Dodaj do ulubionych

Bosze, rok temu to forum było taaakie fajne...

27.06.02, 15:05
A teraz FORUM MĘŻCZYZNA opanowali jacyś spadochroniarze z wątkami typu "Co gej
je na śniadanie" czy "Jakiego koloru nosi skarpety". Są oczywiście, jak zawsze
zresztą, dzielni osobnicy wyskakujący z tekstami typu: "homoseksualizm jest
beee, wyplenić tę zarazę z tego forum". I proszę mi nie mówić, że to tylko
nostalgia przeze mnie przemawia, bo nie jest to prawda. Ok, kiedyś też byli
spadochroniarze (najmilej wspominam Hansika, pogromcę UFO z Orlando - hihi, czy
ktoś go jeszcze pamięta??) i były różnego typu beznadziejne wątki, ale nie aż
tak jak teraz, gdy zaglądam i nie bardzo mam gdzie się wpisać :-((('

pzdr dla wszystkich bywalców tego forum, zarówno starych jak i nowych

wasia
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Bosze, rok temu to forum było taaakie fajne... 28.06.02, 15:13
      Duże dzięki - pozdraviam na wzajem :)
      zabytek z tego forum :)
      • wasia sloggi... 28.06.02, 19:08
        sloggi napisał(a):

> Duże dzięki - pozdraviam na wzajem :)
        > zabytek z tego forum :)

Tak wlasnie myslalam, ze jak ktos odpowie, to albo ty, albo Ramzes. Inni nie sa
        zainteresowani utrzymywaniem pewnego poziomu na tym forum... kwestia skarpet
        niestety wzbudza moj gleboki sprzeciw (jestem z tych zboczencow, ktorzy lubia
        *czyste* skarpety i w ogole bielizne ;-)))) I w ogole zauwazylam wczoraj, ze
        jedna "zguba" ze zlotych lat forum mezczyzna, tj. karolek, wrocila (oops, jeszcze
        bedzie, ze go za kobiete biore czy cos - hihi). Tylko biedny Hansina zniknal bez
        sladu :-(( zbanowali chlopaka :-(((( czy naprawde *nikt* juz go nie pamieta???

pzdr dla wszystkich, wasia

(PS, jakbym nie odpowiadala, to dlatego, ze mam urlop. Wreszcie, po 2 latach
        bezurlopowych :D but I'll be back ;-)))) w. )
        • misiek767 Re: sloggi... 28.06.02, 21:45
          zgadzam się w 100% że nowi spadachroniarze to nie to co kiedyś.
          Szkoda że często wypowiedzi 2-3 osób potrafią narobić tyle "smrodu", ale może
          za pare miesięcy im sie znudzi i pójdą sobie gdzie indziej.
          czego wszystkim życze :))
          • wasia spadochroniarze... 29.06.02, 16:58
            misiek767 napisał(a):

> zgadzam się w 100% że nowi spadachroniarze to nie to co kiedyś.

Wlasnie. Moj ukochany Hansina to przynajmniej wytropil na tym forum spisek
            miedzynarodowej, gejowsko-zydowskiej mafii, i to wszystko bez wystawiania nosa ze
            swojego bunkra w Orlando. Doskonale wiedzial, ze wszyscy aktywni forumowicze o
            bardzo roznych adresach IP to tak naprawde jedna osoba, niejaki Janusz Styber
            (bylo to prawie rok temu, wiec nie pamietam dokladne nazwiska, podaje w
            przyblizeniu - hihi), pociagajacy za sznurki w tej miedzynarodowej szajce
            masonsko-syjonistycznej. Co jak co, chlopczyna przynajmniaj mial wyobraznie... No
            i dostaep do dobrego towaru - te jego jazdy... ;-)))

A teraz to jest tylko "a mere shell of its former self". Forma spadochroniarzy
            bardzo niska, zero polotu i wyobrazni. Ja, na przyklad, nie moge sie juz
            doczekac, zeby ktos znow stwierdzil, ze nie jestem ta wasia za ktora sie podaje,
            ze tak naprawde jestem wyslannikiem z Marsa, przyslanym na Ziemie na zwiady; jak
            zakoncze moja misje, przyleci tu cala flotylla statkow kosmicznych i Marsjanie
            opanuja ta marna planete. Hahaha hahaha hahaha. Oops, chyba sie wydalam ;-))))))
            There goes my incognito ;-)

Moze ja zostane spadochroniarzem? To jest mysl... Zastanowie sie nad tym jeszcze
            przez urlop, ktory zaczynam juz niedlugo :-)))) God, I'm sooooo happy :-))))

pzdr dla wszystkich bez wyjatku (no, moze marnych spadochroniarzy pozdrawiac nie
            bede ;-))) ale cala reszte tak...)

wasia
            • Gość: Matt Re: spadochroniarze... IP: 213.30.57.* 29.06.02, 23:32
              O jakich marnych spadochroniarzach tutaj mowa? Jak na moj rozum, to jezeli sie
              komus kiedys przytrafilo byc marnym spadochroniarzem, to na pewno nic wiecej w
              zyciu na zadnym forum nie wystukal...

A Hansa pamietam. Byl tu calkiem niedawno, chyba w marcu. Nie tesknie za nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka