lelia 27.08.05, 15:20 czy przeszkadza wam ze kobieta jest biedna,mieszka w wynajetym pokoju i pracuje w sklepie spozywczym.Czy gdyby wam to powiedziala na ktorejs randce odepchnelo by to was od niej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataan Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 15:22 lelia napisała: > czy przeszkadza wam ze kobieta jest biedna,mieszka w wynajetym pokoju i > pracuje w sklepie spozywczym.Czy gdyby wam to powiedziala na ktorejs randce > odepchnelo by to was od niej. nie zrozum mnie zle, ale.... pogielo Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
lelia Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 15:29 w jakim sensie pogielo mnie bo nie rozumiem ale jakos obserwuje ze faceci wola bogate laski z wlasnym mieszkaniem i bryka a tych biednych nikt nie zauwaza Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 15:36 jasne, ze kazdy wolalby madra, piekna i bogata, ale to ostatnie nie jest decydujace, lecz: uroda charakter wyksztalcenie Moze masz jakies braki w ktorejs z tych trzech wymienionych pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
syslog Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 14.10.05, 14:38 Zalosny jestes Panie Kolego! Zwroc uwage najpierw na czlowieka, zakochaj sie w nim, jesli widzisz w tym cel - sa to rzeczy nieulotne w przeciwienstwie do majatkowosci. sys Odpowiedz Link Zgłoś
brodaczbrodawski Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 15:27 Jak to ekspedientka ze sklepu spozywczego, dziewcze szuka "Zywca" do dyskusji, a Ty ja tak na skroty!? Odpowiedz Link Zgłoś
yeb522 Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 16:27 odstawilbym te nedze od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 16:34 Opisz ja dokladniej. Jesli ma inne walory to kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 17:21 w żadnym wypadku by nie przeszkadzało mogłaby mi to powiedzieć od razu ale to nie miałoby wpływu na naszą znajomość nigdy nie zwracam uwagi na metki na ubraniach itp. oznaki bogactwa Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 27.08.05, 18:24 jezeli ludzie mierzą człowieka takimi kategoriami jak Ty tu przedstawiasz to ja mysle że świat zmierza ku zagładzie Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Zlota 27.08.05, 19:18 wez nie kituj ze zakochalabys sie w zebrajacym Rumunskim cyganie i chcialabys mu pokazac jaka jestes mistrzynia fellatio. Wyluzuj, OK? Nie polecisz na jakiegos spada, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zlota 27.08.05, 20:12 krecilapka napisał: > wez nie kituj ze zakochalabys sie w zebrajacym Rumunskim cyganie i chcialabys > mu pokazac jaka jestes mistrzynia fellatio. Wyluzuj, OK? Nie polecisz na > jakiegos spada, to pewne. czy kiedykolwiek kochaleś? watpię!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Watp sobie, 27.08.05, 21:38 A prawda jest taka. Jakbym nie kochal tobym nie dostawal od kobiet dowodow milosci :). Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Watp sobie, 27.08.05, 21:53 krecilapka napisał: > A prawda jest taka. Jakbym nie kochal tobym nie dostawal od kobiet dowodow > milosci :). nie chwal sie a raczej to kobietom każ sie tu wypowiadać o dowodach milosci . jakos Ci nie wierzę ;(((((((( kochać nie każdy potrafi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Jak wyjechalem na tydzien, 27.08.05, 22:00 to moja papuga z zalu niz nie zarla, i wyskubala sobie wszystkie piora na brzuchu i pod pachami! Zostaly jej tylko na karku bo dziobem nie siegala! Tez ja kochalem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Jak wyjechalem na tydzien, 27.08.05, 22:23 krecilapka napisał: > to moja papuga z zalu niz nie zarla, i wyskubala sobie wszystkie piora na > brzuchu i pod pachami! Zostaly jej tylko na karku bo dziobem nie siegala! Tez > ja kochalem. jak mogłes samo ptaszysko zostawić????????? nie masz widac sercca albo masz po innej stronie:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hansii no i widze, ze moja bystrota, goldlwoman 27.08.05, 22:33 Krecilapce podpuscic sie dala... ale rozgrzeszenie ode mnie dostajesz.. za koncowa dezorientacje... A Ty Lapka kres dalej, tylko prosze w rekawiczkach, bo ja wobec mojej Zlotej Kobiety mam pewne plany zyciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: no i widze, ze moja bystrota, goldlwoman 27.08.05, 22:41 hansii napisał: > Krecilapce podpuscic sie dala... > ale rozgrzeszenie ode mnie dostajesz.. > za koncowa dezorientacje... > > A Ty Lapka kres dalej, tylko prosze w rekawiczkach, > bo ja wobec mojej Zlotej Kobiety mam pewne plany zyciowe... cha cha cha za przyzwoleniem ma sie rozumieć:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: no i widze, ze moja bystrota, goldlwoman 27.08.05, 22:43 goldenwomen napisała: > cha cha cha za przyzwoleniem ma sie rozumieć:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Twojego Bernardyna? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: no i widze, ze moja bystrota, goldlwoman 27.08.05, 22:48 hansii napisał: > goldenwomen napisała: > > > cha cha cha za przyzwoleniem ma sie rozumieć:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Twojego Bernardyna? innej rasy to psisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ja sie zalamie... 27.08.05, 23:02 goldenwomen napisała: > innej rasy to psisko :D mow lepiej od razu, jaka lubi kielbase i czy mu nie przeszkadza, jak sie jego Pania w Uszko caluje? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: ja sie zalamie... 27.08.05, 23:07 hansii napisał: > goldenwomen napisała: > > innej rasy to psisko :D > > mow lepiej od razu, jaka lubi kielbase i czy mu nie przeszkadza, > jak sie jego Pania w Uszko caluje? jasne ze uwielbia wędliny pod każda postacia a co do całowania w jego obecności to może byc róznie cha cha cha ale Maleńki nie załamuj się a kiełbase miej na podorędziu cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Wtret 28.08.05, 07:31 maly: psy nie powinny jest wedliny, szkodza im uzywane przyprawy i moga miec swedzaca wysypke. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Wtret 28.08.05, 08:56 dzięki za troskę w sprawie psa ale to wiem o czym piszesz :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hansii to co radzisz przyniesc? 28.08.05, 09:22 krecilapka napisał: > maly: psy nie powinny jest wedliny, szkodza im uzywane przyprawy i moga miec > swedzaca wysypke. Dla zneutralizowania czujnosci, bo na Psach sie nie znam, hollera? Kurczak pieczony? - To sam nie wyrobie tego zapachu i jeszcze zaczne z nim walczyc o podzial. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: to co radzisz przyniesc? 28.08.05, 10:13 Butle winiucha za 10 pln, bukiet za 12 pln i paczke gumek za reszte klepakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: to co radzisz przyniesc? 28.08.05, 11:02 krecilapka napisał: > Butle winiucha za 10 pln, bukiet za 12 pln i paczke gumek za reszte klepakow :) ja nie pije wina marki "szato wino" zapamietaj sobie Maleńki że masz do czynienia z KOBIETĄ a nie z jej oznakami :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: to co radzisz przyniesc? 29.08.05, 09:19 > ja nie pije wina marki "szato wino" Pfff... a kto powiedzial ze winiucho jest dla Ciebie? Dla Ciebie to te badyle :). Prawdziwy mezczyzna winien byc zabezpieczony - stad gumy i butla gdyby sie okazalo ze przyslowie "nie ma brzydkich kobiet..." jest prawdziwe :D. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to co radzisz przyniesc? 29.08.05, 13:19 krecilapka napisał: > > Pfff... a kto powiedzial ze winiucho jest dla Ciebie? A to tego psiaka chcesz tym winem upic, by Pani wygrzeczniala? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: to co radzisz przyniesc? 28.08.05, 11:03 hansii napisał: > krecilapka napisał: > > > maly: psy nie powinny jest wedliny, szkodza im uzywane przyprawy i moga m > iec > > swedzaca wysypke. > > Dla zneutralizowania czujnosci, bo na Psach sie nie znam, hollera? > Kurczak pieczony? > - To sam nie wyrobie tego zapachu i jeszcze zaczne z nim walczyc o podzial. będe Was godzic w razie czego! a o gumkach zapomnij! :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
spiritual.sanctuary Re: to co radzisz przyniesc? 30.08.05, 20:26 znaczy bez gumek :P Jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaal Re: Zlota 29.08.05, 01:59 > > wez nie kituj ze zakochalabys sie w zebrajacym Rumunskim cyganie > czy kiedykolwiek kochaleś? watpię!!!!!!!!!!!!! A czy Ty kiedykolwiek zakochalas sie w zebrajacym rumunskim cyganie? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
syslog Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 14.10.05, 14:41 a moze dziwczyna na wyjatkowe szczescie i raz grajac w lotto wygra kilka milionow dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Mi to dynda, 27.08.05, 19:23 nie jestem ksiaze Karol, nie celuje w high-class, wiec mi to dynda. Baby ze spozywczego nawet dobrze mi sie kojarza w tych stylonowych fartuchach :-D. Fajnie byloby gdyby umiala sie poslugiwac nozem i widelcem, nie bluzgala, nie bekala i nie siorbala przy dzieciach. No taka tam ogolna etykieta i higiena. Biedna to nawet lepiej, bo bylaby ode mnie bardziej uzalezniona. Jak wiadomo - kto ma pieniadze ten ma wladze :D. Zreszta mowiac szczerze - niewielki odsetek facetow przedklada kasiore swoich kobiet, nad ich zalety i walory ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lkish21 Re: Mi to dynda, 27.08.05, 22:50 > Biedna to nawet lepiej, bo bylaby ode mnie bardziej uzalezniona. Jak wiadomo - > kto ma pieniadze ten ma wladze :D masz malego penisa i problemy z zaspokajaniem kobiet, ze musisz to robic poprzez kase??:/ zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Mi to dynda, 27.08.05, 22:56 lkish21 napisał: > > Biedna to nawet lepiej, bo bylaby ode mnie bardziej uzalezniona. Jak wiad > omo - > > > kto ma pieniadze ten ma wladze :D > > > masz malego penisa i problemy z zaspokajaniem kobiet, ze musisz to robic > poprzez kase??:/ > > zalosne ale dowaliłas!!!!!!!!!!! trafiła kosa na kamień :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: Mi to dynda, 28.08.05, 06:24 czesto mniej atrakcyjna kobieta nie chce spojrzec prawdzie w oczy ze piekna nie jest, woli myslec ze to chodzi o jej biede. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Mi to dynda, 28.08.05, 07:29 > masz malego penisa i problemy z zaspokajaniem kobiet, ze musisz to robic > poprzez kase??:/ Kasa moze zaspokoic tylko niektore potrzeby. Solidny i frywolny koniuch jest potrzebny do swobodnego zawiazywania zwiazkow. Zycia nie znasz? Faktycznie, tak chetnie bys klekala przede mna za stowke??? Szanuj sie troszeczke dziewczyno. Mloda jeszcze jestes, a juz taki lampucerski charakterek! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Mi to dynda, 28.08.05, 15:48 Krecikołapka a ile Ty masz lat? :DDDDDDDDDDDDDD przyznaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Mi to dynda, 29.08.05, 17:10 lepiej nie, bo i tak będzie kręcił ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_25 Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 29.08.05, 01:51 jeśli byłaby przy tym ładna, inteligentna i z fajnym charakterem, to dlaczego by miałoby to kogoś odrzucać? chyba że takiego faceta, który sam nie potrafi zarobić, a jednocześnie chciałby wygodnie żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
hans7887 Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 29.08.05, 15:55 tak, spotkalbym sie. nie widze problemu oprocz tego, ze sporo biednych chce sie spoytkac z bogatymi facetami wlasnie dlatego, zeby juz nie byc biednymi... Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 29.08.05, 17:12 Oczywiście pod warunkiem, że byłaby bogata ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Gdzie jest Brutalny Gajowy??? 29.08.05, 18:27 Gdzie jest Brutalny Gajowy??? On cos wiedzial o tym, jego przyszli tesciowie nie mieli samochodu i on z tego powodu podwazyl sens zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: czy spotykalibyscie sie z biedna? 28.09.05, 03:06 To na swój sposób nawet słodkie jest.. A tak serio, to g... mnie obchodzi ile ona ma kasy.. Odpowiedz Link Zgłoś