diabel.tasmanski 26.06.05, 21:38 Uwielbiam piękne samochody i szybkie kobiety. Ktoś ma podobne preferencje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: Uwielbiam 26.06.05, 21:49 a ja lubie szybka jazde samochodem majac na prawym fotelu przystojnego faceta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Uwielbiam 26.06.05, 21:55 Szybko jeździć też lubie, ale bez przesady - nie chodzi o Vmax tylko o mozliwosc mieszania ........ lewarkiem zmiany biegów . Bardziej od przystojnego faceta na prawym siedzeniu lubie nieć 16 zaworowy silnik pod maską :) Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Uwielbiam 26.06.05, 22:31 Mam odmienne preferencje: szybkie samochody i brzydkie dziewczyny ...na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Uwielbiam ... 26.06.05, 23:12 ... piwko przy sobotnim meczyku przed TV ... reke faceta na moich...plecach ... mnie w meskich ramionach ... słoneczko na moich skroniach ... spiew ptakow ... kwitnace jablonie ... truskaweczki w moich ustach ... cieply deszcz splywajacy ze mnie letnim wieczorem ... widok piorunow ... ... ... Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Uwielbiam 26.06.05, 23:39 Pic kawe lub jesc lody z bakaliami w kawiarence pod parasolem w jakims sympatycznym towarzystwie lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_finger Re: Uwielbiam 26.06.05, 23:52 ...zbierac puszki po piwie z imprezy sobotniej, w ktorej braly udzial znakomite laski, mlaski i piski... i okrzyki Odpowiedz Link Zgłoś