Dodaj do ulubionych

Jak to zrobić?

22.05.05, 22:26
Siemka, chodzę na pewien kurs, na którym poznałem dziewczyne wiem co lubi jak
ma na imie i takie tam.Chciałbym ja gdzieś zaprosić tak żebyśmy byli sami bo
coś czuje, że może z tego coś będzie, ale niestety niewiem jak to zrobić.:(
Chciałbym jej to powiedizeć , ale niewiem jak musze to zrobić tak żeby ona sie
poczuła doceniona i stwierdziła, że chce się ze mna spotkać.

Macie może na taki przypadek jak ja jakąś poradę?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:32
      Padnij na kolana i rzeknij - słodyczy moja, światło mego życia, dla Ciebie
      oddam ostatnie me tchnienie:))
      Ewentualnie spytaj się czy umówi się z Toba na kawę:P
      • mariusz181 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:36
        hehe wybiore chyba to drugie bardziej normalne :P
        • tony82 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:40
          Właśnie!
          Kobiety chciały by księcia z bajki. Kogoś szarmanckiego i nietuzinkowego. Przez
          społeczeństwo, konwenanse, zakłamanie i takie tam pierdoły nie zdobedziesz jej
          uwagi w stopniu piorunującym. Nie zabraknie jej powietrza z wrażenia, nie zrobi
          jej się słabo. Zostaniesz uzna za wariata, chyba żeś bogaty. Wtedy będziesz
          ekscentrykiem.
          Ewentualnie zrób to sam na sam, wtedy jak opowie koleżankom, to żadna jej nie
          uwierzy, powie ześ czubek i każda w skrytości ducha bedzie jej zazdrościć:))
          Kobiety!! Same nie wiecie czego chcecie:))))
          • mariusz181 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:44
            No a czy nie wystarczy jak będziemy sami i jej powiem że jest fajna ma coś
            wsobie i chciałbym ja bliżej poznać i zaprosic ja np na kawie tylko czy zaprasza
            sie na kawę mając po 18 lat czy lepiej na piwko co?a wiem że chyba lubi piwko :)
            • tony82 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:49
              Zbyt banalne:) Wymyśl coś lepszego na 2 randke:) I nie mów nigdy kobiecie, że
              jest fajna, bo to nic nie znaczy. Połechtaj jej próżność czymś:) Tylko bez
              przesady. Określ to coś, co ma w sobie:)) Nie mów jej tego w ten sposób:)
              Może byc i piwko. Zaproponuj spotkanie w pubie, czy kawiarni, bo chcesz ją
              lepiej poznać:P Niech sama sobie wybierze coś z menu:)
            • closer3 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:49
              Lepiej na piwko niz na kawe, w tym wieku :-)
              Ale szczerze mówiac, jesli jest taka fajna, to pewnie czesto słyszy takie
              propozycje. twoje szanse wzrosna, jesli wymyslisz cos bardziej oryginalnego -
              oczywiscie bez przesady - mam na mysli na przykład dobrze zaplanowana wycieczke
              rowerową, kręgle albo bilard :-) ma to jedna wielką zaletę - praktycznie
              niweluje możliwośc klopotliwego milczenia.
              Powodzenia, napisz jak sie sprawa potoczy dalej ;-)
              • mariusz181 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:53
                Hmm wiecie jak z nią rozmawiałem to powiedziałem jej że ma bardzo ladny usmiech.
                :P niby nic ale jednak cos.
                Czy ona jest taka ładna tego niewiem po ocenie uwazam ja jako srednia ale fajna
                z charakteru. pochwalila sie ze miala chlopaka pokazala jego fotke. sam neiwiem .
                • tony82 Re: Jak to zrobić? 22.05.05, 22:56
                  No ja też:))
                • g.firmin Re: Jak to zrobić? 23.05.05, 15:48
                  > pochwalila sie ze miala chlopaka pokazala jego fotke.
                  uroczo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka