Dodaj do ulubionych

czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:)

14.06.05, 10:39
do dyskusji naklonila mnie codzienna droga do pracy gdzie dresiary praskie w
pastelowych ciuszkach adidaskach i z alfem na blondglowce wsiadaja do
tramwaju ktorym jade i udaja sie do swojej samochodowki (chyba) jak slysze te
rozmowy to sie powstrzymuje zeby sie nie zasmiac zeby mnie drechy nie zlaly.
"...no bylam tam i mowilam temu ochroniarzowi ze mam trudna sytuacje rodzinna
i z kasa i zawsze mnie potem wpusczal na dyskoteke za darmo potem a w piatek
poszlam a ten sk... j... chcial zebym zaplacila za bilet jak mu mowilam ze
nie mam" uahahaha.
Napiszcie o czym byscie z dresiara rozmawiali i czy przedstawili ja znajomym
moze ktos ma podobne doswiadczenia prosze napisac.
pzdr.
Obserwuj wątek
    • fajnaret zdania 14.06.05, 12:27
      Ja kieruje sie innymi zasadami i w małym stopniu biorę w takim przypadku pod
      uwagę wykształcenie. Sa inne wartości które sa dla mnie wazniejsze.
      pozdrawiam
      • slawek73 Re: zdania 14.06.05, 12:29
        MOze być i z zawodówki, byleby nie byla głupia ;)
      • jsolt Re: zdania 14.06.05, 12:48
        fajnaret napisał:

> Ja kieruje sie innymi zasadami i w małym stopniu biorę w takim przypadku pod
        > uwagę wykształcenie. Sa inne wartości które sa dla mnie wazniejsze.
        > pozdrawiam

ok, podaj więc te inne wartości takiej właśnie panny pustej jak bęben, dla
        której problemem nr 1 skoro świt jest ochroniarz z dyskoteki (któremu pewnie
        niedługo i tak będzie musiała 'coś' postawić hehe, żeby on dalej stawiał jej
        wjazd, i domyślam się, że nie zrobi tego niechętnie...)
        Czekam, podaj te wartości, please.
        • asia9931 Re: zdania 14.06.05, 15:49
          Właśnie zaprezentowałeś swoje wartości pustaku.
          • fajnaret Re: zdania 14.06.05, 17:31
            do asia9931
            przepraszam to okreslenie "pustak" to sie do mnie tyczy???????????
            bo ja nie pamietam by kiedys tak do mnie mówiono!!!!!!!!!!!
            pozdrawiam serdecznie autorkę do której ten post zostal skierowany
            • asia9931 Re: zdania 14.06.05, 18:33
              Fajnaret sory, ale to nieporozumienie, to co napisałam kierowałam do jsolt, a
              nie do Ciebie. A jeśli chodzi o ten post, to na pewno mnie nie dotyczy.
          • jsolt Re: zdania 15.06.05, 11:41
            asia9931 napisała:

> Właśnie zaprezentowałeś swoje wartości pustaku.

właśnie zaprezentowałaś tok myślenia rodem z dresiarskiej zawodówki - nie
            jestem pustakiem, ponieważ nie jestem facetem...
            a czy ty jesteś prawdziwą kobietą, czy blond dresiarą z tramwaju, opisaną w
            tytułowym wątku?? chyba tym drugim, skoro tak bronisz tych nieistniejących
            wartości hehe
            przemyśl pytanie autora, lalka - nie chodzi tu dosłownie o zawodówkę, a o
            pewien typ człowieka, z którym nie ma innych tematów poza wydarzeniami z
            ostatniej dyskoteki.
            • asia9931 Re: zdania 15.06.05, 12:41
              Nie jestem " blond dresiarą ", ani lalką i nigdy nie oceniała bym człowieka po
              skrawku zasłyszanej rozmowy, ani po wyglądzie i uważam że ci którzy to robią
              mają zbyt wysokie mniemanie o sobie samym, a gdyby trochę bliżej ich poznać to
              też wielu tematów do rozmowy by nie było.
    • zielony.lisc Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 12:40
      Czasem zdarzają sie tam serio zdolne dziewczyny ale to wręcz ewenementy . Co
      jak co ale normalnie ubaw po pachy . O czym z nimi rozmawiać ? Hm mam kompletną
      pustkę w głowie co do tej kwestii .
    • istna Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 12:43
      Na uniwerkach też zdarzają się takie eksponaty - nie ma reguły.
      • murowany Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 14:24
        Na moim wydziale (polibuda) pare sal wynajmuje jakas tam prywatna szkola policealna do ktorej uczeszcza gro takich panien, ktore nie chca poprzestac tylko na zawodowie czy liceum handlowym.
        Wszystko jest ok, nie ma z nimi problemow jednakze gust co do ubioru i dobioru kosmetykow jest fatalny. Jak pewnie wiecie, kroluja rozowe sweterki, jakies niebieskie nerkowki czy dzinsy obszyte mnostwem dziadostwa. A raz musialem wejsc do takiej jednej sali, w ktorej siedzialo 30 dziewoj. Kazda miala na sobie po pol litra perfum wylanych - mowie wam, wrazenie niepowtarzalne....
    • mamba8 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 13:50
      Ja właśnie z tej pragi i znam to środowisko NIESTETY.Myślałam, że podobne
      zachowanie cechuje tylko takie panny, ale to co obserwowałam na uczelni-jest
      także pewna grupa pustych dziewczyn, które u mnie wywołują taki uśmieszek :>

Chciałam poprzeć twierdzenie, że to czy z zawodówki to raczej nie ma znaczenia-
      szkoda że te dresiary, portfelówy i blachary nie popatrzą na siebie z boku.
      • slawek73 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 13:53
        Czyli mambo nie chcesz miec panny z zawodówki? :D
        • mamba8 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 18:31
          tak na one night stand czemu nie :D, wiesz jak jest-będzie o czym kolegom
          poopowiadać :DDDDDDDDDDD
    • kuba_halford ale sa tez plusy :) 14.06.05, 14:28
      dresiara jak dostanie buty to odrazu wie za co i nie ma nie domowien a nie
      dresiara moze sie okazac strata lokaty krotkoterminowej :).
    • artur_pm Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 15:47
      Zajebista sprawa, taka panna;) Kiedyś nawet fantazjowałem o wyrwaniu takiej
      chociażby na motocykl, żeby się z niej ponabijać. Myślę, że taką pannę z
      zawodówki łatwo byłoby zeszmacić niczym kurwę; śmiesznie byłoby przyprowadzić
      takie coś na imprezę np. w klubie studenckim i zobaczyć zrzednięte miny
      znajomych.
      • amuga Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 16:54
        Twoj poziom wypowiedzi czyli intelektualny jest daleko za poziomem ktory
        reprezentuja dresiarki. Nigdy nie mozesz byc pewny co bedzie za pare lat. Ta
        dresiarka moze sie odbic, zmienic swoje srodowisko i patrzec na ciebie jak na
        palanta i fantazjowac jakby to bylo fajnie zeszmacic ciebie! Dowartosciuj sie w
        inny sposob.
        • tony82 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 16:58
          Co post, to coś o dowartościowywaniu się z Twej strony. To jakaś projekcja na
          innych Twych tęsknot ukrytych?:)
          • amuga Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 17:23
            zgadza sie! to moja propozycja na lepsze zycie. dowartosciuj sie wtedy nie
            bedziesz musial dolowac innych!
    • tony82 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 15:54
      Wstydziłbym się matce ją pokazać:]
      • artur_pm Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 15:58
        tony82 napisał:
        > Wstydziłbym się matce ją pokazać:]

No, wyobraź sobie, jest imprezka rodzinna, jakieś imieniny, a ty przyprowadzasz
        taką niueumiejącą się zachować w towarzystwie szmatę o ku..kim wyrazie
        twarzy:)
        • tony82 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 16:02
          Z gumę w gębie i stringami naciągniętymi aż po cyce:) Rewelacja;)
          • zdzichu-nr1 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 17:00
            mnie kręcą takie towary i wcale się tego nie wstydzę

oczywiście ostrożność wskazana, maksymalne zabezpieczenie przy seksie, no i być
            raczej krótko niż długo, bo sie nie odczepi

ale taka panna daje mi w łóżku 1000 razy większy fun niż zblazowana
            intelektualistka
            • perkalik no nieeee 14.06.05, 17:35
              no to mnie dobliscie...boje sie ze nie zdam tez lubie pastelowe kolory
              (szczegulnie latem) tyle ze zamiast dresikow mam szkolny mundur...jak mnie
              wywala ze szkoly to sie stana jedna z nich...jeden plus ze moze zdzichu-nr1
              zwruci na mnie uwage;)
            • putativus Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 17:39
              Zdziwchu nr1 , "gratulacje"!!!!Serio!!!

A poza tym ,nie dziwnie się ze laski z zawodówki robią co im się każe, być może
              wydaje im się ,że tak trzeba;-DDDDDDDDDDD
              • kuba_halford Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 17:42
                putativus napisała:

> A poza tym ,nie dziwnie się ze laski z zawodówki robią co im się każe, być
                może
                >
                > wydaje im się ,że tak trzeba;-DDDDDDDDDDD

Przeciez nauczone od malego ze jej chlopiec-drech moze przywalic jak bedzie nie
                posluszna (dajmy na to na zawolanie nie siorbnie mu we Fiacie 126 P). Wychowane
                sa.
            • triss_merigold6 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 21:24
              Rany boskie w szoku jestem.
    • putativus Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 17:36
      ktos tam wczesniej napisał ,że zdarzaja się inteligentne dzieczyny, wiec skoro
      sa tak inteligentne to co tam robia w tej zawodówce??

TYlko nei gadajcie : "ucza się zawodu" ,bo spadnę z tego krzesła;-/
      • amuga Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 18:03
        ktos tam wczesniej napisał ,że zdarzaja się inteligentne dzieczyny, wiec skoro
        > sa tak inteligentne to co tam robia w tej zawodówce??

Inteligencja nie musi isc w parze z dobrymi ocenami. Czesto srodowisko w jakim
        MUSZA wzrastac nie popycha je do pojscia do ogolniaka a jedynie do zawodowki.
        Jednakze to nie przekresla, ze kiedys zycie ich przybierze inny kierunek. To
        kim jestesmy to odzwierciedlenie naszej rodziny i srodowiska w jakim
        przebywalismy lub przebywamy. Mozna sie wyrwac ze zlych wplywow ale do tego
        zawsze jest potrzebny ktos kto w tym pomoze. Krytyka i wysmiewanie nie pomoga.
        Wiecej tolerancji dla innosci.
        • yoma Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 18:19
          Dla jakiej inności, to norma.
          • amuga Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 19:00
            norma czego? kto wymyslil ta norme?
            koncze bo norma mojego komputera juz sie konczy na dzisiaj, zaczyna spowalniac,
            pewnie nie wyrabia normy jaka mu (bo to przeciez rodzaj meski) dzisiaj
            narzucilam.
    • ipekakuana Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 19:35
      > dresiary praskie w pastelowych ciuszkach adidaskach i
      > z alfem na blondglowce wsiadaja do tramwaju

Ostatni raz dziewczynę z alfem na głowie widziałam na początku lat 90-tych.

PS. Ale ty perwersyjne tematy wymyślasz..
      • natelly Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 14.06.05, 23:03
        Zdzichu trafil w sedno. Taka panne mozna bzyknac ale tak zeby nikt sie o tym
        nie dowiedzial, bo kwas. Gadac z nimi nie ma o czym, moze o klanie lub M jak
        milosc. Ale jesli chodzi seks to sa wdechowe
      • tygrysio_misio Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 10:30
        jak wyglada taki "alf"?? naprawde jakas nieobeznana z moda i fryzjerstwem
        jestem:)

ale skoro to z poczatku lat 90-tych to moze jestem za mloda zeby to wiedziec:)
        • kuba_halford ile kosztuje miesieczne utrzymanie dresiary ? 15.06.05, 10:35
          bym se na boku cos takiego potrzymal zeby przeleciec a potem jeszcze sie
          posmiac ze oddala sie bo uwiezyla ze zrobie z jej druga Krysie Loske :)))).
          • lkish21 z doswiadczenia kumpla... 26.06.05, 18:32
            ...ktory sie ostatnio obraca w takich pannach...
            dyska/jakis bar: 30-40pln, raz, gora 2 w tyg, czyli ok 160-240 pln
            prezenty: tanie kosmetyki,jakies koszulki z przeceny,solarium: max 150pln
            miesiecznie.
            i to w sumie tyle:]... mnie odpycha od nich mimo wszystko tarcza tapety na
            twarzy...:/
    • camel_3d a to cos zlego? 15.06.05, 11:10
      przeciez mozna skonczyc zawodowke i nie byc idiota... amozna byc po studiach i
      byc takim kretynem ze glowa boli (np prezydent Warszawy) :))
    • landrynka8 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 11:26
      Żal mi Ciebie, bo jesteś ograniczony w swoim sposobie myślenia. Nie martw się
      zycie Ci to wyprostuje, aż sie sam zdziwisz.

Takich jak Ty, omijam szerokim łukiem. Mozesz wszelkie możliwe kierunki
      skończyć ale byc prymitywnym.
      • kostek666 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 14:10
        Nie chce panny z zawodówki!
        • bogulo Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 14:30
          to sobie nie chciej, ciekawe tylko czy ta ktora bedziesz chciec nie powie tak o
          tobie :D
          zycie kocha sie mscic za glupie oswiadczenia
        • landrynka8 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 16:23
          Na jakiej podstawie uważasz ze jesteś kimś lepszym? To ze skończyłeś studia ma
          niby o tym świadczyć?

Zawsze jest tak, kiedy u kogos widzisz przejaskrawione wady i w zasadzie
          wyrażasz aż taką pogardę (bo nie jest to kulturalna, obiektywna wymiana zdań) -
          to ozn. ze z Tobą jest coś nie tak; masz tak naprawdę kompleksy z którymi
          sobie nie mozesz poradzić. Ztąd projektujesz je na inne osoby, tylko po to aby
          poczuć się na chwilę że jesteś lepszy. Twoje poczucie własnej wartosci jest w
          gruzach. I tego nie możesz znieść.

Weż do ręki jakąkolwiek książkę psychologiczną i sobie poczytaj, a jeszcze
          lepiej zgłos się do specjalisty.

Ja rozumiem że ktoś może nie popierać jakiegoś tam sposobu bycia, zachowania,
          ale to nie oznacza że trzeba odzierać takie osoby z człowieczeństwa.

Tak naprawdę z KAZDYM człowiekiem można sie dogadać i wynieść coś wartosciowego.
          • tony82 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 17:55
            Tylko po co komu umiejętność otworzenia browara zębami wyniesiona od
            fioletowych nosów spod sklepu?
            • slawek73 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 16.06.05, 08:08
              Jak to po co? Spróbuj otworzyc browar siedzac w pontonie i nie majac
              żadnego "kantu" pod reką, otwieracza, czy drugiego - zamknietego piwka.

Pozdr.
    • john_malkovitch Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 15.06.05, 16:36
      Wracam do domu wieczorkiem..
      Pod bramą stoi dwóch pijaczków. Jeden ze zdecydowaną miną miną
      udaje się w stronę sklepu i mówi: "No dobra, mam 5,45".
      A drugi na to z niepokojem w głosie: "mówiłeś, że 5,47"
      Myślałem, że umrę ze śmiechu...
      • exit13 Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 16.06.05, 02:13
        Dla mnie dziwka z dyplomem jest tyle samo warta co dziwka bez dyplomu.
        • john_malkovitch Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 16.06.05, 03:31
          To do mnie???
      • p-iotr Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 16.06.05, 09:19
        > Jeden ze zdecydowaną miną miną
        > udaje się w stronę sklepu i mówi: "No dobra, mam 5,45".
        > A drugi na to z niepokojem w głosie: "mówiłeś, że 5,47"

To byli studenci SGH, a rozmawowa dotyczyla ich sredniej ocen za ostatni
        semestr (potem ma to znaczenie przy ustalaniu wysokosci stypendium naukowego).
        pzdr
    • olivka35 czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 26.06.05, 15:11
      Witam serdecznie:)
      Jestem tutaj pierwszy raz i po przeczytaniu paru tematów trafiłam na ten
      własnie. Rozumiem o co chodzi, ale aby nie skreslac od razu czlowieka podam
      swój przykład. po podstawówce bardzo chcialam iśc do liceum - niestety nie
      dostałam się. Poszlam do liceum Medycznego, gdzie moja kolezanka zostala
      dziewczyna powtarzająca klasę. Tak wyszło że i ja nie zaliczylam 1 roku.
      Rodzice przenieśli mnie do handlówki i przyznam że był to dla mnie duży wstyd.
      nie chciałam tak skonczyc. Potem było technikum, studia licencjacki, studia
      magisterskie, studia podyplomowe a w zeszłym miesiącu obroniłam doktorat i uczę
      na uczelni. O tym, że nie "przepadałam" w jednej klasie mało kto wie, a to że
      chodziłam do "zawodówki" wie niewielu. Nie neguje nikogo, tylko uważam, że jak
      sie czegos chce bardzo to można to osiągnąć. Widocznie tym "dresiarom"
      odpowiada taki styl zycia.. pozwólmy im żyć...Pozdrawiam :)
    • goldenwomen Re: czy chcielibyscie miec panne z zawodowki ?:) 26.06.05, 19:54
      czasem panna z zawodówki jest bardziej mądra życiowo od tej po studiach inaczej
      mówiąc te po zawodówce sa cool co nie przekresla panienienek po studiach , te
      maja wyższe aspiracje do 25 roku zycia bo czekaja na księcia z bajki poczym
      rzucają sie na każdego kto im sie nawinie.Jeśli nie zaiskrzy od razu ( u
      panienek) to wtedy pisza do RANDEK Z INTERNETU że spotkały na swojej drodze
      popaprańca, układaja jakies ich listy i ogólnie użalają sie jedna do drugiej
      jakie to sa nieszcześliwe te osoby co rzekomo ich nie chciały.Sprawa dyskusyjna
      w tym temacie TO MOJE ZDANIE w tym temacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka