asiulka81 13.10.05, 22:16 Kto mnie wezmie? Jestem ładna długonoga blondynka o szarych oczetach i alabastrowej cerze... No i jak? Jest jakis chetny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:22 od razu z czterach. Po co sie rozmieniać na drobne;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:24 neder napisała: > od razu z czterach. Po co sie rozmieniać na drobne;) wlasciwie o siedmiu myslalam, jeden na kazdy dzien tygodnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:28 a może tak na rano i na wieczór? 14 wtedy się zmiesci ;) pora lunchu to też całkiem fajna godzina;) za 2 lata jesteś na emeryturze. kurczę, fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:31 neder napisała: > a może tak na rano i na wieczór? 14 wtedy się zmiesci ;) pora lunchu to też > całkiem fajna godzina;) za 2 lata jesteś na emeryturze. kurczę, fajna sprawa. moze mi kupi wieksze mieszkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:43 najpierw to musze wiedzie czy kasa bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 22:58 tony82 napisał: > Jaka praca, taka płaca. > ale najpierw musze znac mozliwosci zarobkowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:02 tony82 napisał: > A ile być chciała za całą noc? > szukam kogos na dłuży zwiazek, najlepiej z wielka kasa,taka zeby mi kupił wieksze mieszkanie :)) za noc sie nie sprzedam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:05 tony82 napisał: > Wam to nigdy nie można dogodzić. > mozna! Tylko musisz miec szmal! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Szukam sponsora !!! 19.10.05, 07:56 asiulka81 napisała: > tony82 napisał: > > > Jaka praca, taka płaca. > > > ale najpierw musze znac mozliwosci zarobkowe :))) Ty,idz stan pod lasem na szosie tam gdzie stoja inne prostytutki i rozmawiaj o cenach. Tu ne jest na to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 eee chyba same gołodupce tu :))) 13.10.05, 22:50 musze chyba wyjsc na ulice.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 :))))))))))) 13.10.05, 22:55 kochana wiesz jaki to zarobek? Tylko dbasz o siebie cały dzień później rozmowy i bzykanko.......fajnie brzmi prawda? Tak i zgadzam sie całkowicie z wersją 14 jeden rano drugi wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: :))))))))))) 13.10.05, 22:57 ale jak widzisz jakos sie nie zgłaszają :))) ciekawe dlaczego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:10 Jak już tak bardzo prosisz to ja cię mogę zasponsorować, ale w zamian będziesz musiała nosić moje logo na czole. Pasuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:12 modrooka napisała: > Jak już tak bardzo prosisz to ja cię mogę zasponsorować, ale w zamian będziesz > musiała nosić moje logo na czole. Pasuje? ;) Ale kiedy ja marze aby noscic logo mojego sponsora w majtkach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:20 > Ale kiedy ja marze aby noscic logo mojego sponsora w majtkach...:) Nie no ta opcja odpada. Ale pamiętaj, starałam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:23 modrooka napisała: > > Ale kiedy ja marze aby noscic logo mojego sponsora w majtkach...:) > > Nie no ta opcja odpada. Ale pamiętaj, starałam się ;) Moodroczko ale ja kobietki tez lubie :))) Co Ty na to? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:25 A zgodzisz się na logo na czole? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:16 Ogólnie brzmi niebiańsko dobrze, ale diabeł tkwi pewnie w szczegółach :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:19 agent_towarzyski napisała: > Ogólnie brzmi niebiańsko dobrze, ale diabeł tkwi pewnie w szczegółach :) > no i jak sie staram to w lozku jestem niebiansko rozkoszna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:21 A ja nawet gdy się nie staram to w łóżku jestem niebiańsko rozkoszny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:22 agent_towarzyski napisała: > A ja nawet gdy się nie staram to w łóżku jestem niebiańsko rozkoszny :))) > a jak sie starasz to jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:26 A gdy się staram to jestem jak złota rybka spełniająca życzenia. Zarówno te wypowiedziane, jak i te gdzieś głebiej ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:27 agent_towarzyski napisała: > A gdy się staram to jestem jak złota rybka spełniająca życzenia. > Zarówno te wypowiedziane, jak i te gdzieś głebiej ukryte. > cudnie to brzmi, chyba zrobie sobie mala rozkosz pod prysznicem myslac o Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:30 Oj nie ... Zostaw coś dla mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:34 agent_towarzyski napisała: > Oj nie ... > > Zostaw coś dla mnie :))) > Zostawie, zostawie... no to juz ide...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:41 No to leć ... :) Namocz się, ale mydełko zostaw dla mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:02 agent_towarzyski napisała: > No to leć ... :) > > Namocz się, ale mydełko zostaw dla mnie :)) > no juz sie wypluskałam, teraz czekam nagusienka w jedwabnym szlafroczku az wyschne abym mogla wklepac wszystkie kremiki i balsamiki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:10 Oj nie... Nie czekaj aż wyschniesz sama. Poczekaj na mnie. Ja Cię wytrę. Rozwiążę jedwabny szlafrok jak tak się otwiera urodzinowy prezent. Powoli opadnie na dół jak czerwone platki tulipanu i odsłoni piękno, które skrywał. Oprzesz dłonie w górze... Wyciągniesz się z lekka i powoli zacznę Cię wycierać... Ale nie wytrę Cię do sucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:11 agent_towarzyski napisała: > Oj nie... > > Nie czekaj aż wyschniesz sama. > > Poczekaj na mnie. Ja Cię wytrę. > > Rozwiążę jedwabny szlafrok jak tak się otwiera urodzinowy prezent. > Powoli opadnie na dół jak czerwone platki tulipanu i odsłoni piękno, > które skrywał. Oprzesz dłonie w górze... Wyciągniesz się z lekka > i powoli zacznę Cię wycierać... > > Ale nie wytrę Cię do sucha :) > i chyba znowu jestem "mokra" :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:14 Dlatego temu wycieraniu się, ocieraniu nigdy nie będzie końca Tak jak końca nie widać drogi usianej z gwiazd.) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:18 agent_towarzyski napisała: > Dlatego temu wycieraniu się, ocieraniu nigdy nie będzie końca > Tak jak końca nie widać drogi usianej z gwiazd.) > JAk ładnie napisałes. Jeszcze sie zakocham w Tobie i przygarne za darmo do swojej małej soczystej brzoskwinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:25 Nie czaruj mnie ... :) Przed Twoim głębokim spojrzeniem nie mogę znaleźć kryjówki w labiryncie mojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:28 agent_towarzyski napisała: > Nie czaruj mnie ... :) > > Przed Twoim głębokim spojrzeniem nie mogę znaleźć kryjówki w labiryncie mojej duszy. > Cyzbys chcial abym ofiarowala Ci wiecej komplementów? :))) I znow mnie mamisz słówkami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:32 Światło gwiazdy, ktore mnie tak oślepiło, ciepłem spowiło, tajemnicą okryło. Tak jak się pojawiło tak zgasło o świcie. Ale chcę by ten sen nadal trwał :) Nieprzestajmy śnić i marzyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:35 agent_towarzyski napisała: > Światło gwiazdy, ktore mnie tak oślepiło, ciepłem spowiło, tajemnicą okryło. > Tak jak się pojawiło tak zgasło o świcie. Ale chcę by ten sen nadal trwał :) > > Nieprzestajmy śnić i marzyć ... > Dobranoc Pysiaczku:))) Do pogadania nastepnym razem moj Ty romantyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:49 Wszystkie gwiazdy stoją na swoim posterunku oprócz jednej. Tej która zaszyła się w swej ciemnej alkowie, w domowym zaciszu.) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:20 taaa wszystko byłoby super ale wymóg kupna mieszkania rozłożył mnie na łopatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:21 patryg1 napisał: > taaa wszystko byłoby super ale wymóg kupna mieszkania rozłożył mnie na łopatki > :) a co??? JAk chcesz to mozesz mi jeszcze Toyote Celice kupic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:30 ooo Toyotkę Celicę to Ci mogę załatwić:) Mój kumpel własnie sprzedaje taką fajną ale ona dużo pali wiec jakbyś się zdecydowała to mógłbym Ci ja sponsorowac ale tylko w przypadku jakbyś pozowoliła załozyć w niej instalację gazową :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:33 patryg1 napisał: > ooo Toyotkę Celicę to Ci mogę załatwić:) Mój kumpel własnie sprzedaje taką fajn > ą > ale ona dużo pali wiec jakbyś się zdecydowała to mógłbym Ci ja sponsorowac ale > tylko w przypadku jakbyś pozowoliła załozyć w niej instalację gazową :D ale czy gaz jest bezpieczny dla srodowiska> Bo moje auto musi byc przychylne naturze :) No w sumie za to Toyote moge... ale szkoda ze nie stac Cie na mieszkanie... musialabym Cie wymienic po jakims czasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Szukam sponsora !!! 13.10.05, 23:36 Oczywiscie że jest bezpieczny dla środowiska, wiec jak najbardziej by byłdla Ciebie :) a co do mieszkania do myśle ze sporo by zalezało od Ciebie, bo przy odpowiednim "dopingu" postarałbym się aby było mnie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:00 patryg1 napisał: > a co do mieszkania do myśle ze sporo by zalezało od Ciebie, bo przy odpowiednim > "dopingu" postarałbym się aby było mnie stać :) no ale to musialabym dlugo czekac na mieszkanie, a ja bym chciała tak od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:05 oj tam długo - wszystko zalezy od dopingu a myśle że na poczatku ta Toyotka by Ci trochę zajmowała czasu wiec troszkę bym go zyskał :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:09 patryg1 napisał: > oj tam długo - wszystko zalezy od dopingu a myśle że na poczatku ta Toyotka by > Ci trochę zajmowała czasu wiec troszkę bym go zyskał :) a jaki ma kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:01 love_virgin napisała: > mała ale dziwna jesteś czemu dziwna??? Odpowiedz Link Zgłoś
love_virgin Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:02 czemu? bo nie ma dżemu, ale są śliwki robaczywki asiulka81 napisała: > love_virgin napisała: > > > mała ale dziwna jesteś > > czemu dziwna??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:05 heldbaum napisał: > prowokatorka > :))) nudzi mi sie wiec musze poszalec, a co tam!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
love_virgin Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:07 wszyscy już dawno śpią, więc ty też lepiej zmykaj, bo rano będziesz miała podkrążone oczęta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:08 jasne fajnie,przynajmniej mam co czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:10 heldbaum napisał: > jasne fajnie,przynajmniej mam co czytać > :) czytaj czytaj moze sie rozruszasz i tez dasz czadu albo zaczniesz poszukiwac sponsorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:20 asiulka, od tego twojego mydelka i reczniczka to az mi przyszla ochota na... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:21 agnieszka.dumeige napisała: > asiulka, od tego twojego mydelka i reczniczka to az mi przyszla ochota na... :) > ) no to dalej Aga! Bierz sie za meza! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:23 na umycie sie!!! a ty od razu ten tego tam... swintuszko! Od tygodnia sie nie myje to az mi sie zachcialo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:30 agnieszka.dumeige napisała: > na umycie sie!!! > a ty od razu ten tego tam... swintuszko! > Od tygodnia sie nie myje to az mi sie zachcialo! > :))) Brudaska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 00:42 i to jaka! Nawet mi sie nie chce myc. Zeskrobie tylko tam gdzie najgrubsza warstwa sie utworzyla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 03:20 Niedobrze. O higienę trzeba dbać. Mama nie mówiła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy.witas kupie ci mieszkanie 14.10.05, 03:15 ale zapisane bedzie na mnie. Po pieciu latach bedziesz 100% wlascicielka- sama przeciez piszesz ze chodzi ci o dlugi zwiazek. Twoje obowiazki to byc na telefon 24 godziny. Placa: ile sobie zyczysz za takie warunki. Platne miesiecznie. Dostaniesz rowniez samochod marki Volkswagen, Beetle na leasing. Prowizoryczna umowa na piec lat. Jak jestes zainteresowana to prosze o kontakt na skrzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 07:38 kurde ale walnęłaś reklamę:DDDDDD życze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: widze, że zdesperowana jesteś ... n/t 14.10.05, 19:18 raczej znudzona...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 10:59 A po co ci sponsor? sama sobie poradzisz ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Szukam sponsora !!! 14.10.05, 19:19 b-beagle napisała: > A po co ci sponsor? sama sobie poradzisz ;-)))) A po to zebym wlasnie sama nie musiala sie o siebie troszczyc, chce sobie wreszcie odpoczac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.black.magic.himself <<?>> 19.10.05, 14:29 I co z tego, ze dlugonoga blondynka o alabastrowej cerze? U mnie w wazywniaku taka sprzedaje. Umiesz sie dobrze pieprzyc czy alf cie wylal za lenistwo? Jak chcesz sie sprzedac to sie wpierw pokaz. Widzialas normalnego inwestora, ktory placi za kota w worku? Odpowiedz Link Zgłoś