Gość: brat IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 09:43 Podoba mi sie siostra mojej zony. Zaczynam nawet o niej fantazjowac. wiem ze nic z tego nie bedzie bo jest duzo mlodsza i troche glupia, ale mimo wszystko jestem na nia strasznie napalony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: siostra zony IP: 212.160.165.* 25.09.02, 12:59 Widzisz, zeniac sie z pewnych rzeczy sie rezygnuje. Z poligamii naprzyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 13:35 a co ty mi tu z dekalogiem wyjezdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: siostra zony IP: 212.160.165.* 27.09.02, 09:12 To ty sie ozeniles. Dlaczego? Z powodu podatkow? Chyba nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 14:19 sluchaj co ty mi bredzisz. ja o tym wiem co mi gadasz. chodzi mi o rade a nie uswiadamianie moralne. powszechnie rozumujac jestem niemoralny itd, ale kto z was ma same moralne mysli. napisalem co mysle. podobno nawet najbardziej kochajaca zona mysli czasem o seksie z kims innym(np ksiedzem,sportowcem,kominiarzem,sasiadem,kolezankom itp). ja pisze co mi po glowie chodzi a nie ze kiedys dorwe siostra zony i bede ja namawial do... szlak mnie trafia ze wogole mi sie jej chce. w skrocie :mala glowa chce, a duza ja za to mocno opierdala. kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Re: siostra zony IP: 5.2.1R* / 212.177.57.* 26.09.02, 13:45 Glupi gnoj z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: siostra zony IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 17:31 Gość portalu: brat napisał(a): > nic z tego nie bedzie bo jest duzo mlodsza i troche glupia, ale mimo > wszystko jestem na nia strasznie napalony. No. cóż jeśli tylko to Cię powstrzymuje, to pogratulować twojej żonie, męża.... Pewnie jesteś starszy ale głupi to dopiero jesteś, czym ty myślisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 26.09.02, 19:22 Hi, nic sie nie przejmuj takie fantazje to normalna rzecz,ja mieszkam u tesciowej w domu,i mam z nia tez sex,i wcale nam to nie przeszkadza,widze ze nic sie miedzy nami nie zmienilo,na razie jest okey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 08:42 widzisz jak mnie tu wszyscy zrypali. podejrzewam ze to same kobiety, ale zawsze. mam problem i chcialem sie z wami nim podzielic. unikam jej jak zarazy, a tu mnie wyzywaja od gnoi. o tym ze ze mnie cham to wiem ale co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: siostra zony IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.02, 10:59 a ja bym.....spróbował coś "porzeźbić" w temacie siostry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: siostra zony IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 27.09.02, 09:39 jestes w kiepskiej sytuacji, nie mozesz zdradzac żony, jeśli rzeczywiście siostra żony jest taka fajna to skontaktuj mnie z nia. opowiem ci jaka jest w łóżku. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małka Re: siostra zony IP: *.tele2.pl 27.09.02, 12:09 Mozna miec kochanke,wielu je ma.Ale siostra zony,to chyba lekka przesada.Jak w jakims tanim serialu brazylijskim.Jesli "porzezbisz"w temacie siostry,jak to ktos doradzal.to sie zle skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 27.09.02, 17:06 Zawsze jest ryzyko jak sie straci glowe,jeden podstawowy warunek ktorego nie wolno zlamac ale to nigdy!,nie angazuj sie uczuciowo,milosc ta prawdziwa jest dla zony!,cala reszta to tylko sex,zaspokojenie tego dzikiego meskiego popedu ktory nas pcha do tego,jest to b.prymitywny instynkt ale wszyscy go mamy i juz,jesli umisz te sprawy trzymac osobno,mozesz rozpoczac gre!,pierwszy ruch nalezy do Ciebie,a jesli masz watpliwosci to trzymaj sie zdaleka od tych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: siostra zony 27.09.02, 17:09 Gość portalu: Remi napisał(a): > Zawsze jest ryzyko jak sie straci glowe,jeden podstawowy warunek ktorego nie > wolno zlamac ale to nigdy!,nie angazuj sie uczuciowo,milosc ta prawdziwa jest > dla zony!,cala reszta to tylko sex,zaspokojenie tego dzikiego meskiego popedu > ktory nas pcha do tego,jest to b.prymitywny instynkt ale wszyscy go mamy i > juz,jesli umisz te sprawy trzymac osobno,mozesz rozpoczac gre!,pierwszy ruch > nalezy do Ciebie,a jesli masz watpliwosci to trzymaj sie zdaleka od tych spraw. Co ty mowisz??? prymityweny instynkt??? To sobie wyobraz swiat bez tego instynktu. Odpowiedz Link Zgłoś
owsikk Re: siostra zony-zerznac 01.10.02, 19:03 Zerznij ja porzadnie pare razy a potem pogadaj z zona i siostra (osobno)czy nie pojda na duecik. Najzdrowsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.augustyn Re: siostra zony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:40 Jak mówi przysłowie mądrych pszczół: " Kto nie przeleci siostry żony, nie bedzie do nieba wpuszczony" Odpowiedz Link Zgłoś
perturbacja Re: siostra zony 04.10.02, 09:13 Kto tu rządzi? Szeryf czy jego dzieci? Słuchasz penisa czy penis słucha Ciebie? Jeżeli nie panujesz nad fiutem to co z resztą życia? Niech się skończy na etapie fantazji. To się zdarza. Przejdzie Ci, jak do mieszkania obok wprowadzi się nowa sąsiadka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 07.10.02, 15:58 Wtedy bedzie mial szanse rznac zone,jej siostre i sasiadke,czego mu bardzo zycze. Odpowiedz Link Zgłoś