Dodaj do ulubionych

ramiączka od staników...

IP: 193.0.117.* 04.07.02, 15:08
wyłażą 95 % kobiet spod bluzek na cienkich ramiączkach i sukienek. W dodatku
kontrastowe kolory, np. pod jasną bluzkę ciemny biustonosz.
Dlaczego one tak to noszą?
Brak odwagi, żeby założyć samą bluzkę czy sukienkę, czy brak predyspozycji?
Obwisają im czy też zbytnio sterczą, a może one tam pod spodem nic nie mają?
Co o tym sądzicie, panowie?
Ja myślę, że to nie wygląda. W ogóle.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ramiączka od staników... IP: *.toya.net.pl 04.07.02, 17:17
      Teraz taka moda. Wszystkie "gwiazdy" hollywoodzkie tak sie nosza.
    • Gość: betty Re: ramiączka od staników... IP: *.magma-net.pl 05.07.02, 10:10
      W sumie pytanie skerowane jest do mezczyzna, ale dorzuce swoje trzy
      grosze :))). Nosze stanik zawsze- pod bluzki na ramiaczkach, pod sukienki,
      obcisle bluzki. Zawsze tez zwracam uwage, zeby stanik byl choc troche
      usztywniany, tak aby cala ulica nie musiala podziwiac moich piersi w calej
      okazalosci (lacznie z wszystkimi ich wypuklosciami), ta przyjemnosc
      zarezerwowana jest tylko dla jednej osoby :). Jakos nie sprawia mi przyjemnosci
      obrzydliwy wzrok facetow w wieku mojego ojca, a tego niestety nie da sie
      uniknac.
      Co do ramiaczek w kontrastowych kolorach- nie podobaja mi sie. Ja zawsze staram
      sie dobrac kolor bielizny do stroju.
      I tyle.
    • Gość: Inka Re: ramiączka od staników... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.07.02, 11:51
      A ja nigdy nie pozwalam sobie na zalozenie biustonosza pod ciuch, z ktorego
      ramiaczko choc odrobine mogloby sie wychylic :) Akurat moge sobie na to
      pozwolic, inaczej czulabym sie zle. Ale u innych dziewczyn wystajace ramiazka
      draznia mnie wtedy, gdy sa niedobrane kolorem, za szeroki czy wrecz (o zgrozo!)
      obszarpane. Nie wszystkie dziewcyny moga sobie pozwolic na uwolnienie biustu
      ale nie skazujmy je na meczenie sie w bluzkach z rekawkami :)
      Zreszta naprawde nie widze sensu takich pytan. niech kazdy sie nosi jak chce,
      co nam do tego?
      • Gość: aga Re: ramiączka od staników... IP: *.toya.net.pl 05.07.02, 13:25
        Gość portalu: Inka napisał(a):

>
        > Zreszta naprawde nie widze sensu takich pytan. niech kazdy sie nosi jak chce,
        > co nam do tego?

Brawo.
    • marzena_24 Re: ramiączka od staników... 05.07.02, 13:54
      To ja tez powiem. Stanik zakładam zawsze, ale jesli nie mam akurat takiego
      koloru stanika jak bluzki, to zakładam taki do którego doczepiam silikownowe
      ramiączka i juz:)
      • dummy Re: ramiączka od staników... 05.07.02, 16:51
        no wiesz... ciekawe jak mialabym chodzic bez stanika, jak mam rozmiar 75D :))))
        Sila rzeczy sie nie da.

Wszystkie prawie staniki mam czarne, bluzki ciemne, wiec nie ma problemu
        • Gość: alissa19 Re: ramiączka od staników... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 18:12
          no tak jak ja-ja mam 70D i chodze.ani mi nie wisza ani nie rozlaza sie na boki
          tylko ladnie stercza jak powinny.
          a rzeczywiscie malo kto potrafi dobrac stanik do stylu w jakim jest ubrany.
          ja sobie nie wyobrazam do topow czy bluzeczek cieniutkich stanika chocby
          najpiekniejszego.zawsze mam wrazenie faux pas.
    • Gość: Polka Re: ramiączka od staników... IP: *.dsl.mindspring.com 05.07.02, 20:26
      Ja to mam tak:
      Biale i jasne bluzeczki zawsze bialy lub jasny kolor staniczka.
      Czarny lub inny figlarny kolor pod bluzki kolorowe np: Czerwona bluzeczka-
      czarny, fioletowy, lub rozowy stanik.
      Najbardziej jednak lubie czarna bielizne i ciemne ciuszki wiec na bialo to
      jedynie w lecie.
      Ponadto UWAZAM iz piesi bez staniczkato jedynie silikony wygladaja
      atrakcyjnie!!! Ale to moja uwaga. Nie czulabym sie wygodnie gdyby mi cos
      latala np: jak skacze.
      • Gość: alissa19 Re: ramiączka od staników... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 18:21
        buhaha silikony tylko!dobre!
        a mlode,zadbane piersi nie moga wygladac dobrze,nie?chyba w dziwnym srodowisku
        sie obracasz ze nie widzialas normalnego zadbanego biustu ktory bez wstydu
        mozna pokazac bez stanika.co za kraj!
    • Gość: @ Re: ramiączka od staników... IP: *.acn.waw.pl 25.08.02, 01:08
      Ruda: celujesz wprost w bezsensownych, bzdurnych pytaniach!Czy naprawdę nie
      masz nic innego do roboty?!
      • Gość: lady Re: ramiączka od staników... IP: *.agh.edu.pl 29.08.02, 08:51
        moj mezczyzna uswiadomil mi jak piekne nie tylko dla panow ale i dla samej
        siebie moze byc chodzenie bez biustonosza.majac oczywiscie zadbane
        piersi.polecam
        • Gość: :-) Re: ramiączka od staników... IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 21:41
          ...Zobaczymy, jak się będzie krzywił za kilka lat, gdy od braku biustonosza
          staną się...obwisłe!
    • samowolny Re: ramiączka od staników... 24.09.02, 09:26
      RUDA pytała sie mężczyzn..ale widze że tu same kobiety sie wypowiadaja..wiec ja
      przemilcze swoja odpowiedź..aby nie burzyc całości wypowiedzi kobiecych...
    • Gość: gość Re: ramiączka od staników... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 12:04
      małe piersi - grzech nosić biustonosz, duże, obwisłe -grzech go nie nosić :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka