chmurka30 16.06.05, 14:34 który będzie dla mnie gotował pyszności, przygotowywał romantyczne kolacje i popijał ze mna czerwone winko... Ależ mi sie marzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_malkovitch Re: Pokocham kucharza... 16.06.05, 16:57 Będzie: Foch za fochem, jak coś przypali przypadkiem :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: Pokocham kucharza... 16.06.05, 17:47 i bez przypalania będą fochy :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
x-kasix Re: Pokocham kucharza... 16.06.05, 17:10 hahahaa.. chmurka.. dokladnie to samo powtarzam od jakiegos czasu. jak bede kiedykolwiek zmieniac swego ukochanego, to tylko na kucharza lub fryzjera. tylko ja z bardziej praktycznych niz romantycznych wzgledow - nie nawidze gotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Pokocham kucharza... 16.06.05, 20:33 chmurka30 napisała: > Ależ mi sie marzy... No więc właśnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: Pokocham kucharza... 16.06.05, 23:18 Boszsze - ja też bym chciała kucharza!! Takiego co to by mnie z kuchni przeganiał, żebym się nie kręciła i nie przeszkadzała jak gotuje, a później zmywa no i oczywiście wszystkie składniki sam skrzętnie dobiera i do domu przynosi. A później, po kolacji, ah .. No nic gary trza pozmywać, zastanowić się co jutro na obiad zrobić, a nie w obłokach bujać. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka30 Re: Pokocham kucharza... 17.06.05, 09:11 Hmm Miałam kiedyś swojego kochanego kucharza... gotował dla mnie w samym fartuszku, to było ucztowanie i smakowanie w każdym calu. Ale cóż było minęło i jakoś nie trafiłam juz na takiego artystę... Hmmm a jakie są Wasze doświadczenia "kulinarne" pozdrawiam smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Pokocham kucharza... 17.06.05, 09:41 chmurka30 napisała: > Hmm Miałam kiedyś swojego kochanego kucharza... gotował dla mnie w samym > fartuszku, Obleśne. Musiałaś na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
w.szparag Re: Pokocham kucharza... 17.06.05, 11:40 Niestety, ale ja już gotuję dla innej. Lecz szukaj dalej Pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Pokocham kucharza... 17.06.05, 20:06 Kucharz który pracuje zawodowo, prawie nigdy nie garnie sie do gotowania w domu. Poza jakimiś wyjątkowymi okazjami. Mówię to z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś