zorbi8 09.07.05, 20:09 co jest dla was wazniejsze, zrobmy mala ankiete. ja zwracam uwage tysiac razy bardziej na piekny kobiecy tylek niz na najpiekniejsze cycki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:10 ja na piekne meskie dłonie Odpowiedz Link Zgłoś
zorbi8 Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:12 tygrysio_misio napisała: > ja na piekne meskie dłonie > a jakie meskie dlonie sa piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:20 takie duze i silne..i takie jakby to ci poeidziec...ładne:) nie wiem ale to pewna idealnosc ksztaltu i wywazenie miedzy zadbaniem a niezadbaniem (zeby nie popekane i szuche ale i nie lalusiowate) takie poprostu zeby chcilo sie byc nimi caly czas dotykaną:) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrator Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:20 moim skromnym zdaniem: piękna pupa.... :) piersi nie są aż tak istotne, grunt, żeby były natomiast kształtność pośladków przyprawia mnie o wielką ochotę na grzech Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:23 Wąska talia i tyłeczek jak serduszko. Piersi owszem. Byle nie piersiska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rsobczuk Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 20:59 Oczywiście na piękną pupę :) Mniam mniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: na co zwracamy uwage - tylek czy piersi - glo 09.07.05, 22:31 To zależy czy kobieta stoi do mnie przodem czy tyłem :P Odpowiedz Link Zgłoś