cowboy_girl 27.08.05, 18:28 Jak połączyć słodkość i mądrość??? Panna uważana za słoką nigdy nie będzie uważana za mądrą(to przeciwieństwa). Na czym polega słodkość? (bo różowy wam się nie podoba...) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 18:34 mi się różowy w ogóle ze słodkością nie kojarzy każda dziewczyna jest słodka gdy śpi gdy się przytula gdy mówi czułe słówka Odpowiedz Link Zgłoś
cowboy_girl Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 18:40 no właśnie.. Jak to, gdy śpi???? Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 18:55 skąd takie ździwienie swojego czasu mogłem godzinami patrzeć jak moja dziewczyna śpi nie potrafię tego wytłumaczyć ale ten niewinny wyraz twarzy był dla mnie naprawdę słodki i fascynujący Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 18:40 Mówisz że dziewczyna może być tylko tylko słodka lub niesłodka i tylko głupia lub mądra. A to nieprawda. Dzielisz świat na rzeczy czarne i białe (ewentualnie różowe) tymczasem życie ma wiele kolorów. A co do słodyczy - nie każdy lubi słodzoną herbatę, a mało kto lubi przesłodzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Laska madra, 27.08.05, 19:29 moze byc slodka jesli tylko zechce. Moze byc wredna suka, ulegla sunia, raszplowata, wdzieczna, urocza, podniecajaca, odpychajaca, ciekawa, nijaka, zmyslowa, zimna. Moze byc naiwnym blond kociakiem i rybowata bibliotekara. Umie to wszystko wykreowac, i nie musi sie nikogo pytac "jak to wszystko zrobic". Odpowiedz Link Zgłoś
cowboy_girl Re: Laska madra, 27.08.05, 19:31 A jak być raszplowatą i rybowatą bibliotekarą??? Bo te akurat typy są mi nieznane.. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Laska madra, 27.08.05, 19:35 > A jak być raszplowatą i rybowatą bibliotekarą??? > Bo te akurat typy są mi nieznane.. To ja razem z Toba poczekam na wypowiedz jakiejs inteligentnej kobiety. Madra bedzie wiedziala JAK :D. Odpowiedz Link Zgłoś
cowboy_girl Re: Laska madra, 27.08.05, 19:39 raszplowatą hmmm......wulgarną???? rybowatą bibliotekarą to cichą, zaczytaną i otyłą ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Laska madra, 27.08.05, 20:16 no trzeba bylo tak od razu mowic - wystarczylyby 2 slowa - SKOMPLIKOWANA i INTERESUJACA :] Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Lapka, kto Cie tego nauczyl? 27.08.05, 22:49 zakladam sie, ze niezamezna siostra mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 20:10 Panna uważana za słoką nigdy nie będzie uważana za mądrą(to przeciwieństwa Bzdura! Przeciwieństwem kobiety słodkiej jest raczej kobieta ponura, odpychająca. "Słodkośc" może się przejawiać w sposobie w jaki się dziewczyna usmiecha itd, albo moze miec po prostu slodką buźkę i nic na to nie poradzi. Tobie chyba chodziło o typ słodkiej idiotki. Ale tak samo te cechy mogą występować "w innych zestawach" :) Slodka idiotka udaje słodką, a niekore są słodziutkie z natury i nic na to nie poradzą, że się takie urodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 21:01 Właśnie - ja kiedyś znałem kokietkę-intelektualistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 21:26 > Właśnie - ja kiedyś znałem kokietkę-intelektualistkę. A jakie miala cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: musi być mądra i słodka... 27.08.05, 22:31 A to ciekawe, bo zwykle dziewczyny albo mają duży biust i kształtne pośladki albo są szczupłe, wysokie i mają małe piersi, ale długie, zgrabne nogi. A ta - pełen zestaw, uniwersalna: big cyc, ładny tyłeczek i piękne nogi. A ubiór - niby skromny, bez extrawagancji, ale jednak podkreślający wszystkie ww atuty, a czasem nawet wyzywający. Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: :-)~~~~ 28.08.05, 10:17 To było dawno temu. Ale jak obie przyminam... Nie, wątek o wspomnieniach jest obok. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: musi być mądra i słodka... 30.08.05, 22:32 cowboy_girl napisała: > Jak połączyć słodkość i mądrość??? > Panna uważana za słoką nigdy nie będzie uważana za mądrą(to przeciwieństwa). > Na czym polega słodkość? (bo różowy wam się nie podoba...) > ... a co z wielkimi cycami i jędrną pupą? Odpowiedz Link Zgłoś