Gość: Dune IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.06.02, 13:23 Lubicie chlopaki poppersy? Ja uwielbiam jarac w czasie jebania. Kurwa to jest dopiero jazda. A jeszcze przy fistowaniu to w ogole............................ Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Poppers - do Dune'a 28.06.02, 13:31 Czy wiesz, że powoli robisz z tego forum kloakę ? Trochę delikatności, smaku i taktu; ot trochę tajemniczości. O wszystkim piszesz tak, jakbyś czytał własną kartę obsługi. Niestety wielu forumowiczom może się to nie podobać. A i pytanko: Ile z tego wiedzą Twoi znajomi i rodzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dune Re: Poppers - do Dune'a IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.06.02, 13:35 Ok - bede juz grzecznym chlopcem..... :-))) A co do tego maja moi znajomi i rodzina, nie wiesz?? Kto ma wiedziec to wie, ale rodzina??? Daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poppers - do Dune'a 28.06.02, 13:47 Nic do Ciebie nie mam, ale poprzez takie naturalizmy, możesz wielu ludzi zrazić do naszej orientacji. Pamietaj BĄDŹ CZUJNY - WRÓG NIE ŚPI p.s. byłem ciekaw czy wobec rodziny też jesteś taki otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dune Re: Poppers - do Dune'a IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.06.02, 13:50 Wiesz - to co lubie w sexie to nie znaczy, ze kazdemu to proponuje a rowniez nie znaczy to jakim jestem czlowiekiem. Moze i ktos pomyslec, ze pedaly to jedna wielka zgraja zboczencow, ale mnie to akurat nie obchodzi. Wiem kim jestem i jakim jestem czlowiekiem. To, ze lubie jakies tam roznie perwersje nie znaczy, ze jestem jakims psycholem... POza tym tak jak mowilem nie z kazdym to robie i nie zamierzam. Ani nikogo nie zmuszam. A poza tym o preferencjach seksualnych z rodzina raczej sie nie rozmawia - przynajmniej u mnie w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) - do Dune'a IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 15:18 > To, ze lubie > jakies tam roznie perwersje nie znaczy, ze jestem jakims psycholem... :)) dobre, to jakby sie samo potwierdza :)) jak ktos lubi sobie srac na glowe to nie jest psycholem, on jest po prostu tak ukierunkowany:)) gratulacje. Perwersje nie sa oznaka psychozy..oznaka bycia psycholem jest sposob w jaki sie o nich opowiada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: :) - do Dune'a IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 28.06.02, 15:29 broń boże.... on jest normalny, zaczęło się niewinnie od lizania jajek, poprzez deszczyk, teraz jest już sranie... za chwilę będzie darcie pasami skóry z pleców i rzyganie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cheezwhiz Re: Poppers - do Sloggiego 28.06.02, 14:08 Sloggi, Czy moge do ciebie wyslac email zeby sie cos zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poppers - do Sloggiego 28.06.02, 15:07 Tak, możesz do mnie napisać nawet wiele maili. Na każdy odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Poppers - do Sloggiego IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 28.06.02, 15:26 czy już dostałeś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poppers - do Sloggiego 28.06.02, 15:39 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > czy już dostałeś maila? A pisałeś do mnie Gucwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Poppers - do Sloggiego IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 28.06.02, 15:42 ja nie...ale może ktoś miły....:))) może Dune... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dune Re: Poppers - do Sloggiego IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.06.02, 15:43 Jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poppers - do Gucwy 28.06.02, 15:49 Jak nie Ty, to co się w.....suwasz między wódkę, a zakąskę ? Odpowiedz Link Zgłoś