kitek_maly 06.08.11, 23:17 Natknęłam się na ten film na YT. Słucham i myślę - łał, ale głos. I patrzę a zboku wideo z jej piosenką, wygląda na nową produkcję. To klikam a tam... Taki szit się otwiera. I szczęka opada i nie wiem co jeszcze. WTF? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: Ómarłam 06.08.11, 23:25 tak to juz bywa... dala sie uwiesc showbusinessowi... a te co odmawiaja dania dupy (w jakimkolwiek sensie) koncza w chorkach przewaznie... pamietasz gosie kunc z idola? w653.wrzuta.pl/audio/3wyt03C84Z6/gosia_kunc_-_calling_you Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ómarłam 06.08.11, 23:35 Ale żeby aż tak? Nie no, ja w szoku byłam przez pierwsze eeeeehm takty tej hmmm muzyki. I sądziłam, że może to coś w rodzaju pastiszu czy happeningu. ;) Gosie Kunc pamiętam. Akurat to co zalinkowałeś. :) I wyobraź sobie, że to była jedyna uczestniczka wszelkich talentszołów, na którą kiedykolwiek wysłałam smsa. Właśnie po tej piosence. :) Odpowiedz Link
hsirk Re: Ómarłam 06.08.11, 23:39 byla rewelacyjna. i czasami udaje jej sie zaspiewac w chorkach. widac odmowila tylka... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ómarłam 06.08.11, 23:49 A ja myślę, że nie do końca o to chodzi. Muzyka dla ludzi kiepsko się sprzedaje. ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Ómarłam 06.08.11, 23:54 ech... tylko muzyka dla ludzi sie sprzedaje... masz samochod? z radiem? tak? wiec sprawdz jadac kiedys gdzies. pelenguj po czestotliwosciach, az znajdziesz cos akceptowalnego. ciekawe ile stacji przelecisz... :D @ Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Ómarłam 07.08.11, 00:08 Dobra dobra, miałam na myśli ludzi poszukujących czegoś w muzyce. :) Kiedyś miałam taki czas, że właśnie słuchałam tylko radia i żadnego ambitnego rzecz jasna. ;) Ale po prostu nie potrzebowałam pobudzania mej wrażliwej struny przez muzykę, musiałam się jakoś wyłączyć. Więc też byłam tym ludziem, co oddaje głos na papkę. :P Teraz radia praktycznie nie słucham, wolę to co sobie sama wyselekcjonuję. A z takich około idolowych klimatów, to ostatnio wklikałam sobie HooDoo Band, całkiem fajnie. ;) www.youtube.com/watch?v=4IcYqS_-wVs Odpowiedz Link
hsirk Re: Ómarłam 07.08.11, 00:17 z okoloidolowych klimatow... nie bylo cie gdy manifestowalem to wszem i wobec. KOCHAM MAGDE PASIERSKA. coz, nawet jej nie znam, zdarza sie... www.memyselfandi.pl/ Odpowiedz Link
berta-death Re: Ómarłam 07.08.11, 01:11 Mało kto może sobie pozwolić na, a być może mało komu dane jest, bycie artystą. Większość jest tylko lepszymi bądź gorszymi rzemieślnikami. A rzemieślnik nie wybiera sobie repertuaru, tylko jest szczęśliwy, że w ogóle może się realizować w zawodzie i ktoś go zatrudnia i jeszcze mu za to płaci. I to nie tylko z wokalistami tak jest. Taki gitarzysta, perkusista czy klawiszowiec też zagra wszystko i heavy metal i jazz i disco polo. Mało kto ma możliwość wybrzydzać. Odpowiedz Link