Dodaj do ulubionych

Kobieta- szef

20.09.05, 13:46
Jak sie czujecie panowie w takiej sytuacji? Czy wolicie by rządził wami facet
czy kobieta?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: Kobieta- szef 20.09.05, 13:47
      Wolę nad sobą kobietę:P
      • b-beagle Re: Kobieta- szef 20.09.05, 13:50
        A dlaczego ?
        • tony82 Re: Kobieta- szef 20.09.05, 13:53
          Kobiety wykazują się większą empatią jako szefowe i bardziej doceniają ją ze strony swoich podwładnych. Poza tym potrafia stworzyć bardziej przyjazną atmosferę w pracy, co kierownikowi rzucającemu "qrwy" się nie zdarza.
          • b-beagle Re: Kobieta- szef 20.09.05, 13:54
            Super odpowiedź, ciekawe czy inni też tak myslą ;-)))
    • dyskopata Re: Kobieta- szef 20.09.05, 13:54
      kobieta bo nie ma tej żądzy władzy i związanym z nią poczuciem wyższości i
      pogardy dla podwładnych
    • gomory Troche to traci genralizacja, 20.09.05, 14:25
      poniewaz zarowno facet jak i kobieta moze byc kiepskim szefem. Ogolnie rzecz biorac wolalbym swojego obecnego szefa ;). Kobieta wydaje mi sie mniej ciekawym przelozonym poniewaz: co najmniej przez kilka dni w miesiacu mozna byc pewnym ze bedzie sie dopieprzala ;). Czesciej przenosza napiecia z zycia prywatnego do pracy, jakos tak schematyczniej mysla, czesciej reaguja histerycznie w stresujacych sytuacjach. Za to latwiej je oczarowac i sprzedawac sie jako pewny siebie specjalista.
      • tony82 Re: Troche to traci genralizacja, 20.09.05, 14:27
        >Za to latwiej je oczarowac i sprzedawac sie jako pewny siebie s
        > pecjalista.

I jesteśmy w domu;))))
    • boston5 a moj Kobieta- szef 20.09.05, 14:35
      ..nie wykazuje empatii i rzuca qr.wami na lewo i prawo wbrew temu, co ktos tam
      powiedzial. Rodzinnych stresow nie przenosi wprawdzie na lono firmowe, ale
      tylko dlatego, ze jest po rozwodzie... buhahaha. Ale ja np. wole, zeby mnie
      ktos opier.dolil zamiast usmiechac sie, a za plecami strugac kolki. Prosty
      facet jestem. Natomiast nie dlatego kobiety nie nadaja sie na szefow. One sa po
      prostu detalistami i czesto nie potrafia dostrzec szerszego obrazu, co jest na
      takich stanowiskach konieczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka