Gość: Yurek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.10.01, 00:17 może taka mała sonda - co zakładacie idąc spać? jakie są zalety spania nago ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna26 Re: w czym do łóżka ??? IP: *.215.152.67.Dial1.Washington1.Level3.net 06.10.01, 02:21 Czy pytanie to skierowane jest do Pan czy Panow? Ale i tak odpowiem... Ja ostatnio sypiam w starej podkoszulce i majtasach bo moj body-image ma sie nie najlepiej. Gdym z siebie zadowolona to spie nago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: w czym do łóżka ??? IP: *.tucson1.az.home.com 06.10.01, 03:41 w kombinezonie strazackim, tak dla bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: w czym do łóżka ??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.01, 11:37 W czym do łóżka? Najlepiej w dobrym humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: w czym do łóżka ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 03:16 mnie to pytanie nie dotyczy: nie w czym, a raczej bez czego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eva_s Re: w czym do łóżka ??? 27.10.01, 10:38 Spac nalezy tak jak lubimy, nago lub w pidżamie, lub skarpetkach, znam takich co spia w dresie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meps Re: w czym do łóżka ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 09:25 A może lepiej ...z czym?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: w czym do łóżka ??? IP: *.*.*.* 11.10.01, 10:02 zimą w koszulce, a latem bez ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: w czym do łóżka ??? IP: *.punkt.pl 27.10.01, 15:20 Gość portalu: meps napisał(a): > A może lepiej ...z czym?! :) A jeszcze lepiej ... z kim?! ;-) Choć można też z pluszowym misiem. Spać, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: w czym do łóżka ??? 11.10.01, 12:29 Z reguły bokserki i koszulka XXXXXL ( żeby było luźno ), nie mogę nago bo muszę mieć ciepło w nery i przez nieustający całą noc wzwód ( mam chyba bardzo czułego ptaszka ). Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: w czym do łóżka ??? 11.10.01, 14:04 W jakiś śmiesznych gaciach. Ps. Sloggi nie jesteś odosobniony z tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: w czym do łóżka ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 18:37 właśnie chłopcy, jak to jest u was z tym nocnym wzwodem? czy wasz penis tak po prostu sobie stoi bez powodu i przyczyny, nawet jak nie leży przy was żadna kobieta? wyjaśnijcie mi proszę. a jak sie czujecie rano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: w czym do łóżka ??? IP: 62.16.172.* 11.10.01, 22:14 Wzwód nocny ma sie zawsze, jezeli mam stalego partnera to wzwody te nie sa tak silne. Bez partnera to sa one silniejsze i czestsze. To samo bylo jak zylem jeszcze z kobieta. Rano budze sie nieraz z powodu silnego wzwodu, takze nieraz zdaze jeszcze tak co nieco poruszac raczka i ide zadowolony do pracy. Gość portalu: elle napisał(a): > właśnie chłopcy, jak to jest u was z tym nocnym wzwodem? > czy wasz penis tak po prostu sobie stoi bez powodu i przyczyny, nawet jak nie > leży przy was żadna kobieta? wyjaśnijcie mi proszę. a jak sie czujecie rano? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: w czym do łóżka ??? 12.10.01, 10:56 Z pedalskiego punktu widzenia masz 100 % rację - sprawdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: w czym do łóżka ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 15:23 a jaki jest zwiazek miedzy majtami i wzwodem? chyba wygodniej nago? Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes Re: w czym do łóżka ??? 21.11.01, 00:54 To jeszcze jedna ofiara przeciagów, o których wspominał sllogy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: w czym do łóżka ??? IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 17:14 sloggi napisał(a): > Z reguły bokserki i koszulka XXXXXL ( żeby było luźno ), nie mogę nago bo muszę > > mieć ciepło w nery i przez nieustający całą noc wzwód ( mam chyba bardzo > czułego ptaszka ). Nie wzwod tylko stercz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: w czym do łóżka ??? IP: 213.25.124.* 12.10.01, 10:28 Ostatnio wytrzasnęłam jakąś prześmieszną różową pidżamkę i jak w niej wchodzę do łóżka to czyjeś rączki same się po mnie wyciągają. Efekt jest tak słodki, że piorę ją przed wyjściem do pracy, aby wyschła na wieczór. Polecam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: w czym do łóżka ??? 12.10.01, 13:02 Hm, ale po Anię wyciągają się męskie rączki ! Nadak też tak chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoYo Re: w czym do łóżka ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.10.01, 17:37 a ja jesli spie z facetem to TYLKO NAGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: w czym do łóżka ??? IP: *.waw.cdp.pl 24.10.01, 12:10 Gość portalu: Yurek napisał(a): > może taka mała sonda - co zakładacie idąc spać? > jakie są zalety spania nago ???? hihihi, w wałkach ma głowie Odpowiedz Link Zgłoś
pryzma Re: w czym do łóżka ??? 25.10.01, 13:38 tylko nago - zakladac mozna jedynie gume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Re: w czym do łóżka ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.10.01, 23:45 a o jaką gumę chodzi ??????? do łóżka TYLKO NAGO sex tylko bez gumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: w czym do łóżka ??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 20:03 przez cały rok na okrągło - nago. Nie potrafię zasnąć mając cokolwiek na sobie. A w nocy tak mocno grzeję ( mam bardzo szybką przemianę materi i w zasadzie wciąż wydzielam mnóstwo ciepła ), że mój facet też przestał cokolwiek zakładać bo śpię zawsze w niego wtulony i robię za dobry kaloryferek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Prośba do Autora wątku IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 16:52 Proszę uściślić: gdy spimy sami, czy tez z miłą,ukochana , pożądaną (do wyboru) osobą. cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: w czym do łóżka ??? IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 20:30 oczywiscie do lozka tylko w seksownej koszulce z Palmersa, ktora i tak potem laduje poza nim Odpowiedz Link Zgłoś