kolorowa_diablica 05.01.06, 20:36 Pascal chyba skończył juz mierzyć ciśnienie... prawdopodobnie barometr okazał się niekorzystny, bo tnie komenty jak szalony... a tak juz fajnie było... ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:26 no coz...poczekamy kolejne pol roku na piekna noc kiedy nie bedzie go bo przygrucha obie jakas panienke....moglby to robic czesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 22:51 mielismy dzien wolnosci... chyba tylko po to, zeby nam pokazac, jak mogloby byc fajnie:] Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:50 kolorowa_diablica napisała: > prawdopodobnie barometr okazał się niekorzystny, bo tnie komenty jak szalony...< Jak szalec to teraz, w karnawale, bo kiedy w koncu, e? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:51 ostatnio zaszalał... Tygrysio obstawia, ze z jakąs panienką... może z owcą z FK ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:55 owieczki dawno tez nie ma...pewnie lezy oszalala... ze szczescia miejmy nadzieje i dobrze jej zyczmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:56 eee... to ja jakas zacofana jestem... no tak... ciągle tutaj siedze :) Odpowiedz Link Zgłoś
frezja66 Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:58 pewnie jak tylko zobaczy ten post to zaraz go wytnie, moje już 2 albo trzy wywalił, jeden dotyczył jego nicku a drugi soków kobiecych, normalne posty ale cos mu tam przeszkadzało... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 21:57 nic to, zegnam sie z Wami... jakos tu nuda zawiewa... nikogo nie ma... idę... buziak dla obecnych :* papatki Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Szaleństwa Admina... 05.01.06, 22:05 można poszukac na google jakies zabawy:P Odpowiedz Link Zgłoś