Dodaj do ulubionych

czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości??

29.06.05, 08:53
proszę o radę, bo chcę kupić chłopakowi zestaw narzędzi tej firmy.
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 09:10
      pewnie lepsiejsze niz te bezfirmowe, ale nie sa zle, zreszta jak juz kiedys pisalem Tobie to jak na jego potrzeby sa wystarczajace
    • gczern Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 09:12
      To są dobre, solidne narzędzia, jeszcze stosunek ceny do jakosci jest bardzo
      dobry (dopóki nie podrożeją) np szczypce mają bardzo wysokiej klasy ja mam
      zestaw topexu i bardzo sobie chwalę
      • slawek73 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 09:49
        Nie sa dobre. Wiekszość z nich nie spełnia norm i niejdnokrotnie zagrazaja
        bezpieczeństwu uzytkownika. UOKiK wiele z nich wycofał z obrotu. Lepiej
        poszukaj innej firmy.
    • zajac515 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 12:26
      A skąd masz takie informacje, narzędzia są dobre moim zdaniem
      • slawek73 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 12:52
        Tego na forum powiedziec nie mogę. Zdradze tylko, że ode mne zalezy czy dany
        produkt zostanie dopuszczony do obrotu z tych czy innych wzgledów.
        pozdr.
        • artur1976 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 30.06.05, 13:10
          NIe wiem skąd jesteś, ale w Topexie akurat ja zajmuje się wprowadzaniem
          elektronarzędzi i wiem co jest wprowadzane. Jeśli działasz w konkurencji, to
          pragnę Cię poinformować, że jesteśmy jedyną polską firmą oferującą
          elektronarzędzia, która posiada własne laboratorium, które jest regularnie
          kontrolowane przez PCBC (zapewne wiesz jak odczytać ten skrót, na wszelki
          wypadek jest to Polskie Centrum Badań i Certyfikacji. Takie same urządzenia jak
          w Topexie możesz oczywiście zakupić w tzw. firma zachodnich, które również
          importują je z Chin i po prostu biorą jedynie większą marże bazując na
          niewiedzy klienta.
          Życze miłego dnia, chociaż nie lubie takich marnych kłamczuchów.
          Pozdrawiam wszystkich pozostałych gości forum.
          Artur
    • dyson NIE KUPUJ Z TOPEXU! 29.06.05, 13:22
      Nni zadnych top tools i temu podobnego chinskiego szajsu.
      Narzedzie tej firmy naleza do najtanszych i najgorszych jakie mozna kupic, i
      wiem bo kiedys tez uzywalem przez chwile. Szczotki druciane rozwalaja sie,
      wkretaki krzywia lub lamia, szkoda gadac. Jak ma to sluzyc do czego wiecej niz
      rozkrecanie komputera to koniecznie wybierz inne porzadniejsze narzedzia.
    • nom73 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 29.06.05, 14:09
      marzenocha napisała:

> proszę o radę, bo chcę kupić chłopakowi zestaw narzędzi tej firmy.

Lepiej kup mu coś, na czym się znasz. Z takiego zestawu narzędzi zapewne nie
      będzie zadowolony, ale pewnie nie poznasz tego po nim. :-)
      To już Toya robi lepsze rzeczy, albo Yato (chyba to samo co toya :-) ).

• artur1976 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 30.06.05, 13:14
        O o jaki zestaw Pani dokładnie chodzi i czym syn się zajmuje (do czego będzie
        go wykorzystywał?)
        Artur

• iberia29 szmelc n/t 29.06.05, 14:15
      • rikitikitak1 Re: szmelc n/t 29.06.05, 20:37
        zajmuje sie remontami i wiele narzedzi sie u mnie przewija Topex to fajans!!!
        moze do drobnych prac w domu sie nadaje ale napewno nie do wielokrotnego
        stosowania jesli masz cos takiego kupic to lepiej zainwestuj w markowy sprzet!!!
        • artur1976 Re: szmelc n/t 30.06.05, 13:15
          Skoro się zajmujesz zawodowo remontami, to czemu używasz sprzetu dla hobbystów?
          Jak będziesz budował dom, to cegły będziesz woził Seicento?
    • artur1976 Re: czy narzędzia firmy TOPEX są dobrej jakości?? 30.06.05, 13:19
      Takie informacje najlepiej sprawdzać w sklepach specjalistycznych (hurt
      tradycyjny), gdzie mimo że sprzedają trównież tanie E-N, to nie pozwalają sobie
      z reguły na sprzęt oszukany - a Topexu jest tam jednak sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka