05.01.10, 17:02 Mam pytanie. Z której części sagi bella zostawia edwardowi wiadomość : Miarka sie. przebrała. to, co zastaniesz po powrocie do domu, da ci bardziej w kość niż całe stado grizzly ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudusia13331 Re: Zmierzch 05.01.10, 18:30 Zostawia to w żaćmieniu jak ją uprowadza Alice Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: Zmierzch 05.01.10, 18:35 ZAĆMIENIE . KIEDY BELLA ZOSTAJE W FORKS BO EDWARD JEST NA POLOWANIU A ON NIE CHCE BY TA JECHAŁA DO LA PUSH I ALICE ZABIERA JĄ NA TZW. PIŻAMA PATRY MAM NADZIEJĘ ZE POMOGŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Zmierzch 05.01.10, 18:33 czemu nie widzę Twojego nicku? :c btw, nie wiem, nie czytam tego. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Zmierzch 05.01.10, 18:40 to było w Zaćmieniu. jak edward pojechał gdzieś na polowanie i kazał Alice opiekować sie Bellą <żeby ona nie pojechała do Jacoba, bo rzecz jasna on jest wilkołakiem i Ewdard bal sie że coś jej zrobi> no i ona sie wkurzyła i zadzwoniła do Edwarda i to mu powiedziała a raczej sie nagrala na sekretarke Bella była u Alcie w domu na piżma party Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanaa__ Re: Zmierzch 05.01.10, 19:27 Zćmienie ; * Jak Alice ją uprowadzi xD Odpowiedz Link Zgłoś