie prawo???
                                  tak mozna zadawac pytania, ale czy sa na nie odpowiedzi zadawalajace nas?
                                  czy jestesmy bezpieczni?
                                  czy dopiero jak cos sie stanie to wtedy moze cos z tym da sie zrobic???
                                  • amelia-1 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 14:51
                                    Wystarczy, ze poprosza go o zlozenie wyjasnien. Powinien sie wystraszyc i
                                    przestac. Na razie pewnie czuje sie bezkarny.
                                    • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 15:40
                                      zle uwazasz
                                      inna kolezanka ktora ma podobnie slozyla skarge na policje
                                      ale koles nic sobie z tego nie robi, to go jeszcze bardziej kreci
                                      to juz jest psychopata, takiego trzeba po prostu zamknac gdzies w odosobnieniu
                                      bo innaczej nie zrozumie ze NIE
          • natural7 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 19:49
            > to faceci.I dlaczego na mnie akutat spojżał?A nie na inną?Jest pełno super
            > dziewczyn w mojej grupie a ja jestem przeciętna raczej.Powiedział że to
            > tajemnica i tego nie rozumiem:((
            Bo ładnie pachniałaś ja zawsze kieruje się tak najpierw wygląd, wygląd ok to
            zapach, zapach ok to tzw. wnętrze.
    • bibi.mal Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 14:22
      powiedz mu, że nie jesteś przedmiotem użytkowym typu poduszka i żeby się
      wypchał... Swoją drogą, to nie kumam jak można chcieć "tylko sexu"...? - skoro
      nie tak dawno czytałam post o tym, że sex bez miłości jest bez sensu (w 100%
      się z tym zgadzam).
      PS. A tak generalnie to temu osobnikowi należy wg mnie współczuć...
      • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 15:36
        heja mam identyczną sytuację i też robię mu na złość i to go kręci......
        pobawiłam się i teraz totalna olewka.
        Mam ochotę mu dac nauczkę, że tak się kobiet nie traktuje-może wydorośleje
        Nie daj się :))))
        pzdr
        hehe ale by było śmiesznie gdyby to był ten sam hihi
        • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 10.04.05, 22:07
          a skąd jesteś?
          • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 10:57
            Warszawa
            • konrado80 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 12:17
              no prosze ile tu ludzi z Warszawy ;)
    • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 11:48
      Może sprawdzisz go w jakiś sposób?? Tzn czy rzeczywiście jesteś dla niego
      wyjątkowa....
      • magda1007 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 14:12
        Bardzo chętnie ale jak myślisz jaki to miałbybyć sposób?
      • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 19:58
        gdybym miała to bym dawno juz sama sie przekonała.......
        w tym rzecz że nie mam koncepcji. Ale co 2 głowy to nie jedna :)
        • magda1007 Do Mamby 12.04.05, 00:12
          Wydaje mi się że w mojej sytuacji byś sobie poradziła bez problemu:)) Na pewno
          z każdym facetem sobie radzisz aż Ci tego zazdroszczę.
          • mamba8 Re: Do Mamby 12.04.05, 00:16
            eee kochana w tym rzecz, że bardzo się mylisz. Wiesz radzić komuś zawsze
            łatwiej ale kiedy emocje tobą rządzą to nie zrobisz tego co powinnaś...
            Tylko z jednego się ciesz, że się nie dałaś-jesteś ode mnie znacznie bardziej
            rozsądna uwierz.
            Pozdrawiam :)
    • morelka4 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 14:30
      Dziewczyno nad czym ty sie zastanawiasz. Facet chce cie poprostu przeleciec i
      nic poza tym, a ty sie ludzisz ze to cos powaznego. Jego tel i zachowanie w
      stosunku do ciebie swiadcza o tym ze nie ma do ciebie za grosz szacunku. Tak na
      marginesie to niezly prymityw musi byc z niego...
    • landrynka8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 14:31
      Pomyślałabym sobie że jest to chłopak uczciwy. Stawia sprawę jasno i klarownie.
      • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 19:54
        Tak i to nas kręci bo my lubimy gierki a chcemy od nich szczerości itp
        Ale na takie podejście nabiera się mnóstwo kobiet.
        Jest na ciebie napalony i to bardzo dostanie czego chce to da ci spokój, a jak
        nie będzie gonił króliczka aż mu następna się nie pojawi na horyzoncie.
        Ale nie sadzicie że takie zachowanie jest z jednej strony seksowne (facet
        zdecydowany, zdobywca bla bla) ale z drugiej nieco infantylne??? Tzn. bez klasy
        • landrynka8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 20:12
          w/g mnie zasady gry zostały ustalone - a dziewczyna je przyjęła, w zwiazku z
          tym nie można miec do chłopaka żadnych pretensji.

Gorzej jest gdy jedna strona nagle chce czegoś wiecej.
          • mamba8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 20:15
            a niestety prędzej czy później zawsze tak się dzieje. Zwłaszcam nam kobietkom
            Po co się ranić?
            • landrynka8 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 11.04.05, 20:37
              właśnie?
    • drak62 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 12.04.05, 13:08
      Obawiam się że jego zwoje mózgowe są zlokalizowane w worku mosznowym a to może
      ci bardzo utrudnić komunikację werbalną.
      Z drugiej strony jestem pełen podziwu że tyle czasu poświęcasz na rozwiązanie
      tak psjonująego quizu.
      • morelka4 Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 13.04.05, 11:48
        Wiesz to samo mi sie skojarzylo - facet mysli tylko jedna czescia ciala i nie
        jest to glowa:)
    • pingwi Re: co pomyśli facet????????????????????????????? 14.04.05, 20:54
      Kiedys mialam cos podobnego. Deklarowal mi, ze bardzo chcialby uprawiac seks ze
      mna. Bylismy na imprezie, ja wrocilam do swojego pokoju, on przyszedl za mna do
      mnie specjalnie po to, zeby mi powiedziec ze bardzo, bardzo mu sie podobam
      oraz, ze chcialby uprawiac ze mna seks oraz ze marzy o tym, zebysmy robili to
      co noc. Zdziwil sie, ze nie chcialam. Pytal dlaczego, przekonywal, no przeciez
      to nic zlego, mowil, ze sprawi mi przyjemnosc. POl roku pozniej spotkalismy sie
      powtornie na imprezie. POnowil swoja, tak to okresle, propozycje. Jak mi facet
      proponuje tak po prostu seks, to niech spada. Odmowilam bardzo zdecydowanie. PO
      jakims czasie, jak sie spotykalismy czasem na ulicy, nie okazywal, ze mnie
      poznaje. Niech takich szlag trafi.
    • dyskopol nic nie mysli, dzwoni do drugiej 15.04.05, 02:21
      i za godzine ma problem z glowki, hehehehe

magda1007 napisała:

> Co pomyśli facet który przekonuje kobiete do seksu i
      > a-ona sie zgodzi
      > b-ona sie nie zgodzi
      > co pomyśli o niej samej!!!
      >
      > Klucz do testu:
      > Osobnik badany ma 24 lata,deklaruje że na razie musi sie ustawić w
      > życiu,interesuje go tylko seks.
      >
      > nie pisze szczegółów abyście odpowiadali konkretnie na pytanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka