Gość: yoyo IP: 217.96.5.* 24.05.01, 21:56 Czy fakt źe podnieca mnie kobieta która się masturbuje to zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Masturbacja kobiety IP: 203.202.95.* 25.05.01, 06:34 Gość portalu: yoyo napisał(a): > Czy fakt źe podnieca mnie kobieta która się masturbuje to zboczenie? Yoyo, A kogoz to nie podnieca????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Masturbacja kobiety IP: 194.96.106.* 06.06.01, 16:00 to jestes pedelam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Masturbacja kobiety IP: 195.94.222.* 28.05.01, 11:40 Nie wiecie nawet jakie to podniecajace, gdy ja to robie, a on patrzy… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Masturbacja kobiety IP: *.*.*.* 28.05.01, 14:34 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Nie wiecie nawet jakie to podniecajace, gdy ja to robie, a on patrzy. Zdajemy sobie sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: Masturbacja kobiety IP: *.library.uu.nl 30.05.01, 17:51 mialem kiedys dziewczyne ktora robila to jako element gry wstepnej i bylo naprawde super.Nie ma sie czym przejmwac widok masturbujacej sie partnerki jest podniecajacy chyba dla wszystkich mezczyzn,sadze ze kobiety tez lubia patrzec gdy my to robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giselle masturbacja mężczyzny IP: *.pl 03.06.01, 14:00 jest tak samo podniecająca dla mnie, jak moja masturbacja dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oicug Re: IP: 212.191.70.* 03.06.01, 15:02 Don't masturb in vain ! Isn't better do love together without this practics contrary to nature ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: kilka lekcji angielskiego potrzebuje dzidek (Oicug) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:32 Gość portalu: Oicug napisał(a): > Don't masturb in vain ! Oznacza: do it successfully! A ty przeciez probujesz nawolywac , by tego nie robic. Nie ma slowa masturb, jest masturbate. >Isn't better do love Nie mowi sie "do love" tylko "make love", jest to sformulowanie dosc znane, a cale zdanie powinno brzmiec: isn't it better to make love... > together without this practics contrary to nature ? Nie ma takiego slowa jak "practics". Chciales tez chyba powiedziec " against nature"? Netykieta zaleca ignorowac bledy ortograficzne i stylistyczne, ale ty zrobiles ich tyle, ze wypowiedz jest bez sensu ( jak zwykle) Slowem musisz wziac pare lekcji angielskiego, zwlaszcza jako znany fizyk i pedagog, wychowany na "obszczej seksuologii" nie mozesz tak isc po linii najmniejszego oporu i wypisywac polonizmy po angielsku, nie rozczarowuj mnie Dzidek. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: kilka lekcji angielskiego potrzebuje dzidek (Oicug) - do Sary 03.06.01, 19:08 Saro, netetykieta zabrania tez wielu innych rzeczy. Jak sama widzialas: czy Oicug vel ped vel fizyk vel gucio vel.... 100 innych nickow kiedykolwiek sie do tych zasad dostosowal?? Spojrz moze na inne dzialy forum GW (Zdrowie, Nauka, Kobieta, Edukacja), a sama zobaczysz, jak on sie tam zachowuje ;) Nie musisz sama przepraszac, *inni* powinni to zrobic :) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oicug Re: kilka lekcji angielskiego potrzebuje dzidek (Oicug) - do Sary IP: 212.191.70.* 04.06.01, 09:02 Jesli tylko kilka to i tak dobrze . Wyrazalem sie plynnie w tym jezyku , kiedy Ciebie Saro jeszcze nie bylo na swiecie . Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: kilka lekcji angielskiego potrzebuje dzidek (Oicug) - do Dzidka 04.06.01, 18:46 Ale od tego czasu nie zrobiles postepow ergo stoisz w miejscu, ergo cofasz sie. I nic w tym zlego, tyle, ze uzywasz jezyka tak, ze oczy wiedna. A mialo byc seducively. Moze lepiej, Dzidek, pisz po rosyjsku, ten jezyk najwyrazniej znasz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: kilka lekcji angielskiego potrzebuje dzidek (Oicug) - do Sary 17.06.01, 14:41 Szkoda, stary, ze przez ten czas cala ta plynna znajomosc jezyka odplynela... gale ---- http://gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veneer Re:to Sara IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 06.06.01, 00:53 Sara serduszko a moze "it is better to make love,isn't it ?.Well... Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re:to Sara 06.06.01, 12:15 Rzekles. Ale nie w przypadku zdanka, ktore probowalam prostowac, bo ono sie nie konczy na tym pacyfistycznym wezwaniu, tylko ma fascynujacy ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: Masturbacja kobiety 04.06.01, 19:56 Nie, to świadczy tylko o tym, że twój organizm jest zdrowy. Natomiast na Twoim miejscu zapytałbym się tej kobiety, dlaczego woli to robić sama, a nie z Tobą. Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: Masturbacja kobiety IP: *.pl 05.06.01, 22:07 gepe napisał(a): > Nie, to świadczy tylko o tym, że twój organizm jest zdrowy. Natomiast na Twoim > miejscu > zapytałbym się tej kobiety, dlaczego woli to robić sama, a nie z Tobą. > Pozdrawiam - gepe ponieważ jest to zupełnie inny rodzaj doznania- dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
dz Re: Masturbacja kobiety 14.06.01, 12:35 no i chce sobie człowiek poczytać o podniecającym masturbowaniu sie kobiet, a tu prawie cały post o nauce angielskiego......ale zmyłka...buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shayen Re: Masturbacja kobiety IP: *.arcor-ip.net 09.07.01, 23:42 oni wiedzieli ze nikt nie spojrzy na temet:"podyskutujmy o angielskim" trzebabylo sprowokowac uzywajac word´a masturbacja ale szprytnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś