ewaw111 12.11.05, 18:05 Ostatnio byłam na urlopie w Grecji i tam wszyscy mężczyżni mają wydepilowane, gładkie torsy - masakra - nie łapię tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 18:10 błeee, ja tam lubie kudłate torsy Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 18:13 Moze jeszcze nogi i jajecznicę z goloną? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.m3 Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 18:14 oczywiście ze naturalne są ok, wydepilowane są metroseksualne i kojarzą mi się ze skłonnością do pedofilstwa - tors jak u chłopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
agapa11 Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 18:55 Jestem kosmetologiem i juz nie raz spotkalam sie z depilacja torsu meskiego, albo plecow, barkow. Nie wszyscy mezczyzni chca nosic "kamizelki", ale wciaz to temat delikatny. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 19:21 Jak dobrze bym policzyl to mam parenascie wlosow na klacie. Uznalem ze raczej glupiio by wygladalo gdybym je pieczolowicie hodowal. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka [...] 12.11.05, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vanhongen Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 19:33 a ja tam lubię włosy na własnym ciele,i nigdy nie przyszło mi nawet do głowy żeby się wydepilować tors owłosiony jest moim zdaniem męski,nie czuje tego metroseksualnego trendu Odpowiedz Link Zgłoś
slonko66 Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 20:46 Nie wyobrazam sobie żeby mój mężczyzna depilował tors..przecież to takie nie męskie Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Czy depilujecie torsy? 12.11.05, 19:41 ewaw111 napisała: > Ostatnio byłam na urlopie w Grecji i tam wszyscy mężczyżni mają wydepilowane, > gładkie torsy - masakra - nie łapię tego. A skąd wiesz że wydepilowane? Może po prostu Grekom na torsach włosy nie rosną, tak jak na przykład indianom amerykańskim nie rosną brody. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka A ja widzialem apacza z wasami! 12.11.05, 21:05 W westernie, gral go s.p. Charles Bronson. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: A ja widzialem apacza z wasami! 12.11.05, 21:24 To ciekawe, bo nawet słynny wąsacz Burt Reynolds do roli indianina musiał wąsy zgolić. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Widac Reynolds 13.11.05, 00:51 mnial mniej do gadania niz Bronson. Nie pamietam tytulu westernu ale historyjka leciala tak: przyjezdza do miasteczka wasaty apacz. Chca go przewalic na futrach, to odsyla do krainy wiecznych lowow grubego handlarza. Ucieka na pustynie / prerie. Jego tropem podaza grupa poscigowa z szeryfem na czele. Kałboje gina pojednynczo w malowniczy sposob (np. rzut grzechotnikiem w ryja). Padaja bez wody, i roztrzeliwuja sie nawazjem, przezywajac moralne rozterki p.t. wracac czy nie. Zakonczenia nie zdradze bo jak kiedys puszcza to w TV regionalnej to popsuje komus film. P.S. Rezyserem napewno nie byl Sergio Leone ;). Odpowiedz Link Zgłoś
studentka123 Re: Widac Reynolds 13.11.05, 12:29 Robbie Williams jest dość owłosiony na klacie, a miliony kobiet za nim szaleją. Nie depilujcie, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: Czy depilujecie torsy? 13.11.05, 15:13 Dla mnie owłosiony tors to oznaka męskości. Niestety moja klata nie jest zbyt owłosiona. Mam pytanie do dojrzalych facetów na tym forum, kiedy im wyrosły włosy na torsie? Odpowiedz Link Zgłoś
seth11 Re: Czy depilujecie torsy? 13.11.05, 15:18 Po 25 roku życia ___________________ Czasem sobie tak dłubię. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka123 Re: Czy depilujecie torsy? 13.11.05, 15:44 Mojemu chłopakowi około 30. Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: Czy depilujecie torsy? 14.11.05, 16:11 Dzięki za odpowieadź. Na szczęście mam jeszcze parę lat na wyrośniecie owłosienia na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Czy depilujecie torsy? 14.11.05, 20:04 20 lat juz bylo niezle, teraz (23) robi sie lekki sweter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czy depilujecie torsy? 14.11.05, 20:08 taki sweterki są boskie, mniami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: Czy depilujecie torsy? 15.11.05, 12:58 A potem w uszach, w nosie, i na plecach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Czy depilujecie torsy? 15.11.05, 12:35 nie, nie depiluje torsu, nie gole brody, jak sobie pomysle, ile bym mial sobie rzeczy golic, to by mi nie starczylo czasu na pokazywanie tego wszystkiego, co wygolone Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Czy depilujecie torsy? 15.11.05, 13:00 Zamiast jeździć do Grecji zostań w Polsce tu nikt nie goli torsów )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: Czy depilujecie torsy? 15.11.05, 17:44 Jak tom jest, że niektórzy faceci maja owłosioną klatę a niektorzy nie? Generalnie niektórzy mają bujny twardy zarost, a niektorzy jakiś taki anemiczny. Od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś