Gość: cieplutk IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 20.05.01, 02:29 a jacy tak naprawde sa faceci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter1 Re: Kobiety sa gorace... 20.05.01, 13:54 Gość portalu: cieplutk napisał(a): > a jacy tak naprawde sa faceci? Jeszcze bardziej goretsi. peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kobiety sa gorace... IP: *.sympatico.ca 20.05.01, 19:02 To wy, kobiety wiecie najlepiej jacy jestesmy. Mysle, ze do zimnych nas nie zaliczycie - chociaz? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
hollow Re: Kobiety sa gorace... 22.05.01, 14:49 Gość portalu: cieplutk napisał(a): > a jacy tak naprawde sa faceci? tacy sami jak kobiety. odpowiednio potraktowani potrafia okazac uczucia... pozdrawiam, hollow Odpowiedz Link Zgłoś
muma Hollow 22.05.01, 23:12 No, nie zgadzam się z Toba po części :-))) Owszem, potrafią okazać uczucia. Jednak kobiety mają (statystycznie) znacznie mniejsze potrzeby seksualne - to nie ulega wątpliwości. W ogóle dla prawie wszystkich kobiet seks nie jest sam w sobie wartością. Dla faceta - tak! Odpowiedz Link Zgłoś
muma Hollow 22.05.01, 23:12 No, nie zgadzam się z Toba po części :-))) Owszem, potrafią okazać uczucia. Jednak kobiety mają (statystycznie) znacznie mniejsze potrzeby seksualne - to nie ulega wątpliwości. W ogóle dla prawie wszystkich kobiet seks nie jest sam w sobie wartością. Dla faceta - tak! Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Hollow 22.05.01, 23:16 Aby zapobiec lawinie kobiecych protestów - sprostuję :-))) Seks nie jest sam w sobie wartością, to znaczy: kobiety oczywiście miewają ochotę na seks tak samo jak mężczyźni, ale ta ochota jest skutkiem czegoś (np. uczucia, choć niekoniecznie). A mężczyzna miewa ochotę na seks dla samego seksu - nie dla zysku, nie z uczucia - po prostu dla seksu (co u kobiet jest sporadyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Hollow 22.05.01, 23:16 Aby zapobiec lawinie kobiecych protestów - sprostuję :-))) Seks nie jest sam w sobie wartością, to znaczy: kobiety oczywiście miewają ochotę na seks tak samo jak mężczyźni, ale ta ochota jest skutkiem czegoś (np. uczucia, choć niekoniecznie). A mężczyzna miewa ochotę na seks dla samego seksu - nie dla zysku, nie z uczucia - po prostu dla seksu (co u kobiet jest sporadyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Hollow 23.05.01, 09:31 Tak kobiety miewaja ochote na sex. Dziwne tylko ze dla zamaskowania swoich upodoban i oczekiwan stosuja tyle slow i stwarzaja tyle ideologii. Dziwne ale w tym temacie kobiety jakos nie potrafia byc calkiem szczere. Mysle ze bardziej im chodzi o stworzenie czy ratowanie swojego image. A tak naprawde kobieta nie potrzebuje serca- kobieta potrzebuje spermy. Ot i cala filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: Hollow IP: *.library.uu.nl 23.05.01, 15:20 jestem goracy,ale tylko w lozku z kobieta,na codzien jestem niesamowicie chlodny,ale w lozku z dziewczyna naprawde mozna przy mnie sie roztopic...a niektore dziewczyny naprawde potrafia mnie rozgrzac i z wzajemnoscie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
hollow Re: Hollow 23.05.01, 16:11 muma napisał(a): > No, nie zgadzam się z Toba po części :-))) Owszem, potrafią okazać uczucia. > Jednak kobiety mają (statystycznie) znacznie mniejsze potrzeby seksualne - to > nie ulega wątpliwości. W ogóle dla prawie wszystkich kobiet seks nie jest sam w > sobie wartością. Dla faceta - tak! rozczaruje cie - nie dla wszystkich :))) chociaz fakt, mezczyzni potrafia oddzielic seks od milosci, co dla kobiet jest rzecza niepojeta. pozdrawiam, hollow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter1 Re: Hollow IP: 10.128.197.* / *.acn.pl 23.05.01, 18:09 hollow napisał(a): > rozczaruje cie - nie dla wszystkich :))) chociaz fakt, mezczyzni potrafia > oddzielic seks od milosci, co dla kobiet jest rzecza niepojeta. > pozdrawiam, hollow Chcesz powiedzieć, że prostytutki kochają wszystkich swoich klientów? Tu na tym forum pojawił się facet, który nazwał się "mężczyzną do towarzystwa". Czy jego klientki też go kochały, wszystkie, czy potrzebowały po prostu seksu? Rozumiem, że na forum KOBIETY można pisać że kobiety nie potrafią oddzielić seksu od uczucia, moja żona też mi to ciągle powtarza, a ja by jej nie obrażać, przytakuję. Ale piszesz na forum MEŻCZYNA, wiec pisz po ludzku. Są kobiety, które potrafią oddzielić, i są takie, które nie potrafią. Nie zdziwiłbym się, gdyby dotyczyło to także facetów. peter1 Odpowiedz Link Zgłoś