max661 05.05.05, 21:54 Panowie Umawiacie się na serwisach randkowych ???. Co sądzicie o babkach tam sie ogłaszających . Szukaja związku czy tylko sexu . I jak je zarywacie ??? Bo nie wiem czy sie oglosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:00 aż się boję,tego co ci odpowiedzą;))) no chyba,że panowie zaskoczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:13 konrado80 napisał: > A ciebie co tutaj przywialo? :P a tak sobie krążę tu i tam....;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:14 ale tutaj pierwszy raz Cie widze ;)) milego szlajania sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:16 to żle patrzałeś;))) a poza tym rzadko bywam.... ale czytuję czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:09 Poznałem tam super dziewczynę:P O! :D Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:11 tony82 napisał: > Poznałem tam super dziewczynę:P O! :D jestem zaskoczona:) mile.... Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:18 Nie nie umawiam się na serwisach randkowych. Nie wiem czego szukają tam babki. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:20 Seksu to raczej szukaja Panie ktorych reklamy mozna znalezc zatkniete za wycieraczke samochodu ;). W serwisach randkowych najczesciej licza na cos powazniejszego niz fikolki w lozku. Przynajmniej w przytlaczajacej wiekszosci. P.S. Ja sie nie umawiam wcale, wiec w randkowych serwisach tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela kwestia formalna 09.05.05, 20:18 skoro sie umawiasz i to wcale:) to skad wiesz czego one szukaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: kwestia formalna 10.05.05, 21:31 Gdyz np. mam kilka znajomych ktore ta droga usilowaly znalezc sobie partnerow (nawet z powodzeniem), a tylko jedna z nich wpadla na pomysl by ta droga sobie skolowac kogos tylko do lozka. Czytalem dane raportow pochodzacych z portali, jak mi sie nudzilo, to osobiscie przegladalem "oferte". Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:23 Ja sie ostatnio umowilam tam z facetem, bo ogolnie bylam za granica i poszukiwalam jakiejs rozrywki i towarzystwa (bez podtekstow). Gosc wiedzial, ze mam faceta, ale po prostu mi sie nudzi i chce z kims pogadac (wiec na nic wiecej nie liczyl). Ogolnie doswiadczenie nie bylo zbyt interesujace (byl okrutnym nudziarzem) i jakos nie za szybko je powtorze (ale za to poznalam i ciagle poznaje wiele fajnych dziewczyn przez internet!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:25 Podaj adresy tych dziewczyn. Nie bądź samolubna:P Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:49 O nie moimi przyjaciolkami sie nie dziele!! Pod tym wzgledem jestem skrajna egoistka (juz za duzo przyjaciolek stracilam dla jakiegostam faceta ehhhh) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:28 bo dziewczyny po prostu fajne są;) a faceci...z nimi różnie;)) mary_an napisała: > Ja sie ostatnio umowilam tam z facetem, bo ogolnie bylam za granica i > poszukiwalam jakiejs rozrywki i towarzystwa (bez podtekstow). Gosc wiedzial, ze > > mam faceta, ale po prostu mi sie nudzi i chce z kims pogadac (wiec na nic > wiecej nie liczyl). Ogolnie doswiadczenie nie bylo zbyt interesujace (byl > okrutnym nudziarzem) i jakos nie za szybko je powtorze (ale za to poznalam i > ciagle poznaje wiele fajnych dziewczyn przez internet!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: serwisy randkowe 05.05.05, 22:56 anisua napisała: > bo dziewczyny po prostu fajne są;) > a faceci...z nimi różnie;)) nie wszystkie i nie wszyscy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: serwisy randkowe 05.05.05, 23:44 moim zdaniem (wiem co mowie, sprawdzilam) poziom na tych serwisach jest nedzny... w 90%:) trafiaja sie fajni ludzie, ale trzeba sie niezle naszukac:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
kobiecanka Re: serwisy randkowe 05.05.05, 23:43 serwis randkowy są jak szwedzki stół - znajdziesz tam wszystko. I amatorki szybkich numerków, panie nastawione na trwały zwiazek, na niezobowiazujaca przygode i czekające na księcia z bajki. Niektore portale juz sie nawet wyspecjalizowały - ten na interii nazywa się wręcz burdelowym Odpowiedz Link Zgłoś
piotrploc Re: serwisy randkowe 06.05.05, 15:07 Znalazłem żonę. 17-go września ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
max661 Re: serwisy randkowe 09.05.05, 18:25 Szczerze gratuluje :-) A długo szukałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrploc Re: serwisy randkowe 10.05.05, 14:02 Niedługo. Wcześniej było kilka maili i spotkanie z inną dziewczyną, ale nie zaiskrzyło, a potem tak samo z moją A. I to był strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: serwisy randkowe 10.05.05, 21:41 U mnie bylo podobnie, tez ma imie na A. i tez moze sie skonczyc podobnie ;) Duzo szcescia na nowej drodze zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: serwisy randkowe 06.05.05, 15:14 zgłoś się, troche zabawy nikomu nie zaszkodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: serwisy randkowe 10.05.05, 21:39 Jestem zdania że osoby które tam sie ogłaszaja to nie maja poważnych planów to jest tylko rozrywka i nic wiecej a swoja droga to ci którzy szukaja przygody albo taniej rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
witalis.82 Re: serwisy randkowe 14.05.05, 21:19 ja traktuje tego typu serwisy jak swoisty folklor internetowy, kolorowy bogaty ale i tez troche tandetny Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: serwisy randkowe 14.05.05, 21:21 mojej kolezanki chlopak(juz teraz)oglosil sie na serwisie randkowym (troche dla zartu;))i tam poznal wlasnie ja i są ze soba juz ponad rok;) max661 napisał: > Panowie > Umawiacie się na serwisach randkowych ???. Co sądzicie o babkach tam sie > ogłaszających . Szukaja związku czy tylko sexu . I jak je zarywacie ??? > Bo nie wiem czy sie oglosić Odpowiedz Link Zgłoś