Gość: xpix IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: kto ma łaskotki? 17.10.02, 16:24 Nie chce zeby mowiono potem, ze ja potrafie tylko o seksie mowic, ale czy laskotki nie sa przypadkiem nasza reakcja na draznienie stref erogennych? Odpowiedz Link Zgłoś
ptah Re: kto ma łaskotki? 17.10.02, 17:14 nancyboy napisał: > Nie chce zeby mowiono potem, ze ja potrafie tylko o seksie mowic, ale czy > laskotki nie sa przypadkiem nasza reakcja na draznienie stref erogennych? No to musze powiedziec mojej pani, ze mam jakies 1000% wiecej powierzchni stref erogennych niz dotychczas obydwoje sadzilismy ! :-) Tylko co to bedzie jak ona zacznie mi je draznic, a ja zamiast dostac orgazmu, umre ze zmiechu ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: kto ma łaskotki? 18.10.02, 09:26 To chyba zalezy od tego jak sie je dotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzteo Re: kto ma łaskotki? IP: *.radomsko.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 14:17 ja mam łaskróliczki Odpowiedz Link Zgłoś