Dodaj do ulubionych

Związki stadne

IP: 213.25.197.* 30.09.01, 23:11
Wszyscy się podniecają związkami homoseksualnymi - legalizaować, nielegalizować
itd. A ja bym chciał legalizacji związków stadnych. Tzn. np. 2 chłopy + 1 baba,
albo 2 baby + 1 chłop, albo 3 baby + 8 chłopów... Jak ktoś lubi życie w grupie
to dlaczego kazać mu zakłądać rodzinę TYLKO z 1 partnerem lub partnerką i tylko
1 płci???
Obserwuj wątek
    • Gość: emendems Re: Związki stadne IP: 193.178.168.* 01.10.01, 11:06
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Wszyscy się podniecają związkami homoseksualnymi - legalizaować, nielegalizować
      >
      > itd. A ja bym chciał legalizacji związków stadnych. Tzn. np. 2 chłopy + 1 baba,
      >
      > albo 2 baby + 1 chłop, albo 3 baby + 8 chłopów... Jak ktoś lubi życie w grupie
      > to dlaczego kazać mu zakłądać rodzinę TYLKO z 1 partnerem lub partnerką i tylko
      >
      > 1 płci???

Radze wyjechac do ktoregos z panstw arabskich, tam mozesz miec kilka zon (jednak
      tylko wtedy, jesli jestes bogaty, bo zony sie tam kupuje a kosztuja one majatek).

• Gość: hej Re: Związki stadne IP: 62.233.138.* 01.10.01, 12:10
        a
        • Gość: mesco Re: Związki stadne IP: 134.95.43.* 02.10.01, 14:55
          zwiazki stadne nie sa takim zlym pomyslem. Np. 2 mezczyzn i 3-4 kobiety, to jest
          dopre na poczatku wtedy gdy mezczyzni maja wysoka potencje. Poza tym dobrze jest
          miec sex , gdy kobieta przed chwila miala "wspólmieszkanca" jest ona wtedy
          rozbudzona i latwiej jest w nia wejsc, powiedzmy jest juz "nasmarowana" i "ten"
          chodzi wtedy jak tlok w mercedesie.

Zycze wszystkim dobregoo sexu!
          • Gość: Anna26 Re: Związki stadne IP: *.215.155.143.Dial1.Washington1.Level3.net 02.10.01, 17:52
            A czy znajdziesz wielu chetnych, ktorzy by chcieli zalegalizowac zwiaek tego
            typu?
            • Gość: std Re: Związki stadne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 22:27
              a ja sadze ze to rozsadna propozycja i w mojej wypowiedzi nie ma ironii
    • Gość: kolo Re: Związki stadne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 00:21
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Wszyscy się podniecają związkami homoseksualnymi - legalizaować, nielegalizować itd.
      A ja bym chciał legalizacji związków stadnych. Tzn. np. 2 chłopy + 1 baba...

A tego drugiego męża twojej żony, Ty też byś nazywał MĘŻEM?
      • Gość: Mar Re: Związki stadne IP: 213.25.197.* 11.10.01, 03:32
        Gość portalu: kolo napisał(a):

> A tego drugiego męża twojej żony, Ty też byś nazywał MĘŻEM?

No pewnie tak, chociaż kwestia nomenklatury: mąż, żona, matka, ojciec itd. w
        takich związkach się komplikuje. Relacje nie są dwustronne tak jak w standardowym
        związku 1+1. Nie można mówić przecież "drugi mąż żony". To oznacza, że między
        dwoma facetami nie ma tej relacji - a na kompletnym pomieszaniu z poplątaniem
        polega przecież idea stada. Mnie chodzi o coś innego niż bigamia czy harem, gdzie
        jest jeden dominujący osobnik i reszta podporządkowanych. Mnie chodzi o związek,
        w którym "każdy z każdym' się parzy.

• Gość: mesco Re: Związki stadne IP: 62.16.172.* 12.10.01, 18:56
          Parzenie sie kazdy z kazdym to podstwa takich zwiazków. Innaczej nie moga one
          funkcjonowac bo rozpadna sie przez zazdrosc.
          • Gość: req Re: Związki stadne IP: *.sisu.se 16.10.01, 23:07
            kurde niesamowity jest ten pomysl! jak bede bogaty (a to bedzie nigdy) to
            pojade sobie do emiratow i otworze wlasny prywatny harem w pieknym palacu...
            ach co by to bylo za zycie...i coz bym mial za urozmaicenie w emiratach jak tam
            ostatnio bylem nie tylko arabki sa na "sprzedaz" ale setki panienek z europy
            wsch. cholera nawet w krajach arabskich polki sa traktowane jak szmaty
            pozdr
            • Gość: Ania Re: Związki stadne IP: 213.25.124.* 17.10.01, 08:43
              W stadzie, jak to w stadzie, a by mieć samicę ktoś musi oberwać po głowie
              ;-)
            • Gość: Raf Re: Związki stadne IP: *.citicorp.com 20.10.01, 18:13
              A ja, jak będę bogaty, to otworzę sobie własny harem w Warszawie i będę przyjmował zapisy przez
              Internet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka