mloda_zonka 27.06.05, 19:20 od dwóch dni zauważyłam że czatuje w erotycznych pokojach. Co powinnam o tym myśleć? nigdy tego nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 19:23 A co ci szkodzi pomyśl sobie , poszukaj przyczyn i ukrytych treści, przecież tak to lubicie ( kobiety) :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 19:25 faceci sa wzrokowcami i zapewne takich wzrokowych doznań mu brakuje :-) 99,999 % facetów tak robi , spoko Twoj mąz nie odbiega od stereotypów Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_zonka Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 19:26 to niby co jako wzrokowiec na tym czacie zobaczy ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 19:40 czasem jak wygląda KOBIETA :-) bo skad mam wiedzieć czy on widział żonę w negliżu? :-)nie wiem kto u nich gasi swiatło ostatni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Kategorycznie osiwadczam że nie mam męża 27.06.05, 19:49 bez takich dwuznaczności prosze :) goldenwomen napisała: > faceci sa wzrokowcami i zapewne takich wzrokowych doznań mu brakuje :-) 99,999 > % facetów tak robi , spoko Twoj mąz nie odbiega od stereotypów Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kategorycznie osiwadczam że nie mam męża 27.06.05, 19:55 zrozumiałam :-) i wierzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 19:34 dmuchaj na zimne.. nie wiem jak, nie wiem co Ci doradzić bo niewiele podałaś informacji o Waszym związku ale zaczyna Twój mąż smakować w romansach. Długo jesteście małżeństwem? Opowiedz więcej o sobie. Jeżeli nie obawiasz się kretynów na forum, to zapraszam tutaj albo na spokojnie na mojego maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: już odpowiedziałam ;-) 27.06.05, 20:56 Ja też...;) sorki, musiałem na chwilę wyjechać, jestem już z powrotem. Daj znać na gadu, trzymanko Odpowiedz Link Zgłoś
nyau Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 20:14 mloda_zonka napisała: > od dwóch dni zauważyłam że czatuje w erotycznych pokojach. Co powinnam o tym > myśleć? nigdy tego nie robił. Szuka dodatkowych atrakcji na boku, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 20:49 Moze robi to dla jaj:-) Tylko go nie drap za to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 22:51 Widocznie nie zaspokajasz WSZYSTKICH jego potrzeb, tak więc normalne jest, że będzie szukał zaspokojenia gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_finger Re: mój mąż czatuje 27.06.05, 23:50 znudzilas mu sie,... tam moze sobie poswintuszyc kiedy zechce, bez koniecznosci wynoszenia smieci, odkurzania, zmywania garow, robienia zakupow, podworzenia do pracy, przytakiwania, mowienia masz racje kochanie... no :) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_zonka Czemu tak zgryźliwie? moze pozytywnie pomyśleć? 28.06.05, 10:06 nie chdozi tu o oszukiwanie się ale kontrolować to rozmawiać..... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza73 Re: Czyżby Panom brak optymizmu hmmmmmmmm 28.06.05, 12:50 wejdz sobie na forum dla zdradzanych zon ....tak zaczelo sie ich pieklo, w kazdym poscie poczatek byl identyczny....maile,czaty,gadu....lub wejdz pod nickiem meskim na takiego czata - zobaczysz jakie kobiety potrafia byc i co gadac, bylam,widzialam i czasem na oczy nie moglam uwierzyc...a najlepsze ze one na serio potrafia przyjechac z 2 konca Polski na sex...polecam Tobie na wieczory:))) a co do meza,zacznij zajmowac mu wieczory swoja osoba poki nie jest za pozno,bo najwidoczniej siedzi tam z nudow...rutyna weszla do waszego zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: mój mąż czatuje 28.06.05, 12:58 mloda_zonka napisała: > od dwóch dni zauważyłam że czatuje w erotycznych pokojach. Co powinnam o tym > myśleć? nigdy tego nie robił. Nie jest to naturalne zachowanie. Mam żonę i póki co nie odczuwam potrzeby uczestnictwa w erotycznych czatach. Obawiam się że twój mąż szuka jakieś odmiany. Porozmawiaj z nim. Powiedz mu że też chętnie sobie pogawędzisz z napalonymi małolatami:) Odpowiedz Link Zgłoś