Dodaj do ulubionych

a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba!

IP: *.proxy.aol.com 04.06.01, 05:47
Czy to nie jakies natrectwo?
Mary,zajmij sie czym, bo nie warto poswiecac zycia na sledzenie zgodnosci
numerow, nickow itd.,i przestan wreszcie przesladowac tego biednego Peda.
Nawet on,z jego gledzeniem,jest zabawniejszy niz ty,ze swoja mania przesladowcza
Gdzie tylko sie pojawiasz,natychmiast psujesz kazdy temat!
Czy ty nie jestes przypadkiem nauczycielka w szkolce niedzielnej?
Daj ludziom zyc,OK?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oicug Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: 212.191.70.* 04.06.01, 08:54
      Dzieki Hanko ! Istotnie mam juz tego po uszy . Ale w
      zyciu nieustannie spotykalem sie z takimi tropiacymi
      mnie przesladowcami . Nic dziwnego , ze poszukuje
      wyjasnien tych zachowan w sferze zjawisk
      nadprzyrodzonych . A ze staram sie pisac na luzie to
      prawda , nie wiem tylko czy czytelnicy smieja sie we
      wlasciwym miejscu. Pozdrawiam.
      • mary_z_danii Oicug 04.06.01, 11:35
        Ped, ciebie nie trzeba sledzic, bo sam jestes na kazdym forum - i wypisujesz
        bzdury na moj temat, czego ja *tez* mam juz powyzej uszu.
        Przypominam ci, ze wczoraj na ten temat rozmawialismy na dziale Nauka, nawet
        mnie przeprosiles i obiecales poprawe. Dzis zaczynasz odgrzewanie starych
        brudow od nowa. Czy nie mozesz byc konsekwentny przynajmniej raz?
        A jesli juz masz taka obsesje oczerniania mnie na kazdym kroku, to zrob to
        otwarcie, bez chowania sie po katach, bo wlasnie to z pewnoscia osmiesza cie w
        oczach czytajacych.
        Wypisuj swoje bzdury gdzie tylko chcesz, przestan tylko sie mnie czepiac, co -
        przypominam raz jeszcze - obiecales mi wczoraj.
      • Gość: we Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: *.ppp1-1.amb.worldonline.dk 10.06.01, 23:19
        aad
    • sara Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! 04.06.01, 19:14
      Hanka W., troche nie wiesz co komentujesz. Jesli to twoj jedyny nick, to jestes
      tu debiutantka, i nie znasz calej smakowitej historii dotyczacej Mary i Peda,
      ups, przepraszam - Oicuga, a zreszta kto by tam zliczyl wszystkie jego ksywy.
      To nie o to chodzi, ze staruszek gledzi, to mozna zlozyc na karb wieku i
      przejsc neurologicznych( neurotycznych?). Podobnie mozna wykazac tolerancje w
      kwestii wszedobylskiego swintuszenia, coz , niech gosc cos z tego zycia ma. A w
      realu ma niewiele, o czym mowil, zwierzajac nam sie wielokrotnie na roznych
      dzialach ze swego smutnego zycia. Posuwa sie on jednak niejednokrotnie za
      daleko, obrazajac ludzi. Nie wiem, czy watki o domach publicznych gdzies sie
      jeszcze na dole placza, poczytaj co mozna wypisywac o kobietach. Matkom w
      ciazy udziela jako medyk porad, by robily sobie lewatywe plastikowa butelka, po
      czym twierdzi, ze rada byla dla mojego dziadka - cos bladzi biedaczysko
      najwyrazniej. Obraza tez konkretnych forumian, ofiara tego padla Mary. Ciekawe,
      jak ty bys zareagowala na pare sformulowan skierowanych przez naszego
      ucisnionego pod jej adresem. Pod moim rowniez, bylam nazywana lesbijka, istota
      pelzajaca, z przyssawkami na lapach. LOLOL Ale niech to nalezy do niechlubnej
      przeszlosci, Dzidek zadeklarowal sympatie, a tej nigdy na forum odrzucac nie
      nalezy. I nie wracalabym do tego gdyby nie twoja obrona Czestochowy.
      A co do do Mary i Peda - lepiej nie wtracac sie jak sie nie zna sprawy, droga
      Hanko W. Mysle tez, ze wygadany fizyk, wykladowca, swietnie poradzi sobie bez
      adwokatow. A slowo medzi jest chamskie, co z ciebie za baba...?
      • Gość: 1øre Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: 195.41.66.* 07.06.01, 17:29
        Mary z Danii ma zawsze racje i wszyscy powinni jej sluchac. Jak ma sie jakies
        watpliwosci to ona wszystkie rozwieje. Taka jest Mary. A moze powinnismy raczej
        nazywac ja z polska? Bo co ta za Polka z Mary?

• Gość: agata Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: *.telia.com 07.06.01, 17:32
      Marys!
      • Gość: Dzidek Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: 212.191.70.* 07.06.01, 19:14
        A tu znow przemadrzala Sara spieszy z odsiecza jako
        obrazona w imieniu wszystkich ucisnionych i
        przesladowanych kobiet i traktuje z pozycji wyzszosci .
        Wypowiedzi mowia same za siebie i nie wymagaja
        komentarzy i objasnien. Ja za wami nie sledze i nie
        cytuje na kazdym kroku waszych wypowiedzi . Pozwolcie
        sobie na wiecej , wejdzcie na dzial Depresja i
        wykpiwajcie tych wszystkich ktorzy tam pisza - smialo
        ! Uzywajcie sobie do woli !
        • esther Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! 08.06.01, 13:16
          Dajcie sobie spokoj. Sara jest jedna z niewielu osob na forum ktore maja cos
          rozsadnego i ciekawego do powiedzienia, reszta niestety zajmuje sie glownie
          docinaniem innych, co oczywiscie jest prostsze niz prowadzenie sensownej
          dyskusji, na co niewiele osob stac.
          Co do Mary i Peda - przestancie sie wtracac to jest ich sprawa. Gdyby na
          swiecie bylo mniej wscibskich ludzi bylibysmy zdrowsi. A na teskty Peda sama
          sie nabralam i Mary sie nie dziwie.
          Pozdrowienia dla Sary i Mary.
          • Gość: Ped Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! To Es IP: 212.191.70.* 08.06.01, 17:24
            Et tu Esther contra me ?
            • sara Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! To Es 08.06.01, 18:18
              Gość portalu: Ped napisał(a):

&#62 Et tu Esther contra me ?

Ab re ped, tu contra bonos mores.

• Gość: Ped Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: 212.191.70.* 08.06.01, 19:08
                O tempora , o mores !
                • sara Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! 08.06.01, 19:23
                  Gość portalu: Ped napisał(a):

&#62 O tempora , o mores !

Sat prata biberunt!

• Gość: Mania Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! IP: *.ceu.hu 09.06.01, 18:10
                    bardzo sie robi intrygujaco. wiec ja gwoli li-tylko ciekawosci: dlaczego, Ped/itd masz tyle nickow?
                    Rozumiem, ze jesli sie erotycznie-romanycznie wywnetrzasz, to chcesz byl hyper-anonimowy. Ale w
                    normalnej wymianie- po co? No bo w gruncie rzeczy, to moze sam ze soba polemizujesz, bedac
                    rowniez sara i Mary-aus-Denmark? Taka nowa wersja pasjansa (fo)rumowego?
                    M
                    • Gość: Ped Re: a mary a danii nic tylko chodzi za pedem i medzi-co za baba! Do Ma IP: 212.191.70.* 09.06.01, 19:37
                      Pomysl niesmowity . ! Jeszcze na to nie wpadlem ! Ale
                      to taka proba ucieczki przed przesladowcami .
                      Pozdrawiam Cie Maniu . Kontynuuj powiesc . Mam swietne
                      pomysly a Ty opanowany warsztat . Moze zalozymy spolke
                      autorska ?
                      • mary_z_danii Ped 09.06.01, 20:01
                        No i znowu zaczynasz, ped. Nikt cie nie przesladuje, co najwyzej twoje wlasne
                        obsesje, ktore pchaja ciebie, by obrazac i dezawuowac innych - jak np. mnie.
                        Przypominam ci, ze od mojego pierwszego postu na forum Kobieta podszywales sie
                        pod moj nick (dopoki dla jasnosci nie zmienilam go na obecny), wyzywales mnie
                        od lesbijek, starych bab etc. etc., probowales napuscic swych kolesiow, by
                        pisali do mnie i Sary wulgarne emaile, ublizales mi i Sarze rowniez na innych
                        dzialach. Nie rozumiem tylko, dlaczego ma osoba wzbudzila w tobie az tyle
                        emocji. Faktem jest, ze istnieja osoby (nawet kobiety), ktore nie zgadzaja sie
                        z twymi pogladami - i maja do tego prawo. Co z kolei nie upowaznia ciebie
                        do "tepienia" ich za wszelka cene, a juz na pewno nie usprawiedliwia uzywanych
                        przez ciebie metod.
                        Nie rob wiec z siebie biednej ofiary przesladowcow, bo jesli sa tutaj tacy, to
                        byles ty &Co. A nick zmieniasz co i rusz, bo nie chcesz, by nowo przybyli
                        forumianie widzieli jaki z ciebie jest typ, ot co.
                        Jak mowilismy wczesniej - zostaw mnie w spokoju, chociaz widze, ze obsesyjnie
                        sam do tego caly czas powracasz.
                        • esther Re: Sara i Mary 09.06.01, 22:37
                          Zobaczcie jaka przyjemna dyskusja sie wywiazala!
                          Mary - wydaje mi sie ze wyraznie Peda intrygujesz, stad jego zaczepki. Podobnie
                          zaczepial mnie pewien chlopiec w trzeciej klasie podstawowki.
                          Pewnego dnia popchnelam go i zlamal sobie pol zeba.

Ped - nie zaczepiaj i nie prowokuj, lepiej zacznij jakis ciekawy watek.

Moze powinnismy kontynuowac w jezykach innych niz polski, jakos mniej wtedy
                          miejsca na zbedne epitety:))
                          Mary i Sara - pozdrawiam serdecznie
                          • sara Re: Sara i Mary 09.06.01, 22:40
                            Czesc, Esther, milo znow cie widziec! :)
                          • mary_z_danii Re: Sara i Mary -do Esther 09.06.01, 22:58
                            Dzieki za rozsadnego posta i pozdrowienia :)))
                            Sama tez pamietam zagubionych chlopczykow z podstawowki, ktorzy ciagneli za
                            wlosy, zrzucali ksiazki itp - a wszystko, aby tylko zwrocic uwage na siebie -
                            tyle, ze niektorzy z tego wyrastaja, ale niewielu lol
                            As for introducing a new language to future discussions; sounds great to me as
                            our "friend" here masters little areas of it anyway...lol. He nevertheless
                            keeps on trying, and one must say that he seems to be very keen on learning
                            more. Shall we provide aid for him? ;)
                            Nice greetings to you too :))
                            • Gość: mnich Re: Sara i Mary -do Esther IP: *.dhcp.mcphu.edu 09.06.01, 23:39
                              Ladnie ladnie prawie czarownice z Eastwick. Ped zwiewaj bo zaraz zaczniesz
                              wymiotowac czeresniami- w najlepszym wypadku.
                              mnich
                              Sam sie tez ulatniam
                              • mary_z_danii Re: Sara i Mary -do mnich 10.06.01, 00:21
                                Gość portalu: mnich napisał(a):

&#62 Ladnie ladnie prawie czarownice z Eastwick. Ped zwiewaj bo zaraz zaczniesz
                                &#62 wymiotowac czeresniami- w najlepszym wypadku.
                                &#62 mnich
                                &#62 Sam sie tez ulatniam

A to czemu? Masz ogolne problemy z trawieniem, czy po prostu nie lubisz
                                czeresni? ;)

• esther Re: Czarownice 10.06.01, 22:23
                                Czeresnie sa zdrowe i nie tego mnich powinien sie obawiac, a raczej tego, ze
                                czarami swymi czarownice sprawia iz prawdziwym mnichem stac sie bedzie
                                musial:)))
                                Co do Peda - musialyby czarownice zdecydowac, ktora najlepsza byla w szkole z
                                voodoo i ucieczka z forum raczej mu nie pomoze:)
                                Pozdrawiam towarzyszki czarownice jak i przyszle czarow ofiary
                                Esther
                                • Gość: mnich Re: Czarownice IP: *.dhcp.mcphu.edu 10.06.01, 23:06
                                  Wiedzialem wiedzialem. Te imionka tak zgrabnie dobrane. Ped widzisz teraz jak
                                  to niedobrze zadzierac z kobietami. No to teraz uwazaj. Nawet sie boje
                                  tlumaczyc jak to bylo z tymi czeresniami.
                                  mnich
                                  • Gość: Ped Re: Czarownice IP: 212.191.70.* 11.06.01, 08:33
                                    Ogladalem kiedys ten film . Tamte czarownice byly
                                    jednak urocze i wcale mnie nie odstraszaly , wrecz
                                    zazdroscilem bohaterowi obcowania z taka kupa wdzieku.
                                    A co do tych tutaj , to przynajmniej jedna wydaje sie
                                    sprawiac wrazenie dosc obiecujace . A jest prawie w
                                    zasiegu reki, wystarczy wsiasc w pociag . W razie czego
                                    licze jeszcze na pomoc jej sympatycznego dziadka ,
                                    ktory powinien mi byc wdzieczny za dobre rady . Bo
                                    pamietajcie mlodzi , w zyciu najwazniejsze jest dobre
                                    trawienie ! Zrozumiecie to dopiero jak dozyjecie
                                    sedziwych lat !
                                    • esther Re: Czarownica E do Peda 11.06.01, 09:38
                                      Drogi Pedzie,
                                      nawet twoja wiedza, wynikajaca z doswiadczen wielu lat przebywania na tym
                                      pieknym swiecie nie uchroni cie przed czarownicami.
                                      Zostaniesz ukarany za to ze mimo tych wielu lat doswiadczenia nie stales sie
                                      tolerancyjnym ani otwartym czlowiekiem.
                                      Zostaniesz zamieniony w zabe, bez mozliwosci odratowania przez ksiezniczke.
                                      Zreszta watpie czy ktorakolwiek z pan na forum przybieglaby z pomoca.:))))))
                                      Serdecznie pozdrawiam -
                                      Esther
                                      • mary_z_danii Re: Czarownica E 11.06.01, 16:28
                                        Czesc Esther :))
                                        Zamieniac go tylko w zabe?? Wrocilam akurat z kursu o najnowszych osiagnieciach
                                        w dziedzinie czarow i wiedzy tajemnej, mysle, ze bedzie mozna te nowe metody
                                        wykorzystac ;))) lol
                                        Pozdrawiam kolezanke-czarownice ;)
                                  • esther Re: Czarownice 11.06.01, 12:58
                                    Opowiedz, moze cie oszczedzimy, bo dla Peda juz za
                                    pozno...
                                    • Gość: Ped Re: Czarownice IP: 212.191.70.* 11.06.01, 19:20
                                      Esher wprawdzie grozi , ale z wyrazna sympatia. Byla w
                                      filmie scena w kapieli w towarzystwie owych czarownic.
                                      Gotow jestem w niej wystapic nawet w charakterze zaby .
                                      Mogloby to byc bardzo intrygujace !
                                      • sara Re: Czarownice 12.06.01, 17:34
                                        Mamy zbyt wielu chetnych na te forme opuszczenia tego padolu, sorki. W tym
                                        kwartale juz nic sie nie da zrobic. Ale mozesz sprawdzic na Lysej Gorze,
                                        podobno tez maja to w ofercie. Zalecam jednak rozwage w przypadku numeru z
                                        czeresniami - podobno podlegaja u nich wielokrotnemu uzyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka