Dodaj do ulubionych

siostra zony

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 09:43
Podoba mi sie siostra mojej zony. Zaczynam nawet o niej fantazjowac.
wiem ze nic z tego nie bedzie bo jest duzo mlodsza i troche glupia, ale mimo
wszystko jestem na nia strasznie napalony.
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: siostra zony IP: 212.160.165.* 25.09.02, 12:59
      Widzisz, zeniac sie z pewnych rzeczy sie rezygnuje. Z poligamii naprzyklad.
      • Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 13:35
        a co ty mi tu z dekalogiem wyjezdzasz?
        • Gość: grogreg Re: siostra zony IP: 212.160.165.* 27.09.02, 09:12
          To ty sie ozeniles.
          Dlaczego? Z powodu podatkow? Chyba nie tylko.

• Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 14:19
            sluchaj co ty mi bredzisz. ja o tym wiem co mi gadasz. chodzi mi o rade a nie
            uswiadamianie moralne. powszechnie rozumujac jestem niemoralny itd, ale kto z
            was ma same moralne mysli. napisalem co mysle. podobno nawet najbardziej
            kochajaca zona mysli czasem o seksie z kims innym(np
            ksiedzem,sportowcem,kominiarzem,sasiadem,kolezankom itp). ja pisze co mi po
            glowie chodzi a nie ze kiedys dorwe siostra zony i bede ja namawial do...
            szlak mnie trafia ze wogole mi sie jej chce. w skrocie :mala glowa chce, a duza
            ja za to mocno opierdala. kapujesz?
    • Gość: Koles Re: siostra zony IP: 5.2.1R* / 212.177.57.* 26.09.02, 13:45
      Glupi gnoj z ciebie...
    • Gość: piotr Re: siostra zony IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 17:31
      Gość portalu: brat napisał(a):

> nic z tego nie bedzie bo jest duzo mlodsza i troche glupia, ale mimo
      > wszystko jestem na nia strasznie napalony.

No. cóż jeśli tylko to Cię powstrzymuje, to pogratulować twojej żonie, męża....
      Pewnie jesteś starszy ale głupi to dopiero jesteś, czym ty myślisz ???
      • Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 26.09.02, 19:22
        Hi, nic sie nie przejmuj takie fantazje to normalna rzecz,ja mieszkam u
        tesciowej w domu,i mam z nia tez sex,i wcale nam to nie przeszkadza,widze ze
        nic sie miedzy nami nie zmienilo,na razie jest okey.
        • Gość: brat Re: siostra zony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 08:42
          widzisz jak mnie tu wszyscy zrypali. podejrzewam ze to same kobiety, ale zawsze.
          mam problem i chcialem sie z wami nim podzielic. unikam jej jak zarazy, a tu
          mnie wyzywaja od gnoi. o tym ze ze mnie cham to wiem ale co mam zrobic?
          • Gość: Gucwa Re: siostra zony IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.02, 10:59
            a ja bym.....spróbował coś "porzeźbić" w temacie siostry....
    • Gość: nick Re: siostra zony IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 27.09.02, 09:39
      jestes w kiepskiej sytuacji, nie mozesz zdradzac żony,
      jeśli rzeczywiście siostra żony jest taka fajna to skontaktuj mnie z nia.
      opowiem ci jaka jest w łóżku.

Pozdrawiam :)
      • Gość: małka Re: siostra zony IP: *.tele2.pl 27.09.02, 12:09
        Mozna miec kochanke,wielu je ma.Ale siostra zony,to chyba lekka przesada.Jak w
        jakims tanim serialu brazylijskim.Jesli "porzezbisz"w temacie siostry,jak to
        ktos doradzal.to sie zle skonczy.
        • Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 27.09.02, 17:06
          Zawsze jest ryzyko jak sie straci glowe,jeden podstawowy warunek ktorego nie
          wolno zlamac ale to nigdy!,nie angazuj sie uczuciowo,milosc ta prawdziwa jest
          dla zony!,cala reszta to tylko sex,zaspokojenie tego dzikiego meskiego popedu
          ktory nas pcha do tego,jest to b.prymitywny instynkt ale wszyscy go mamy i
          juz,jesli umisz te sprawy trzymac osobno,mozesz rozpoczac gre!,pierwszy ruch
          nalezy do Ciebie,a jesli masz watpliwosci to trzymaj sie zdaleka od tych spraw.
          • frisky2 Re: siostra zony 27.09.02, 17:09
            Gość portalu: Remi napisał(a):

> Zawsze jest ryzyko jak sie straci glowe,jeden podstawowy warunek ktorego nie
            > wolno zlamac ale to nigdy!,nie angazuj sie uczuciowo,milosc ta prawdziwa jest
            > dla zony!,cala reszta to tylko sex,zaspokojenie tego dzikiego meskiego popedu
            > ktory nas pcha do tego,jest to b.prymitywny instynkt ale wszyscy go mamy i
            > juz,jesli umisz te sprawy trzymac osobno,mozesz rozpoczac gre!,pierwszy ruch
            > nalezy do Ciebie,a jesli masz watpliwosci to trzymaj sie zdaleka od tych
            spraw.

Co ty mowisz??? prymityweny instynkt??? To sobie wyobraz swiat bez tego
            instynktu.
            • owsikk Re: siostra zony-zerznac 01.10.02, 19:03
              Zerznij ja porzadnie pare razy a potem pogadaj z zona i siostra (osobno)czy nie
              pojda na duecik.
              Najzdrowsze rozwiazanie.
    • Gość: św.augustyn Re: siostra zony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:40
      Jak mówi przysłowie mądrych pszczół:
      " Kto nie przeleci siostry żony,
      nie bedzie do nieba wpuszczony"
    • perturbacja Re: siostra zony 04.10.02, 09:13
      Kto tu rządzi? Szeryf czy jego dzieci?
      Słuchasz penisa czy penis słucha Ciebie? Jeżeli nie panujesz nad fiutem to co
      z resztą życia? Niech się skończy na etapie fantazji. To się zdarza. Przejdzie
      Ci, jak do mieszkania obok wprowadzi się nowa sąsiadka.
      Pozdrawiam
      • Gość: Remi Re: siostra zony IP: *.cpe.quickclic.net 07.10.02, 15:58
        Wtedy bedzie mial szanse rznac zone,jej siostre i sasiadke,czego mu bardzo
        zycze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka