tony82 22.05.05, 12:45 ...a podobno facetowi potrzeba 5 minut, żeby d... dać buhahahahahahahahaha :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: ...53 sekundy 22.05.05, 12:47 ale to nie jest chyba rekord na danie d...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: ...53 sekundy 22.05.05, 14:56 No nie powiodlo mu sie. Coz, latka leca, stara gwardia bokserow sie wykrusza z panteonu. To jest wlasnie sport, ktos musi wygrac, ktos przegrac. Waga ciezka to nie bulka z makiem, leca takie seki ze ho, ho. Kazdy napinacz smiejacy sie teraz z np. Goloty umarlby zanim dostalby pierwszego strzala ;). Ten weekend by dobry dla Adamka, za to zly dla Andrzeja, Ivana i Delfina. Takie prognozy byly ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ...53 sekundy 22.05.05, 15:01 hahahaha z tym Delfinem to wygrałeś:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: ...53 sekundy 22.05.05, 15:11 A może by tak w sumie już zejśc z tematu "dzielny Endrju" - przecież to jego sprawa, że wychodzi na debila (acz walkę z Byrdem i tak chyba uznaje za jedną z lepszych jakie kiedykolwiek widziałem.)W sumie chyba nawet jestem w stanie docenic tak totalne nieuznawanie własnych niemozliwości i nawet mi go ciut żal było. Czas najwyższy natomiast pochwalic Adamka, bo dał niezły popis wytrzymałości, bo udowodnił, że jest w stanie przetrwac z lepszym od siebie boxerem no i generalnie zapowiada sie na niezłego zawodnika. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: ...53 sekundy 24.05.05, 08:52 Ponoc Idea, Era i Plus walcza o Golote. Ma reklamowac naliczanie sekundowe :). Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: ...53 sekundy 24.05.05, 11:54 Powstala podobno nowa jednostka w ukladzie SI 1 golota = 53 sekundy ;o) ale ja tam mu wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś