deikiki 28.07.05, 13:16 i jak reagujecie, kiedy rejestrujecie na sobie oczy kobiety, w ktorych jest napisane_ .. taaaaaaak mi sie podobasz.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antediluvian Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:28 ..oj Ty glupia.. nie wiesz co czynisz.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:34 No tak sobie wtedy wlasnie mysle.. Odpowiedz Link Zgłoś
deikiki Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:41 ale ja pytalam, co to takiego sie dzieje, ze nie wiem co czynie, Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:43 samokrytyka.. uwazam, ze popelniasz blad w danym przypadku.. (oczywiscie jezeli chodziloby o mnie). :] Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:47 Obiektywnie jednak oceniajac : A- jest mi milo B- po chwili zaczynam sie zastanawiac co jest powodem czy aby nie jakas desperacja :\ Odpowiedz Link Zgłoś
deikiki Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 13:48 antediluvian napisał: > samokrytyka.. uwazam, ze popelniasz blad w danym przypadku.. (oczywiscie jezeli > > chodziloby o mnie). :] ooj, przeciez nie chodzi o case study. o Ciebie czy o kogos innego. o to czy jest wart czy nie. ale o samo zjawisko. chyba, ze nikomu to sie tutaj nie zdarzylo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 14:08 Ja się najczesciej wtedy budze ze snu Odpowiedz Link Zgłoś
ang76 Re: misiaczki.. ;) co czujecie 28.07.05, 14:08 oni są okropni ;-))) :)))) An Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: misiaczki.. ;) co czujecie 30.07.05, 22:57 Ja przeważnie jestem w stresie, ale i tak lubię. Zresztą wiem, że raczej sama nie podejdzie, także kłopot z głowy. Głupio tak udawać, że się nie zwraca uwagi, bo to i tak widać. Z drugiej strony mam takie poczucie, że ona by chciała żebym od razu zachowywał się tak jak jej wymyślony ideał i wolę nie rozwiewać jej wątpliwości:) Oczywiście zależy jaka kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś