Dodaj do ulubionych

Czy zastapić członek?????????

IP: *.pl 21.07.02, 22:16
banan- po 3 minutacch dojrzewa i robi się miękki.
świeca- j.w
Do sex shopu nie pójdę.
A inne propozycje?????????????????????????
Facet jest za bardzo kłopotliwy- nie wchodzi w grę.
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Czy zastapić członek????????? 21.07.02, 22:24
      ogórek??
      taki rodzaju: "Ogórek wąż" (długi, twardy i zielony)
      • Gość: Mar biała rzodkiew... IP: *.skorosze.2a.pl 21.07.02, 22:44
        niestety, trochę szczybie - ale to może byc jej atut ;-)))))))))
        • Gość: Eryk Re: biała rzodkiew... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 00:44
          Proponuję wibrator, zamówiony przez Internet (sex-shopy przysyłają swoje towary
          w neutralnych opakowaniach, co najwyżej sugerujących sprzęt medyczny lub
          kosmetyki).
          Pzdr
    • kuska_64 Re: Czy zastapić członek????????? 22.07.02, 08:19
      gasnica samochodowa, zaspokoi i ugasi....
    • Gość: Zosia Re: Czy zastapić członek????????? IP: *.pl 22.07.02, 08:35
      ogórek ( nie wiem czy nie podzieli losu banana), rzodkiew wypróbuję a może ten
      wibrator przez internet...rozważę.
      Natomiast propozycja z gaśnicą samochodową- niewykonalna- nie ten przekrój:-((
      Pozdr.
      • Gość: spec Re: Czy zastapić członek????????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 08:41
        Gość portalu: Zosia napisał(a):

> ogórek ( nie wiem czy nie podzieli losu banana), rzodkiew wypróbuję a może
        ten
        > wibrator przez internet...rozważę.
        > Natomiast propozycja z gaśnicą samochodową- niewykonalna- nie ten przekrój:-((
        > Pozdr.

nie probowalas sie na klamke nadziac? to legendarny sposob starszych pan,
        rozumiem ze cierpisz na arteryzm i palce ci nie wystarczaja, a nie stac cie na
        faceta z agencji, jesli normalny facet nie poleci na ciebie.
        pzdr
        • Gość: Zosia Re: Czy zastapić członek????????? IP: *.pl 22.07.02, 09:03
          nie zrozum mnie żle ale z faceta to najlepsza jest ...tylko TA RZECZ- reszta
          się nie liczy. Z facetem jest dużo kłopotów, humorzaste to, mrukliwe bywa,
          upierdliwe(jak się do czegoś przypnie...eh)poza tym face jest kosztowny...a jak
          takiego weźmiesz na stałe to Ci w ucho wyszepcze żona popieść mnie- aż ci się
          wszystkiego odechciewa a sexu z takim to już w szczególności.
          Poza tym - Czy są jeszcze NORMALNI FACECI?????????????????????????
          • d.z Re: Czy zastapić członek????????? 22.07.02, 09:31

> Poza tym - Czy są jeszcze NORMALNI FACECI?????????????????????????

Nie!!!
          • Gość: spec do niedorżnietej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 10:29

> nie zrozum mnie żle ale z faceta to najlepsza jest ...tylko TA RZECZ- reszta
            > się nie liczy. Z facetem jest dużo kłopotów, humorzaste to, mrukliwe bywa,
            > upierdliwe(jak się do czegoś przypnie...eh)poza tym face jest kosztowny...a
            jak
            >
            > takiego weźmiesz na stałe to Ci w ucho wyszepcze żona popieść mnie- aż ci się
            > wszystkiego odechciewa a sexu z takim to już w szczególności.
            > Poza tym - Czy są jeszcze NORMALNI FACECI?????????????????????????

Zosia, ja to wiem, ale wy laski nie jesteście lepsze, w kółko pytacie sie "czy
            mnie jseszcze kochasz" i temu podobne bzdety, ze o bolacej głowie nie wspomne,
            jakieś wygłupy, zawsze u was trwa to dłużej i w ogóle, same problemy.
            poza tym- np ja jestem normalnym facetem, zawsze mam ochote na niezobowiazujacy
            numerek i nie lubie zbednych czulosci, zwlaszcza ze mam łaskotki.
            Ja swojej dziewczynie dawno kupiłem wibrator, jak wyjezdzałem na wakacje bez
            niej, to stwierdzilem ze to podnosi moje szanse na jej wiernosc, dziwne ze nikt
            nie zrobil ci takiego prezentu.
            pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka