krecilapka 18.12.05, 08:42 Zapragnalem napisac cos obrazoburczego na forum, w ten niedzielny poranek! Ciagnac temat dalej - no wiec seks jest dostepny zarowno inteligentom jak i idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Seks 18.12.05, 09:40 Łapka odniosłam wrażenie że czujesz sie w tej dziedzinie niedoceniany? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Seks 18.12.05, 10:25 > Ciagnac temat dalej - no wiec seks jest dostepny zarowno inteligentom jak i > idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej. Bo ci drudzy lecą tylko instynktownie a pierwsi dokłdają jeszcze rozum co nieco komplikuje sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: Seks 18.12.05, 14:19 modrooka napisała: > > Ciagnac temat dalej - no wiec seks jest dostepny zarowno inteligentom jak > i > > idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej. > > Bo ci drudzy lecą tylko instynktownie a pierwsi dokłdają jeszcze rozum co nieco komplikuje sprawę :)< W pewnym momencie zdalem sobie z tego sprawe i razem ze zdejmowaniem majtek wylaczam szare komorki. I od razu jest pelny luz :) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: Seks 18.12.05, 11:35 Nie tyle > przychodzi łatwiej < co PRZECHODZI łatwiej. /po fakcie/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 ??? 18.12.05, 11:38 krecilapka napisał: > Zapragnalem ??? forma czasownika jaka uzyles wskazuje na to ze jestes facetem o nicku "krecilapka"? To dizwne.... napisac cos obrazoburczego na forum, w ten niedzielny poranek! > Ciagnac temat dalej - no wiec seks jest dostepny zarowno inteligentom jak i > idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Walduś, a o so ci siem roschozi? 18.12.05, 13:57 Znowu stosujesz tak dziwnie artystyczną mowę, że ch.. o co chodzi! Spróbuj zrozumieć sam siebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Seks 18.12.05, 12:02 Bzdura. Wszystko zależy od atrakcyjności fizycznej i psychicznej partnetki. Odpowiedz Link Zgłoś
beetaxa Re: Seks 18.12.05, 15:06 oj nie, wszystko zależy od fantazji obojga partnerów Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Seks 18.12.05, 18:49 sex obrazoburczy? to moze ja sie do wyzwolonego pokolenia zaliczam, ale nie wydaje mi sie,zeby to byl szczegolnie `ostry` temat. musialbys sie postarac, wyszukac jakis fetysz etc, ale wtedy najprawdopodobniej zostalbys odeslany na inne frorum ze swoja dyskusja;-) ale porzadku. to co chcesz oc tego sexu? nie uprawiasz czy inny problem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Seks 19.12.05, 14:12 > sex obrazoburczy? to moze ja sie do wyzwolonego pokolenia zaliczam, A co Ty taki zagraniczny jestes - z tego pokolenia uchodzcow ;)? Dla mnie seks brzmi lepiej :). > o chcesz oc tego sexu? > nie uprawiasz czy inny problem? Nie wiem jak ujac te delikatna kwestie. Moze tak - najpierw mi odpowiedz na pytanie czy widziales juz film "geje mowia nie"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedz-ma Re: Seks 18.12.05, 21:35 krecilapka napisał: > seks jest dostepny zarowno inteligentom jak i > idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej. i dlatego kazda zona profesora chetnie zdradzi go z hydraulikiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś