Gość: Kochanek IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 26.06.01, 00:00 Czy można czerpać przyjemność z wkładania sobie różnych przedmiotów (fallusów, świec) do odbytu podczas masturbacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 No pewnie ze mozna,to tylko glupie uprzedzenie ze robia to tylko geje.Nasz odbyt nie rozni sie od kobiecego wiec jesli im to moze sprawiac przyjemnosc to nam tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.interserwer.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Kochanek napisał(a): > Czy można czerpać przyjemność z wkładania sobie różnych przedmiotów (fallusów, > świec) do odbytu podczas masturbacji? Wole wyroby naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarah Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.pl 26.06.01, 00:00 oczywiście, że można. Sarah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 02:08 Moj przyjaciel - heteryk, bardzo lubi takie zabawki :o] Ja osobiscie wole instrumenty naturalne... SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Do Ramzesa i Mesco IP: 195.205.4.* 05.07.01, 13:56 Panowie, pytam was, bo jesteście chyba fachowcami. Czy taki rodzaj seksu nie jest niebezpieczny? Na forum "Zdrowie kobiety" jakaś kobieta zadała pytanie o ewentualne komplikacje na skutek seksu analnego. Pani doktor odpowiedziała, że owszem: hemoroidy i inne problemy. Tak jest czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: Do Ramzesa i Mesco IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 14:05 >Pani doktor odpowiedziała, że > owszem: hemoroidy i inne problemy. Tak jest czy nie? mnie on odpowiada. hjak do tej pory komplikacji ni mam i nie slyszalem, zeby ktos mial. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS WOJO!!! wsadzil w dupe noge od krzesla i nic mu sie nie stalo. IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 15:47 Poczytajcie sobie message: "Czy homosexualisci sa normanymi ludzmi" tam znajdziecie wyczerpujaca odpowiedz. W dodatku WOJO!!! napisal, ze wsadzil sobie w dupe noge od zlamanego krzesla i nic mu sie nie stalo. Oto Kochanek ty i inni macie odpowiedz na swe pytanie. S P R U B O J C I E - powodzenia. ============================= Gość portalu: Kochanek napisał(a): > Czy można czerpać przyjemność z wkładania > sobie różnych przedmiotów (fallusów, > świec) do odbytu podczas masturbacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel HANS..a poczytaj sobei IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 17:22 myslales juz moze o czytaniu jakich powaznych ksiazkach naukowych?? np...ksiazki telefoniczne? camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Ktoś mi kiedyś opowiadał... IP: 213.25.197.* 27.09.01, 16:14 ... jak jednego znanego z mediów pana przywieziono do szpitala ze stylem od siekiery w d... Nie mógł go wyjąć, bo zawadzała drzazga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr M. Pewnie, ze tak. Oczywiscie ostroznie i unikalbym przedmiotow szklanych IP: *.c1.sb4.mcl.starband.net 13.07.01, 04:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plex Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 216.104.228.* 13.07.01, 13:22 nie masturbacja... ale ja np. wcale nie czerpie przyjemności z zatwardzenia! w końcu to też coś twardego w dupie za to ulga jest ogromna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 195.116.129.* 27.09.01, 14:54 ja wole naturalne rzeczy, jak np. kutas mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 62.224.226.* 27.09.01, 20:15 napisal to juz ktos powyzej. Kazdy woli kutasa swojego faceta i to jest rzecz oczywista i zrozumiala dla wszystkich. W koncu czy jest cos piekniejszego jak analne polaczenie sie dwóch kochajacych sie mezczyzn? Gość portalu: ANDRZEJ napisał(a): > ja wole naturalne rzeczy, jak np. kutas mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 62.224.226.* 27.09.01, 20:15 napisal to juz ktos powyzej. Kazdy woli kutasa swojego faceta i to jest rzecz oczywista i zrozumiala dla wszystkich. W koncu czy jest cos piekniejszego jak analne polaczenie sie dwóch kochajacych sie mezczyzn? Gość portalu: ANDRZEJ napisał(a): > ja wole naturalne rzeczy, jak np. kutas mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 62.224.226.* 27.09.01, 20:17 napisal to juz ktos powyzej. Kazdy woli kutasa swojego faceta i to jest rzecz oczywista i zrozumiala dla wszystkich. W koncu czy jest cos piekniejszego jak analne polaczenie sie dwóch kochajacych sie mezczyzn? Gość portalu: ANDRZEJ napisał(a): > ja wole naturalne rzeczy, jak np. kutas mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: 62.224.226.* 27.09.01, 20:18 napisal to juz ktos powyzej. Kazdy woli kutasa swojego faceta i to jest rzecz oczywista i zrozumiala dla wszystkich. W koncu czy jest cos piekniejszego jak analne polaczenie sie dwóch kochajacych sie mezczyzn? Gość portalu: ANDRZEJ napisał(a): > ja wole naturalne rzeczy, jak np. kutas mojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.09.01, 00:16 ale oczywiście lubie naturalnego penisa mojego faceta i bez leteksu, bo co to za przyjemność i lateks jest pewną sztuczną barierą podczas namiętnego seksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: ANALNE PRZYJEMNOŚCI IP: *.ub.uni-leipzig.de 28.09.01, 17:43 to sie zgadza. Krem tez moze byc bariera, dlatego trzeba tez to i owo dobrze naslinic...... Gość portalu: ANDRZEJ napisał(a): > ale oczywiście lubie naturalnego penisa mojego faceta i bez leteksu, bo co to > za przyjemność i lateks jest pewną sztuczną barierą podczas namiętnego seksu Odpowiedz Link Zgłoś