Gość: camel IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 13:14 wlasnei tak mysle, ze to stary palant, ktory czyta te posty i smeije sie do roztpuku...mysle, ze to ktos o pokroju hansa...taka dupa z uszami camel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HANS Camel, Ile lat szkoly powszechnej ukonczyles?? IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 09.07.01, 14:08 Camel ucz sie jezykapolskiego. Ile lat szkoly powszechnej ukonczyles?? HANS ================== Gość portalu: camel napisał(a): > wlasnei tak mysle, ze to stary palant, ktory czyta te posty i smeije sie do > roztpuku...mysle, ze to ktos o pokroju hansa...taka dupa z uszami > > camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: CAMELU - KULTURY! IP: 195.94.207.* 09.07.01, 14:30 Proszę o dobór polskiego słownictwa na tym portalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel a mnie to chuj obchodzi... IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 15:05 juz mam dosc, ze takie debile jak hans moga pisac co chca i im wolno, wiec ja wyrazam moje najglebsze przekonanie o wartosci administratora portalu..i nie bede oszczedzal slownictwa i mnie to wisi bo administrator to debil, skonczony idiota i kutas taki jakich malo. moje male postanowienie: wobec hansa i administratora nie bede oszczedzal slownictwa..moze ten debil poczuje sie jak "normalny" czlowiek, a nie taki, co go wszystko mija. camel Gość portalu: David napisał(a): > Proszę o dobór polskiego słownictwa na tym portalu! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: administrator to pizda... 09.07.01, 15:09 Gość portalu: camel napisał(a): > wlasnei tak mysle, ze to stary palant, ktory czyta te posty i smeije sie do > roztpuku...mysle, ze to ktos o pokroju hansa...taka dupa z uszami HANS bałby się raczej za dużego nosa ;))) Camel, trochę luzu! Każde forum ma swoją gwiazdę: BERG na "świecie", vist i Jassir na "kraju", Ilumni na "kobiecie". I oczywiście wszędzie HANS. Każda z tych osób jest krzykliwa i monotematyczna, więc wcześniej czy później przestaje znajdować odpowiedzi na swoje posty. Nie szkoda Ci nerwów? Nie lepiej palanta wyśmiać? Poza tym pamiętaj, że takie HANSy są jak owsiki - żywią się g**nem. Zatem nie dostarczaj im pożywki. Pozdrowionka suzume :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: administrator to pizda... IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 15:22 alez to bylo do administratora...a hans, jak hans...taka mucha smietnikowa. camel Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: administrator to pizda... 09.07.01, 15:28 a mnie chodziło o to, że na nich obu szkoda słów, czasu i refleksji suzume ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel do davidka IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 15:36 >wlasnei tak mysle, ze to stary palant, ktory czyta te posty i smeije sie do >roztpuku...mysle, ze to ktos o pokroju hansa...taka dupa z uszami a ktore z tych slow nie jest slowem pochodzienia polskiego??? i czy nie mam prawa napisac tego, co sadze o administratorze?? A BO CO? To nie moja wina, ze to debil(ka) camel Odpowiedz Link Zgłoś